Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Stomatologiczno - Lekarskie II
3 Maja 18
Koło
Polecam naprawdę. Jeden z lepszych lekarzy jakich znam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Sp. z o.o.
ulica Łabędzia 10
Byłam raz na prywatnej wizycie u dr Wnęka w Sieradzu. Nie rozumiem, jak kardiolog pracujący w certyfikowanej placówce mógł potraktować mnie tak lekceważąco ignorując moje objawy. Do doktora zgłosiłam się po drugim zasłabnięciu i pobycie na SORZE, lecząc się na serce od dwóch lat (Przewlekła wieńcówka stabilna) mój stan zdrowia bardzo mnie niepokoił, przyszłam na wizytę z bólem w klatce , dusznościami, zawrotami głowy, omdleniami, zlewnymi potami, roztrzęsieniem, nierówną pracą …
gabinet stomatologiczny
Zubrzyckiego
Gliwice
Właśnie jestem po wizycie z córką u Pani doktor, zarówno Pani doktor jak i Pan doktor pełni profesjonalizmu i ciepła. Córka jest po 2 operacjach serca a na tej wizycie kontrolnej wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione i opisane w atmosferze pełnej spokoju . Córka bardzo zadowolona z wizyty. Badanie echo serca zostało przeprowadzone szczegółowo i dokładnie...bez pośpiechu 🙂 czuć było że Pani doktor to świetny fachowiec który wie co robi. …
Andersa 3 m. 3
Gliwice
Wywiad przeprowadzony pobieżnie, z obowiązku. Czasu nie poświęciła wystarczająco dużo. Cały kontakt z lekarzem trwał 3-4 minuty. Niegrzeczna, opryskliwa, nieuprzejma. Zero informacji o chorobie, żadnych informacji nt. planu leczenia, żadnych informacji o stanie pacjenta. Uprzejmość zero, kompleksowość podejścia zero. Nie budzi zaufania. Mam nadzieję że więcej nie będę miał nieprzyjemności spotkać tej kobiety na swojej drodze. Lekarz gorszy niż choroba, wolę chorować niż być leczonym przez takiego lekarza.
Samodzielny Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Chełmku - SGZOZ
ul. Tadeusza Staicha 1
Chełmek
Bardzo nieprzyjemna osoba ,brak szacunku do pacjenta, wszystki 6 elementow oceny oceniam na 1 gwiazdke poniewaz niema opcji "zero"
EuroMedic MEDICAL CENTER
ulica Kościuszki 92
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty u PANA DOKTORA MARCINA ŚWIERADA.To była moja pierwsza wizyta po przebytym zawale i udarze.Poświęcił mi dużo czasu analizując przywiezione karty pacjenta i wyniki badań i Ekg zrobione przed wizytą w tut.Poradni.W jasny dla mnie sposób wyjaśnił mi dalsze leczenie.Jest bardzo sympatyczny,kontaktowy,kulturalny.Po prostu PROFESJONALISTA.Otrzymałam kartę informacyjną z porady ambulatoryjnej,abym mogła ją doręczyć lekarzowi kierującemu z dalszymi zaleceniami leczenia.Bożena Burzyńska.POLECAM.SUPER DOKTOR.
Specjalistyczny Gabinet Lekarski, Warszawa, ul. Targowa 71a/1 tel 22 618 95 93
Kazury 2a lok. 31
Poznałem wielu lekarzy w swoim życiu, ale ten zalicza się do bardzo niewielu, których szanuję i podziwiam. Bardzo dobry lekarz, specjalista i bardzo dobry człowiek. W przypadku mojej choroby dokonał tego, czego inni, łącznie z kliniką w Aninie nie potrafili. O podejściu do pacjenta nie wspomnę. Daj nam Boże więcej takich DOKTORÓW ! Doktor co rok osobiście robi mi echo, test wysiłkowy, holter ciśnienia i badania krwi. A takie absurdalne …
NZOZ Centrum Zdrowia Tuchów
ulica Szpitalna 1
Tuchów
Byłam na pierwszej wizycie u Pani Doktor i jestem zadowolona. Poświęca czas, odpowiada na wszyskie pytania, nie zbywa pacjenta. Zleciła mi badania,które są niestandardowe i bardzo pomocne w diagnozie. Dodatkowo co jest dla mnie ważne jest przyjemna, ale zdystansowana.
