Zangazowany,dociekliwy lekarz,ale takze kulturalny i uczuciowy czlowiek.Bedac jego pacjentem ,mialem\ mozliwosc przekonac sie wielokrotnie,ze to on jest dla chorego .a nie chory dla niego.Diagnozy sa zawsze trafne,a choroby dopiero przez niego diagnozowane,pomimo wizyt u innych neurologow.Moge to stwierdzic .poniewaz doswiadczylem tego sam,dlugtrwale leczenie bolow krzyza jako dyskopatii,ktorych przyczyna byla depresja.Moi znajomi ktorym polecilem dr kaniosa sa tego samego zdania.SZCZERZE POLECAM JAN M.
JAN M.
Znakomity specjalista,lecze sie od kilku lat.Bylam juz u kilku lekarzy,lecz zaden nie mial tak cudownego podejscia do pacjenta,takiego ciepla w sobie i wysokiej kultury osobistej.Sprawia mi trudnosc wymienic jego zalety i do tego wszystkiego dokladnie zbada i ma czas na dluzsza rozmowe z pacjentem, uwaznie slucha .Jest dobrym lekarzem-GORACO POLECAM. Ewelina
Ewelina
Jestem zadowolony ze sposobu podejścia doktora do pacjenta. Poświeca bardzo dużo czasu na zdiagnozowanie choroby i posiada duży zakres wiedzy fachowej.W razie potrzeby konsultuje swoje diagnozy z pacjentem drogą telefoniczna lub mailową. Bardzo wszechstronny i godny zaufania. Mirosław Z.
Mirosław Z.
Na razie byłem dra Kaniosa parokrotnie i mój stan się poprawia (schorzenie kręgosłupa lędźwiowego). Lekarz,pośeięca sporo dla pacjentów i imponuje zakresem swej wiedzy. Wart polecenia. Albert
Albert
Przez 6 miesiecy leczylem sie z powodu rwy kulszowej u roznych neurologow ,bez poprawy.U dr kaniosa po 3 tygodniach leczenia bole calkowicie ustapily .W czasie pierwszej wizyty ,zostalem poinformowany kiedy nastapi poprawa , jakie mam stosowac cwiczenia w domu ,na czym spac,czego nie dzwigac ,o tym inni nic nie mowili.POLECAM TEGO LEKARZA . wdzieczny pacjent SZ.K.
wdzieczny pacjent SZ.K.
Jestem zadowolony z podejscia tego lekaarza do pacjenta poswieca on bardzo duzo czasu na zdiagnozowanie choroby stara sie uniknac leczenia operacyjnego.Poza wizyta konsultuje swoje diagnozy przez rozmowe telefoniczna z pacjentem. Polecam rowny gosc. Kazik Ilawa
Od ponad 5 lat zmagałam się z migreną, szukałam pomocy u wielu lekarzy, leczenie nie przyniosło pozytywnych efektów.Choroba przyczyniła się do zaburzenia prawidłowego funkcjonowania mojej osoby w pracy i w rodzinie z powodu wystąpienia bardzo częstego bólu głowy/4 razy w miesiącu po 2-3 dni/, a z tym związanymi objawami jak aura, drętwienie ręki, części twarzy i wymioty. Dzięki dr nauk med. Krzytofowi Kanios migrena wystepuje bardzo rzadko , czyli co 2-3 miesiące.Leczenie trawa 7 miesięcy.Pozytywne rezultay leczenia były widoczne już po 2 miesiącach.Dzisiaj czesto się uśmiecham, bo ból ustapił.A to wszystko zawdzięczam wspaniałej osobie jak dr nauk med.Krzysztofowi Kanios.Profesjonalny kontakt z pacjentem.Szeroki i odpowiedni dobór metod leczenia.Polecam goraco i szczerze.Aneta Gwiazda
Lecze sie od wielu lat u tego doktora i ciesze sie ze do niego tafilam.Bardzo wyrozumialy i zyczliwy dla pacjenta.Mowi rzeczowo o co chodzi.Duza wiedza i kultura.POLECAM LEOKADIA M., BARTOSZYCE
LEOKADIA M., BARTOSZYCE
Znakomity specjalista.Bardzo trafnie postawił diagnozę i wyleczył mój uraz kręgosłupa.Znam doktora od lat 12.Polecam gorąco Tadeusz J.
Tadeusz J.
Podchodzi do kazdego przypadku w sposob bardzo zaangazowany i stara sie ze wszystkich sil pomuc , to sie czuje w czasie rozmowy z lekarzem i w czasie badania.Diagnozy sa trafne i poparte wynikami badan.Jest przygotowany pod wzgledem fachowym do kazdego przypadku indywidualnie.Bardzo wazne-jest zawsze z nim kontakt telefoniczny,tel. zawsze odpowiada.Lecze sie u doktora od 5 lat z powodu padaczki i jestem bardzo zadowolony.Jest prawdziwym lekarzem ,POLECAM GO wszystkim potrzebujacym kontaktu z dobrym neurologiem karol k.
karol k.