Moi drodzy. Z wielką przyjemnością podzielę się opinią na temat tego niezwykłego lekarza. Pan doktor usunął dwie ósemki u mojej córki. Wizyty były bardzo profesjonalne i kompletnie bezstresowe. Bardzo sympatyczny człowiek, a ponadto niezwykle merytoryczny. Emanuje spokojem, dzięki czemu wzbudza pełne zaufanie i widać, że lubi to co robi. Po przeprowadzonych zabiegach nie było żadnych komplikacji. Pacjent jest w mojej ocenie wzorowo zaopiekowany. Szczerze polecam.
Pan Karol wykonał u mnie przeszczep kości, wstawienie implantu i przeszczep dziąsła w MP dental. Wszystko goiło się bardzo dobrze, żadnych komplikacji, żadnych niedomówień. Ten lekarz jak niewielu potrafi dokładnie wytłumaczyć i przekazać istotę zabiegu dzięki czemu o wiele łatwiej jest współpracować. Można poczuć się bezpiecznie w rękach p. Karola. Zdecydowanie polecam.
Z całego serca polecam pana doktora Karola Święcha. Jestem świeżo po usunięciu ósemki i cały proces przebiegł naprawdę wzorowo. Na początku zostało wykonane zdjęcie RTG, które pan doktor dokładnie omówił, tłumacząc, co dzieje się z zębem i jak będzie wyglądał cały zabieg. Już na etapie rozmowy czułam/em się spokojnie i zaopiekowana/y — wszystko było jasno i cierpliwie wyjaśnione. Samo usuwanie zęba przebiegło bez większych komplikacji. Pan doktor był niezwykle delikatny, a podanie znieczulenia praktycznie nieodczuwalne. W trakcie zabiegu na bieżąco informował, co robi, oraz regularnie pytał, jak się czuję, co …
Z całego serca polecam pana doktora Karola Święcha.
Samo usuwanie zęba przebiegło bez większych komplikacji. Pan doktor był niezwykle delikatny, a podanie znieczulenia praktycznie nieodczuwalne. W trakcie zabiegu na bieżąco informował, co robi, oraz regularnie pytał, jak się czuję, co dawało ogromne poczucie komfortu i bezpieczeństwa.
Profesjonalizm, empatia i spokojne podejście pana doktora sprawiły, że zabieg, którego bardzo się obawiałam/em, okazał się dużo mniej stresujący, niż się spodziewałam/em.
Zdecydowanie super, super, super doświadczenie — polecam każdemu, kto szuka świetnego specjalisty i ludzkiego podejścia do pacjenta.
Nigdy nie spotkałam tak empatycznego i profesjonalnego chirurga. Nawet podawanie znieczulenia było całkowicie bezbolesne a usunięcie zęba to po prostu pikuś dla doktora. Większy strach niż to było warte ☺️ Zdecydowanie polecam.
Będę polecać wszystkim pana dr.Święcha Karola w 100% jeśli chodzi o wyrwanie ósemki!Sama zapisując się kierowałam bardzo dobrymi opiniami i czuję obowiązek napisania swojej.Wizyta na najwyższym poziomie pod każdym względem.Wiecej takich lekarzy z takim podejściem do pacjenta.Bardzo się stresowałam ale będąc u takiego specjalisty niepotrzebnie.Podczas zabiegu pan Doktor wszystko tłumaczy na bieżąco,że naprawdę nie ma się czego bać.Cierpliwy oraz posiadający ogromną wiedzę w swojej dziedzinie.
Pan Doktor to lekarz z wyjątkowym podejściem do pacjenta -cierpliwy, empatyczny, potrafiący uspokoić najbardziej wystraszonego pacjenta. Wszystko tłumaczy przed zabiegiem, a w trakcie zabiegu człowiek czuje naprawdę, że jest w dobrych rękach. Usuwanie 8-ki tylko u dr Karola Święcha.
Jak trzeba rwać zęby to tylko u Pana Karola. Trafiłam do Pana doktora z polecenia koleżanki, teraz ja polecam Pana doktora dalej :) Mi usunął 3 ósemki, mężowi jedną. Za każdym razem wszystko dzieje się tak sprawnie i szybko, że nie wiadomo kiedy a jest już po wszystkim. Zawsze bezboleśnie, pacjent jest w pełni zaopiekowany.
Przyszłam do Pana Karola w celu usunięcia trudnej, zatrzymanej 8 po traumie u innego chirurga kilka lat wcześniej. Nie mogłam lepiej trafić. Zabieg mimo że trudny i długi, wykonany w pełnym spokoju, delikatnie. Na każdym etapie byłam informowana, co się będzie działo i czy wszystko jest w porządku. Wspaniały człowiek, wspaniały specjalista!
Najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałam. Byłam przerażona wyrwaniem ósemki, ale Pan Doktor wszystko mi objaśnił od początku do końca jak będzie przebiegał zabieg. Nawet nie zauważyłam kiedy zostało mi podane znieczulenie - było bezbolesne, a samo wyrwanie zęba zajęło kilka minut. Cały zabieg był naprawdę wykonany profesjonalnie, z troską o pacjenta, a co najważniejsze - czułam się zaopiekowana i uspokojona. Z całego serca polecam Pana Doktora! :)
Wyjątkowy człowiek na wyjątkowe czasy. Miałam usuwaną ósemkę. Pełen profesjonalizm. Wysoka kultura osobista. Niebywały sposób traktowania pacjentki - szacunek, bez pośpiechu, życzliwie. Lekarz godny polecenia jak mało kto ;).