byłam tylko raz, ale wszystko wydało mi się w porządku. wizyta nie trwała wystarczająco długo, odpowiadał mi na każde pytanie, prosił o doniesienie jak największej ilości danych, wyników badań, wszystkiego co może mu pomóc w diagnozie. był uprzejmy, nawet momentami zabawny, nie mam żadnych zastrzeżeń.
nigdy nie piszę tak o ludziach i nie oceniam ich w takiej kategorii, ale ten lekarz to dupek
najbardziej niesympatyczny lekarz z jakim miałam do czynienia, brak kontaktu wzrokowego i odpowiadanie półsłówkami, może i jest niezłym specjalistą ale szukam innego, nie lubię być traktowana jak zło konieczne
Niestety z przykrością muszę stwierdzić iż wizyty u tego osobnika były udręką. Odrobina człowieczeństwa to coś co przydało by się w codziennej rutynie.
Ja jestem zadowolona, szybko zwięźle i na temat. Wiem co mi jest jak mam się zachowywać aby choroba sie nie pogłębiała dodatkowo wizyta zajmuje niewiele czasu co jest w moim wypadku istotne ponieważ nie mam czasu aby lekarz tłumaczył mi każdy szczegół po 30 minut.
Leczyłam się u pana Kulety z nadczynności tarczycy od 2002 roku przez kilka lat. Rzeczywiście może poświęcał mało czasu w gabinecie, ale jak dla mnie wystarczająco. Był miły, rzeczowy i konkretny. Chorobę udało nam się wyleczyć, co wymagało również ode mnie systematyczności. Nie poleciłabym znajomym nikogo innego.
Zdecydowanie odradzam tego osobnika. Najgorszy lekarz i czlowiek jakiego w zyciu spotkalam. Leczylam sie u niego 3 lata (to byly tylko 4 wizyty), ale zadnej nie wspominam nawet dostatecznie. Jest niesamowicie nieuprzejmy, opryskliwy, nie odpowiada na pytanie, uwaza sie za nadczlowieka, a pacjenta traktuje jak przyslowiowego smiecia. Potrafi wyrzucic pacjenta za drzwi. Nawet do osob starszych nie ma za grosz szacunku. Wizyta nie trwa nawet 4 minuty. Czlowiek wychodzi po wizycie nie wiedzac co mu dolega. Chroncie sie przed tym lekarzem!!
Na prośbę by wyjaśnił mi zawiły opis usg tarczycy stwierdził,że przedstawia on niedoczynność,co odkrywcze raczej nie było:) Jest niemiły dla pacjenta,poświęca mu raptem 5-7 min,sposób prowadzenia rozmowy z pacjentem -fatalny.Właściwie po tej kolejnej wizycie udzieliło mi się tylko zdenerwowanie lekarza.
To jest moj piaty endokrynolog.Jest zdecydowany,konkretny,systematyczny i systematycznosci wymaga od pacjenta.Bez systematycznosci szkoda sie leczyc.Pan Jerzy Kuleta mial dobrych nauczycieli bo jest swietnie wyksztalcony i wie jak podchodzic do leczenia ludzi.Zycze mu zdrowia i aby tak swietnie wypelnial swoje powolanie.Wdzieczna pacjentka:)
Czułam się jak "zło konieczne", załatwiona w 2 minuty,
Czułam się jak "zło konieczne", załatwiona w 2 minuty,