Lidia Markiewicz-Grybionko

Ortodonta, Stomatolog

Przyjaciół Dzieci 5
Kłodzko

Bardzo fajna P. Doktor jeśli ktoś się boi dentysty polecam w ciemno ja byłem przerażony na myśl o dentyście a teraz mogę siedzieć u P. Doktor godzinami :). Jeżeli chodzi o ceny to są średnie.

lekarz Bogdan Strączyński

SALUS Centrum Medyczne Oddział Główny
Kusocińskiego 3a
57-300 Kłodzko

Bardzo dobry lekarz i przemily człowiek .Dokladnie bez pospiechu wszystko wytlumaczy i pokaże analizując dokladnie posiadane informacje oraz dokumentację. Gorąco polecam
Opinia dodana przez: Andrzej

prof. dr hab. n. med. Małgorzata Kuliszkiewicz-Janus

Hematolog

SALUS Centrum Medyczne Oddział Leczenia Jednego Dnia
Kusocińskiego 3a
57-300 Kłodzko

Jestem hemofilikiem, dzięki pani profesor żyję, gdy w stanie zagrożenia życia przebywałem na SOR w 2013 roku, po telefonie żony przyjechała w środku nocy, walczyła o przekazanie mnie do innego szpitala, tam wszyscy byli już poinformowani przez panią profesor że jedzie pacjent w ciężkim stanie, uratowali mnie swoją wiedzą i szybkim działaniem. Przepiękny człowiek z Pani, dziękuję.

lekarz Dariusz Kobel

SZPITAL REJONOWY
Kłodzko

Lekarz z dużym doświadczeniem, badania potwierdziły jego diagnozę. Miły i bardzo zaangażowany w sytuację chorego.

lekarz Wiktor Wolfson

Chirurg ogólny, Ortopeda

Kusocińskiego 3a lok. 1
Kłodzko

Zdecydowanie nie polecam pomimo że byłam prywatnie to podsumowując nic się nie dowiedziałam z tej wizyty

lekarz Grzegorz Świsulski

Ortopeda, Traumatolog

57-300 Kłodzko

Wszyscy chwalą pana dr.Grzegorza i na pewno mają za co. Niestety w moim przypadku jest inaczej. Na początku września zeszłego roku zerwałem więzadło krzyżowe. Po dwóch tygodniach dostałem się do dr Świsulskiego, po obejrzeniu wyniku MR pan doktor ustalił mi zabieg artroskopii tego kolana i jeśli wszystko w kolanie będzie dobrze zrobi mi od razu rekonstrukcję ACL. Noga moja niestety była zablokowana nie miałem pełnego wyprostu ani pełnego zgięcia max …

lek. dent. Maciej Anioła

Chirurg ogólny, Stomatolog

specjalistyczna prakt. lekarska
Malczewskiego 9 lok. 1
57-300 Kłodzko

Świetny lekarz. Problematyczna Ósemka wyrwana w parę minut i bez bólu. Nawet po wyrwaniu nie trzeba było środków przeciwbólowych . Polecam wszystkim Pana Doktora

lekarz Grzegorz Chorzempa

57-300 Kłodzko

Wizyta przebiegła zgodnie z oczekiwaniami, nie mam żadnych zarzutów. Serdecznie polecam, mam nadzieję że kiedyś też spotkam tak dobrego lekarza.

lekarz Małgorzata Domańska-Strycharska

Laryngolog

57-300 Kłodzko

Podczas mojej wizyty u Pani doktor również dowiedziałem się, że nic mi poważnego nie dolega. Uważam, że nie jestem raczej w stanie ocenić właściwie poziomu usługi medycznej, ale wierzę, że diagnoza jest prawdziwa. Jedno co nasuwa się po wizycie u Pani doktor, to jej uprzejmość. No i jeśli można, to pozwolę sobie dodać dwa zdania o zabarwieniu politycznym. Myślę, że Pani Domańska-Strycharska nie jest prowincjonalną lekarką, tak jak i nie …
Opinia dodana przez: Szymek

lekarz Jolanta Sulewska

Salus Centrum Medyczne Filia w Tłumaczowie
JANUSZA KUSOCIŃSKIEGO 3A
57-300 Kłodzko

