lekarz Dariusz Wasiak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS" Filia nr 1
Piłsudskiego 49
08-110 Siedlce

Chciałbym aby kiedyś moje dzieci mogły się u kogoś takiego leczyć.Coraz trudniej znaleźć człowieka w lekarzu. Dziękuje Doktorze !
Opinia dodana przez: Witold

dr n. med. Piotr Ruszkowski

Boh. Września 61
98-200 Sieradz

Serdecznie polecam Pana Doktora Piotra Ruszkowskiego bardzo dobry doktor, świetny specjalista w dziedzinie kardiologii. Uratował mamie życie. Dzięki szybkiej i trafnie postawionej diagnozie mama wraca do zdrowia. Polecam Pana Doktora bardzo serdecznie. Najlepszy specjalista na jakiego mogliśmy trafić.
Opinia dodana przez: Monika Szymczak

dr n. med. Jacek Morka

Prywatne Usługi Medyczne
Karolinowska 8
26-200 Końskie

To jeszcze nie wszystko o Panu doktorze J.Morka. W międzyczasie miałem znów problemy z arytmią serca i ciśnieniem tętniczym. Dodatkowo przy arytmią występują silne bóle w klatce piersiowej. Na wysłaną przez Media wiadomość, otrzymałem szybką odpowiedź i trafną poradę lekarską, - i to nie jeden raz! Przed 3. tygodniami ponowna wizyta u doktora Morki zaowocowała zmianą niektórych leków, w obniżające tętno. Dla mnie to strzał w dziesiątkę spowodowany trafną diagnozą …
Opinia dodana przez: Bernard

lekarz Marcin Kaźmierczak

BARLICKI
kopcińskiego 22

CHYBA JEDEN Z LEPSZYCH LUB NAJLEPSZYCH LEKARZY Z JAKIMI MIAŁEM DO CZYNIENIA. TO Lekarz ,a nie "lekarz"

lekarz Paweł Łyżwa

Piastowska 42 K
Dzierżoniów

Uważam doktora Łyżwę za wspaniałą osobę, cierpliwą, kompetentną, o rzadko spotykanym spokoju wewnętrznym. Zdecydowanie polecam i na prawdę uważam go za wzór lekarza, od którego wielu powinno się uczyć podejścia do pacjenta.

lekarz Arleta Jarosz

Specjalistyczna Kardiologiczna Praktyka Lekarska; konsultacje kardiologiczne i internistyczne, badania ECHO serca, USG jamy brzusznej, Dopler tetnic przedczaszkowych
ul. Długosza 9 (obok I LO - w budynku "MEDYK" z Rehabilitacją Kardiologiczną)
33-300 Nowy Sącz

Wspaniała Pani Doktor! Jestem bardzo zadowolona z wdrążonego leczenia. Życzę każdemu, kto potrzebuje pomocy, aby na swojej drodze spotykał tylko tak kompetentnych specjalistów.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Tadeusz Kalbarczyk

Bursztynowa 6
26-604 Radom

Specjalista godny polecenia, konkretnie i rzeczowo podchodzi do sprawy przy czym potrafi podnieść na duchu i swoim miłym i spokojnym głosem ukoić nerwy i stres jaki niewątpliwe towarzyszy wizytą u lekarza. Trafnie stawia diagnozę przy czym nie straszy pacjenta co jest bardzo istotne. Polecam. Wspaniały Człowiek.
Opinia dodana przez: Jadwiga W. z Kozienic

Janusz Romanek

Szpital Wojewódzki Nr 2
Rzeszów

Dla mnie spoko, chociaż tekst: "dlaczego przychodzi pani tak późno" mogł sobie darować. Profesjonalne podejscie, ogromna wiedza i przede wszystkim widać było, że chce mi pomóc. Szybko zatarł pierwsze kiepskie wrażenie:) Polecam!

