PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
Zabrze
Pani doktor zajmowała się moją mamą Nie spotkałem jeszcze takiego lekarza,o takiej wrażliwości ,empatii a jednocześnie tak profesjonalnego Bardzo dziękuję Pani Doktor Ps Jeśli ktoś nie ma odwagi podpisać się pod swoją opinią to lepiej niech jej nie dodaje ,zwłaszcza tak bardzo krzywdzącej
Lekarz z powołania.Dba o chorego człowieka.Lezałam na kardiologii ponad tydzien i nie wykonali mi nawet podstawowych badań.Na pierwszej wizycie u doktora Sochaja od razu dostałam skierowanie na koronarografię.Wlasnie czekam na to badanie Czlowiek wychodzi od tego lekara zdrowszy.
Med-Kom
Jarzębinowa 141
Żory
Bardzo dobry specjalista. Widać, że ma duże doświadczenie i że zależy mu na pacjencie. Szorstkości nie zauważyłam ale też nadmiernej sympatii u lekarzy nie oczekuję. Dla mnie najważniejsze jest zdrowie i tutaj nie zawiodłam się.
MM-Med Częstochowa
Gajowa 44
Częstochowa
Dziękuje bardzo Panu doktorowi za profesjonalne podejście do choroby mojego męża, za trafność diagnozy, szybkość reakcji na objawy, których nie zauważył żaden inny lekarz. Godny polecenia lekarz, kompetentny, umiejący wytłumaczyć co dolega pacjentowi, przepisane lekarstwa pomogły bardzo, dalsze skierowania do dobrych specjalistów celem wykonania dodatkowych badań także były pomocne. Spokojne tłumaczenie zaleceń oraz ich pisemny wydruk bardzo pomagają szczególnie osobom starszym. Prawdziwy lekarz z powołania, bardzo miły i uprzejmy. Szczerze …
Babcia jest pod kontrolą p. Doktor już kilka lat. Dwa dni temu zmiana leków, dzisiaj ogromny skok ciśnienia, fatalne samopoczucie, od rana panika i poszukiwania p.doktor, zeby coś poradziła. Mimo wielkich próśb, błagalnego tonu wręcz zarówno mojego jak i babci doktor stwierdziła ze nie ma czasu i musi dbać o pacjentów na korytarzu, żeby przyjąć ich zgodnie z umówioną godziną. Nie spojrzała nawet na rozpiskę ciśnienia. Myślę ze to bardzo …
zmiana adresu na 11 Listopada 69/77
11 Listopada 79/81
Radom
Bardzo dobry Lekarz Kardiolog Pani Beatka, miłe podejście do pacjenta , ciepło bije od Pani Doktor, jestem bardzo zadowolony że zaczołem się leczyć u Pani Kardiolog , zarzywam lekarstwa przepisane od Pani Doktor, dobrze się czuje, Bardzo się cieszę że zaczołem brać te leki, Polecam każdemu.
MED-KORN Poradnie Specjalistyczne
Wyzwolenia 35/III
Świętochłowice
Pani ordynator jest z pozoru milutka, lecz nie interesuje ją zdrowie i dobro pacjenta. Nie czyta dostarczonej dokumentacji medycznej. Ona wie lepiej. Zapisuje mnóstwo tabletek, nie informując pacjenta co to za leki, jak działają - pacjent ma je łykać i nie dyskutować. Na każdą uwagę i pytania pacjenta reaguje złością i bezpodstawnymi oskarżeniami.
Podziękowania dla Pani doktor za cierpliwość z jaką odpowiada na wszystkie moje pytania oraz za spokój i otuchę, które Pani słowa wniosły. Pani zaangażowanie, empatia oraz niezwykłe podejście do pacjenta są nieocenione i budzą ogromne zaufanie. Dziękuję z całego serca! - oddana pacjentka
Samodzielny Publiczny Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Jedliczu
ulica Traugutta 3
Jedlicze
Bardzo miła osoba. Dokładnie opisuje chorobę i przebieg leczenia. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Z rozmowy wynika że jest wysoce kompetentna
Leczę się od 2015 roku u pani Alicji Zając-Leśniak, prowadzi mnie od zawału do dzisiaj, w czasie wizyty bardzo uważnie wysłuchała moich problemów, zadawał dodatkowe pytania i dokładnie wytłumaczył plan leczenia. Pani Alicja jest bardzo cierpliwa, miła i empatyczna w kontakcie z pacjentem. Dzięki temu czułam się komfortowo i bezpiecznie. Przez te lata pani doktor nie zmieniła się za to ją cenie i polecam
NZOZ "PALOMED"
Słowackiego 24
Rzeszów
Wspaniały lekarz polecam!!!!! Bożena Wojdyło z Jarosławia z rodziną córki która była że mną u Pana doktora i podziela moją opinię. Tacy lekarze i spec liści są na wagę złota 👏👏👏👏👏👏👏 Bożena Wojdyło
Ośrodek Leczenia Chorób Nerek
Powstania Styczniowego 1
Gdynia
Bardzo profesjonalnie przeprowadzona wizyta. Pani Doktor wnikliwie zbiera wywiad. Potrafi w jasny sposób wytłumaczyć chorobę, zinterpretować wyniki badań a także dobrać skuteczny sposób leczenia. Ma dużą wiedzę praktyczną i jest bardzo empatyczna. Podczas całej wizyty czułam się bardzo dobrze zaopiekowana. Cieszę się, że trafiłam do Pani Doktor i będę pod jej stałą opieką!
Akademicka Przychodnia Specjalistyczna
Pani dr Dorota Zyśko jest bardzo kompetentnym specjalistą. Jeśli komuś nie zależy na tzw. "pieszczeniu słownym" i "laniu wody", a merytorycznej dyskusji - to bardzo Panią doktor polecam. Nie znajduję słów aby opisać z jakim zaangażowaniem i troską spotkałam się będąc pacjentką Pani Doktor. Traktuje pacjentów z godnością, odnosząc się do nich z szacunkiem i sympatią. Serdeczny i życzliwy człowiek, oddany swojej pracy. Zdecydowanie polecam! Anna N
NZOZ SILESIA
ulica Wolności 124
Zabrze
Pani profesor, jest wybitnym kardiologiem, możliwość leczenia się u pani profesor, sprawia, że jako pacjent czuję się bezpiecznie.Konkretne badania, dobry dobór leków. Polecam każdemu kto potrzebuje konsultacji kardiologicznej.