W sierpniu tego roku miałam wykonany zabieg usunięcia tarczycy przez doktora. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Doktor z pełnym profesjonalizmem odpowiadał na wszystkie zadawane mu przeze mnie pytania odnośnie przebiegu zabiegu, wykazał się przy tym ogromną cierpliwością i wyrozumiałością. Bardzo się obawiałam nieestetycznej rany po zabiegu, które widziałam u różnych osób po takich operacjach. Jednak zabieg został wykonany bardzo profesjonalnie, nacięcie było małe i już prawie go nie widać. Nie muszę chyba pisać jednak jestem ogromnie szczęśliwa, gdy znajome osoby wiedzące o mojej operacji muszą się bardzo przyjrzeć żeby zobaczyć miejsce nacięcia. Jestem niezmiernie zadowolona i gorąco polecam dr Karasia. Bardzo dziękuję doktorze za profesjonalną opiekę, porady po zabiegu i cudowne malutkie nacięcie, którego prawie już nie widać.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
14.04.2016 byłem oferowany na żylaki kończyny dolnej prawej na Oddz.Chirurgii Ogólnej Szpitala w Gnieźnie. Przygotowanie, jak i samą operację sposobem Babcock Cocketta przeprowadził lek.chirurg Krzysztof KARAŚ (10 nacięć maloinwazyjnch). Cieszę się, że trafiłem do takiego specjalisty, zarazem młodego wiekiem przesympatycznego człowieka.Urzekła mnie Pana wiedza z zakresu flebologii a nade wszystko kultura i miłe, ludzkie podejście do 70-letniego pacjenta. Mam o Panu bardzo dobre zdanie, jako o świetnym młodym chirurgu-specjaliscie. I za to jestem Panu bardzo wdzięczny! Pozdrawiam, życzę długoletniej, udanej praktyki lekarskiej - Gnieźnianin Waldemar Kiełbowski
14.04.2016 byłem oferowany na żylaki kończyny dolnej prawej na
Oddz.Chirurgii Ogólnej Szpitala w Gnieźnie.
życzę długoletniej, udanej praktyki lekarskiej -
Gnieźnianin Waldemar Kiełbowski