dr n. med. Witold Orszulak

Orbimed
43-100 Tychy

Lekarz z powołania,najlepszy specjalista dziękuję za opiekę medyczną wieloletnią.Pan doktor jest kompetentny, podejście do pacjenta rewelacja.
Opinia dodana przez: joanna

lekarz Krzysztof Krzyżanowski

Kołobrzeska 16b lok. 1
78-400 Szczecinek

Leczyłam się u wielu lekarzy na częstoskórcz nadkomorowy dostawałam tylko leki mówiono mi że mam to na tle nerwowym na zabieg ablacji nikt mnie nie chciał skierować bo twierdzono że w moim przypadku zabieg nie jest potrzebny i nie takie leki będę jeszcze brała do końca życia a ostatnio miałam puls 250 na min.Dowiedziałam się o PANU DOKTORZE kRZYŻANOWSKIM poszłam na wizytę zrobił mi eho serca i zaraz został wyznaczony …

dr hab. n. med. Jerzy Wranicz

MULTI-MED PLUS Sp. z o.o
Łódź, ul. Kopernika 67/69

Dobry, rzeczowy, kulturalny. Duża wiedza i doświadczenie, a ponadto niezwykle pomocny i skuteczny. Postawił "na nogi" mojego ojca, któremu nikt nie mógł pomóc!!! Stanisław Mróz (syn pacjenta)

dr Barbara Połecka

Kardiolog dziecięcy

Chodźki 3 lok. 2
Lublin

Pól roku temu urodziłam córeczkę i jak każda mama szukałam dobrego kardiologa, który zrobi mojemu dziecku echo serca. W DSK słyszałam od innych mam,że Pani dr Połecka jest lekarzem godnym polecenia. Wiem,że pracuje w Luxmedzie i tam też postanowiłam udać się z dzieckiem na wizytę. Na wizytę musiałam poczekać (jest to bardzo "oblegany" lekarz), gdyż trudno było się zapisać. Chociażby to świadczy jak wiele osób chce właśnie u tej Pani …

lekarz Elżbieta Krawczyk

Głęboka 29
Lublin

Pani dr. Miła, sympatyczna, profesjonalna, znakomity fachowiec, bezwzględnie polecam. Spokojnie można powierzyć jej swoje zdrowie.
Opinia dodana przez: Zenon

Andrzej Wojciech Kuczyński

Ginekolog położnik, Kardiolog

Femme-Art Ginekologia i Położnictwo
ul. Kombatantów 34, p.805
66-400 Drezdenko

Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego zabiegu przez Pana doktora, podejście do pacjenta na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm.

dr n. med. Jerzy Libergal

Krasińskiego 3
58-560 Jelenia Góra

Polecam. Jak najbardziej jestem zadowolony z opieki.

dr n. med. Artur Dziewierz

Klinika chirurgii
ul.Kopernika

Specjalista godny polecenia. Pełny profesjonalizm, uprzejmy, umie rozmawiać z Pacjentem. Tłumaczy problem i zakres leczenia.
Opinia dodana przez: JK

dr n. med. Henryk Tuszyński

Prywatny
Morska 137
81-206 Gdynia

Jestem młodą osobą do Pana Doktora chodzę już kolejny rok. Doktor Tuszyński jest jednym z lepszych lekarzy których spotkałam na swojej drodze . Doktor zleca badania , dokładnie tłumaczy co i jak , jest bardzo zaangażowany w leczenie swoich pacjentów , na wizyte przychodzi sie chętnie z wiedzą że zostanie się zaopiekowanym . Co najważniejsze Pan Doktor jest bardzo kulturalny i miły . Na każdej wizycie zbiera dokładny wywiad. Polecam …

dr n. med. Janusz Czarnecki

Kardiolog, Pediatra

Prywatna Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "Nowak&Nowak" w Toruniu
ulica Filtrowa 29B
87-100 Toruń

bardzo dobry lekarz ja sie u niego leczylem i muj syn tez nie widziałem takiego drugiego lekarza pozdrawiam grączewski
Opinia dodana przez: marcin

lekarz Maciej Pruski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej- Zespół Prywatnych Gabinetów Lekarskich
Wojska Polskiego 48
42-400 Zawiercie

Bardzo dziwią mnie pozytywne opinie dotyczące doktora. Mam zupełnie inne doświadczenie i choć Pan Maciej wydaje się bardzo miłym człowiekiem, to podczas mojej wizyty zachowywał się całkowicie nieprofesjonalnie i odradzam wszystkim poszukiwanie u niego jakiejkolwiek diagnozy. Do Pana doktora umówiłem się na wizytę w prywatnej przychodni Dobre Serce w Żywcu. Podczas wizyty lekarz od razu postawił diagnozę stwierdzając, że moje problemy wynikają z rzekomego siedzącego trybu pracy. Stwierdził to najprawdopodobniej …
Opinia dodana przez: Karol G.
Miły i uprzejmy konkretny i dokładny jako lekarz .Polecam z całego serca .Pozdrawiam z Rybnika . Dziękuję