Szpital Uniwersytecki w Krakowie, Oddział Kliniczny I Kliniki Kardiologii i i Nadciśnienia Tętniczego
Kilka godzin czekania i 5 minut wizyty... w sumie dobrze, ponieważ wyniki były dobre, jednak czekanie kilka godzin dla starszych osób nie należny do najprzyjemniej spędzanego czasu. Wizyta w Szpitalu Uniwersyteckim - totalna porażka, sytuacje ratują jedynie Panie Pielęgniarki, ale Pani Doktor wybiera sobie swoim indywidualnym kluczem i zaprasza pacjentów do gabinetu, bo ani godziny ani kolejka dla Pani Doktor Stolmach nie istnieje, nie ma problemu ale wystarczy powiedzieć ludziom …
PRYWATNY OŚRODEK MEDYCZNY POLAMED
Zaciszna 4a
Miałam nieprzyjemność z Panią doktor kiedy mój dziadek chorował w szpitalu pod jej opieką. Bardzo niesympatyczna i nieempatyczna doktor. Zero zainteresowania pacjentem ponieważ jest jak to mówiła ,,już stary,,. Nikomu nie życzę takiej doktor.
Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Sienkiewicza 10/11
Gorzów Wielkopolski
Nie wypowiadam sie o fachowowsci, nie bylo okazji by ja testowac. Jedno jest pewne: Lekarz bez kontaktu z pacjentem, ekstremalna powsciagliwosc, malo eleganckie (delikatnie mowiac) odzywki, DIALOG w pewnym sensie "terapeutyczny" wykluczony. "na ten temat nie rozmawiam", "to niech pani sobie omowi z kolezankami". Od lekarza wymagam wiecej profesjonalnosci i lepszego kontaktu z pacjentem.
Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11
Pani doktor przeprowadza rzetelny wywiad ze skupieniem i empatią , następnie zleca dokładne badania i daje konkretne instrukcje, dzięki czemu czuję się odpowiednio zaopiekowana . Serdeczny lekarz z dużą wiedzą i życzliwością - w gabinecie panuje miła atmosfera od samego wejścia aż do końca wizyty Polecam !
Zakład Opieki Zdrowotnej Medycyny Pracy SW w Gdańsku
Kurkowa 12
Pan doktor razem z dr. Jakubem Stępniewskim uratowali życie mojej mamie po rozległym zawale 25 maja. Bardzo dziekuję!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Alergologiczna w Słupcy
Kopernika 87
Słupca
całkowicie ignoruje pacjenta, nie odbiera telefonów, mam nadzieję, że kiedyś sama będzie potrzebowała pomocy lekarza, czas szybko przemija, zdrowie nie jest domeną przypisaną lekarzom, oni też chorują
Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Sanatoryjna 1
Ustroń
Często tytuły a praktyka to dwa światy. W przypadku Profesora Sieronia, praktyka i doświadczenie jest nadrzędne. Moja mama w wieku 80 lat dzięki jego wiedzy uniknęła podwójnej operacji na otwartym sercu. Mam pełne zaufanie do diagnozy i metod leczenia Pana Profesora
pl. Pocztowy 16 (Mediko)
Zielona Góra
jestem zaszokowany niektórymi negatywnymi opiniami. Najlepszy lekarz jakiego znam! Dr. Andrzej Koch to wybitny specjalista z zakresu kardiologii! Dzieki szybkiej i własciwej diagnozie zostałem skierowany na operacje która uratowała mi życie. Wstydzcie się wszyscy którzy piszecie negatywne opinie! Zyczę wszystkim aby spotykali tylko takich lekarzy - wybitnych oraz otwartych na ludzkie problemy.