Pan doktor już nie przyjmuje na Kozłówku. I w sumie bardzo dobrze, bo zmusiło mnie to do szukania innego lekarza. I trafiłam do bardziej kompetentnej pani Stępień-Dutka. Dr Kuleta leczył mnie tylko na podstawie TSH, nigdy nie zlecił dodatkowych badań innych hormonów, na wysoką prolaktynę w ogóle nie zwrócił uwagi. Wizyta 5 minut, zerknięcie na wyniki, recepta i następny pacjent. Nie jest zbyt miły, głównie chyba dla młodych pacjentów. Jeśli ktoś szuka lekarza, traktującego człowieka jak człowieka, to powinien iść do kogoś innego. O chorobie i ewentualnych skutkach nie dowiedziałam się niczego, nieszczególnie przejmuje się samopoczuciem pacjenta, które w chorobach tarczycy jest bardzo ważne! Czasami bałam się iść na wizytę, bo jeśli doktor był w złym humorze, to był bardzo opryskliwy i jeszcze bardziej zamknięty w sobie. Ja szukałam lekarza, z którym się da współpracować, który poważnie traktuje to co mówi do niego pacjent, nie traktuje go z góry, i przede wszystkim ma kompetencje i do choroby podchodzi kompleksowo. U doktora Kulety nie znalazłam ani jednej z tych cech. Polecam znaleźć innego lekarza, a doktora Kuletę omijać. Szkoda zdrowia na lekarza o tak niskich kompetencjach.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Czeka się do niego krótko to plus. w poprzedniej przychodni czekałam kilka godzin..Nie miałabym zastrzeżeń, gdyby nie to, że laskę mi robi, że daję skierowanie na tsh a chodzę co rok do niego..to chyba normalne, że chcę wiedzieć jak wygląda sytuacja.Nie jest najmilszy, ale mi to obojętne.i trzeba się go pytać o różne rzeczy inaczej nic by nie powiedział. Myślę,że jedyna wada to zbytnia rutyna.
4 minutowa wizyta bez badań wypisana recepta....
4 minutowa wizyta bez badań wypisana recepta....
Bardzo niemiły, nie zleca dodatkowych badań, zleca tylko tsh , lecze sie od 2 lat i nie miałam nawet usg gdzie mam chorobe hashimoto, czyli organizm niszczy tarczyce, bardzo sie zawiodłam
Pierwsza wizyta trwała max 5 minut. O swojej chorobie nie dowiedziałam się niczego, dostałam receptę "od ręki", lekarz praktycznie na mnie nie spojrzał. Kiedy opowiadałam o swoich dolegliwościach i poprzednich problemach z tarczycą, nawet nie chciał słuchać, nie był nimi zainteresowany. Warto dodać, że zaprosił mnie do gabinetu, kiedy nie skończył załatwiać spraw z poprzednim pacjentem (!), o niezręczności tej sytuacji nawet nie będę pisać... Jak widać ilość przyjętych pacjentów, jest na pierwszym miejscu. Ogólnie nie polecam. Postawa tego Pana stwarza ogromny dystans i barierę pomiędzy pacjentem a lekarzem. Naiwnie …
Ogólnie nie polecam. Postawa tego Pana stwarza ogromny dystans i barierę pomiędzy pacjentem a lekarzem. Naiwnie wierzę, że podczas kolejnego spotkania, będzie inaczej. Jeśli nie, na pewno się pożegnamy.
Leczę się od lat u Doktora Kulety. Dziwią mnie niepozytywne opinie, dla mnie zawsze jest uprzejmy a przede wszystkim kompetentny.Polecam go nie tylko jako świetnego specjalistę ale też dobrego człowieka, który chce pomóc choremu.
Absolutnie nie polecam !!! Nieuprzejmy, mało kontaktowy, pacjent czuje się jak intruz.
Odradzam zdecydowanie.Moja 4 wizyta u tego lekarza- z początku tłumaczyłam Jego złe grubiańskie zachowanie że może ma zły dzień-ale już więcej nie pójdę - pacjent to zło konieczne. Ten człowiek też powinien iść do lekarza tylko innej profesji a nie leczyć ludzi. Chce dodać że lepiej o nic nie pytać i nie można być miłym i spokojnym pacjentem. O swojej chorobie nie wiem od Niego nic.
bezczelnytraktuje pacjenta jak śmiecia i zło konieczne
bezczelnytraktuje pacjenta jak śmiecia i zło konieczne
Nie rozumiem tych wszystkich negatywnych ocen. Byłam ostatnio u tego lekarza i wg mnie wizyta była na bardzo dobrym poziomie. Przeanalizował wyniki badań, wypytał o objawy i inne czynniki. Przedstawił diagnozę, wytłumaczył jak będzie wyglądało leczenie i zapisał mnie na badanie. Powiedział też aby od razu zacząć leczenie. Był przy tym uprzejmy i konkretny. Poświęcił mi tyle czasu ile było trzeba. Jestem bardzo zadowolona i polecam jeśli ktoś szuka konkretnego specjalisty.