dr n. med. Jerzy Olas

2,8
3,1
2,8

Leczę się u Pana doktora Olasa od roku na besenność,bałam się każdej nadchodzącej nocy.Doktor podszedł do mojego problemu bardzo profesjonalnie już nie boję się nocy.Polecam doktora Olasa

Dziękuję za wieloletnią pomoc,profesjonalne podejście, rozmowę i poświęcany czas. Dzięki Panu zaczęłam żyć. Leki nowej generacji działają beż skutków ubocznych. Polecam wszystkim!!!Pan doktor posiada dużą wiedzę i doświadczenie. Niekiedy wystarczy że spojrzy i zna stan pacjenta.

Pewna bliska mi osoba korzystała z jego usług. Wizytę robił co 2 tygodnie i życzył sobie 400 zł za każdą wizytę. Pewnego razu dał nawet leki w gabinecie za, które kazał zapłacić 2 razy tyle co w aptece kosztowały. Lekarz? Brak słów... Pomimo, iż leków było na 2-3 miesiące to chciał robić wizyty i tak co 2 tygodnie. Udało się wyjść z choroby bez leków ( przy jego lekach wątrobę można było sobie rozwalić). Leki zostały zutylizowane. Psychiatria to zakłamana dziedzina nauki... Lekarze bez powołania a ten na pewno -doi kasę z naiwnych pacjentów. Znajomy nie poleca.

Polecam!!!!! Leczy mnie od 30 lat- uratował mi życie. Szybka diagnoza ,oraz dobór skutecznych leków . Gdy zachorowałam na raka niezwlocznie współpracował z poradnią chemioterapii i onkologami . Dzięki czemu jednoczesne leczenie obu chorób przebiega sprawnie. Leki nie wchodzą w reakcję z chemią. Doktor posiada ogromną wiedzę i empatię. Krytykujący doktora - albo mają większą wiedzę i kompetencje od niego, że są w stanie oceniać, albo zupełnie bezmyślni. Na rozmowy chodzi się do psychologa nie do psychiatry. Pomyślcie!!!!

Opierałem się na tytułach,stanowiskach które Pan doktor posiada.Niestety rozczarowałem się.Nie miałem wyboru jedyny lekarz o takiej profesji w okolicy.

Dramat to mało powiedziane. Odradzam! Niekompetenty , wizyta 4 min - przepisanie leków wchodzących w interakcje z zażywanymi... za wypisanie recepty kila stów!

Rzadko w tych czasach można spotkać lekarza z powołania i tak rzetelnie wykonującego zawód lekarza myślę że ten lekarz ma jakiś dar od Boga nigdy nie spotkałem się z taką uprzejmością i przyjaznym nastawieniem do pacjenta

Lekarz godny zaufania znakomity specjalista widać , że kocha swoją pracę miły kulturalny kompetentny ma podejście do pacjenta

Dramat,tylko do wyciągnięcia kasy z biednego człowieka.... nie mógł postawić diagnozy...i moja noga już więcej tam nie postanie...Nie polecam!!!!

To nie jest lekarz chyba że tylko dla kasy nawet nieprzejzal kartoteki .Wielki filozof,nawet nieposwiecil mi w gabinecie 5minut.Niepolecam