Szybko umówiona wizyta. Bardzo solidnie przeprowadzone badanie. Rzeczowo, uprzejmie i w sposób zrozumiały przekazana diagnoza. Leczenie zakończone skutecznie. dziękuje

lekarz Jakub Jamróz

57-300 Kłodzko

Uważam że to nie jest lekarz godny polecenia . Brak mu empatii i profesjonalnego podejścia do pacjenta . Nie jestem i nigdy nie byłam pacjentką pana doktora . Dnia 29.08.2020 r sobota pan doktor miał dyżur na oddziale psychiatrycznym w szpitalu w Kłodzku . Zaniepokojona dziwnym zachowaniem syna przyjechałam z nim 20 km do szpitala w Kłodzku . Tam zostałam skierowana do pana doktora . Pan doktor nawet nie spojrzał …
Opinia dodana przez: Halina Chmura

lekarz Agata Bartkowicz

57-300 Kłodzko

Niesamowita empatia i podejście do pacjenta!! Polecam 100% Wspaniały człowiek, który wytłumaczy i pokieruje! Oby więcej takich lekarzy!!
Opinia dodana przez: Dominika

dr n. med. Tomasz Tomkalski

Endokrynolog

57-300 Kłodzko

Bardzo dobry specjalista, z doskonałą intuicją lekarską. Polecam tego endokrynologa, który w krótkim czasie wyleczył mnie z choroby.

lekarz Wojciech Idczak

57-300 Kłodzko

Lekarz całkowicie zignorował hipotezy z jakimi przyszłam, za to próbował mi wmówić, że mam fobię społeczną i zaburzenia paranoiczne, które mi nie wyszły w prawie żadnym stopniu na teście osobowości.

lekarz Hanna Terebus

BONO Grażyna Bróż
Armii Krajowej 2/11
57-300 Kłodzko

W 44 letnim życiu spotkałem na swojej drodze wielu psychiatrów. Tylko 3 z nich było takich, ktorzy byli pomocni, empatyczni, wykazali naprawdę chęć zrozumienia. Pani Hanna jest jedną z tych lekarzy. Bardzo dobre wrażenie z wizyty. Polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Piotr Brzostowicz

Wojska Polskiego 16 gab.2
Kłodzko

Wspaniały Człowiek i lekarz.Nigdy nie odmawia pomocy potrzebującym i robi to z wielkim sercem.Oby było więcej takich lekarzy!!!

Bożena Muszkieta

Chirurg stomatolog

Wiosenna 10 / 1
Kłodzko

Zostałam oddelegowana z bólem zęba, bez wskazania co wziąść, co zrobić by ból ustał, i kiedy ewentualnie się zgłosić. W ogóle bez zagladania w usta, bo pani stomatolog miała akurat przerwę. Ja wszystko rozumiem. Wystarczyła minuta by powiedzieć, jaki lek wziąść by ulżyć w bólu, i kiedy się zgłosić na ewentualne działania w jamie ustnej.
Opinia dodana przez: Aga

Paweł Łukaszewicz

57-300 Kłodzko

Bardzo dziękuję Panu Doktorowi za podjęcie leczenia mojego taty. Pan Doktor Łukaszewicz był lekarzem prowadzącym , mieliśmy kontakt telefoniczny i zawsze bardzo dokladnie wyjasniał stan zdrowia taty, planowane zabiegi i ich przebieg. Pan Doktor może rzadko się uśmiecha, ale czy to oznacza, że nie jest dobrym specjalistą? Jestem wdzięczna za opiekę nad moim tatą, zainteresowanie i życzę dalszych sukcesów w ratowaniu życia pacjentom!

lekarz Grażyna Chyżewska

Zamiejska 28 / 2/1
57-300 Kłodzko

Pani doktor Chyżewska (przez małe "d") miała podejście do pacjentów w czasie pandemii w 2020 roku bardzo dziwne, wręcz nie na miejscu... Nie miała ochoty, żeby odebrać telefon od rodziny pacjentki, a jak już "musiała", to jej tłumaczenia o stanie zdrowia osoby na oddziale były - żenujące i te komentarze... Niestety nie ona pierwsza jako lekarka i niestety nie ostatnia jako lekarz... Aż strach pomyśleć, jak się trafi do szpitala …
Opinia dodana przez: anna

dr n. med. Andrzej Basiewicz

Urolog, USG

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Kłodzki Obwód Lecznictwa Kolejowego Sp. z o.o.
ulica Łużycka 9
57-300 Kłodzko

Pan doktor przeprowadził badanie usg zdawkowo i w moim odczuciu niedokładnie. Informacje o tym co Pan doktor zobaczył na usg otrzymałem tylko i wyłącznie po zadawaniu pytań przeze mnie - żadnych informacji sam z siebie na temat schorzenia z którym przyszedłem na wizytę nie otrzymałem od Pana doktora. Na dodatek odpowiedzi na pytania przeze mnie zadane były niekompletne i wręcz „olewające”, tak jakby Pan doktor chciał abym już zapłacił i …
Opinia dodana przez: Młody siłacz