lekarz Sędzisław Matusewicz

MEDKOL / POL-E-S
PL.Kolejarza 1 / Jedności 59
Zielona Góra

Na wizytę zostałam przyjęta od ręki. Żadnego błagania o termin, jak to zwykle bywa. Pan dr miły, cierpliwy, poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowałam, odpowiadał na wszystkie pytania. Uspokoił, wyjaśnił wszystko. Pacjenci wychodzący z gabinetu przede mną również byli zadowoleni. Miłe zaskoczenie.
Opinia dodana przez: Emi

lekarz Jacek Sywula

Poradnia Laryngologiczna
Malborska 39
82-300 Elbląg

Świetny i kompetentny lekarz. Krótkie kolejki i bardzo kompleksowe podejście. Wizyty prywatne praktycznie od ręki i o każdej porze dnia. Zdecydowanie polecam!!!
Opinia dodana przez: ja

dr Marek Sobecki

Gorzów Wlkp
ul.Ogińskiego
66-400 Gorzów Wielkopolski

Dr M.Sobecki to lekarz-profesjonalista ,któremu można zaufać. Komunikacja jest jasna i zrozumiała,tłumaczy procedury,szybko i skutecznie reaguje na problemy zdrowotne. Lekarz z powołania,godny polecenia.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Barbara Popławska

Prywatny Gabinet Laryngologiczny LAR-MEDICA dr n.med. Barbara Popławska
Edukacyjna 1B
15-597 Białystok

dr Barbara Popławska - LARYNGOLOG - polecam wszystkim. Jest kompetentna w swoim zawodzie. Poświęca pacjentowi odpowiednio dużo czasu, aby dokładnie zbadać, wytłumaczyć chorobę i metodę leczenia. W kontakcie z pacjentem jest uprzejma i wzbudza zaufanie. Moim zdaniem jest lekarzem na " 6 ", dlatego polecam wszystkim, nie tylko znajomym.

lekarz Elżbieta Kośmider

Laryngolog, Pediatra

Gabinet prywatny
ul. Szpitalna 2b, pok.25
21-200 Parczew

Bardzo rekomenduje wszystkim Uczciwość kompetencja wyrozumiałość i dużo dobrego jeszcze można pisać
Opinia dodana przez: Krystyna

lek. med. Aleksandra Bierońska

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Lekarka typowa formalistka. Mojego wujka po trzech dniach wypisala ze szpitala ,piszac na wypisie ze wujek sie wypisal na wlasne zadanie, co wcale nie mialo miejsca. Trzy dni go trzymali w szpitalu zeby miec wyplacone z NFZ,a potem chciala sie go pozbyc ,a zeby byc kryta napisala ze wypisal sie sam. Brak empatii,ludzkiego podejscia. Odradzam .

lekarz Maciej Marchwicki

Centrum Medyczne Salomed
Wolności 4A
62-200 Gniezno

Bardzo miły i kompetentny lekarz . Bardzo dziękuję i polecam . Córką dała się zbadac ma 6 lat . Godzina przyjęcia na czas .
Opinia dodana przez: Monika Bogdanowicz

lekarz Grażyna Grabarczyk

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

Prywatny Gabinet Laryngologiczny
Telimeny 9
95-070 Aleksandrów Łódzki

Bardzo dobry wywiad i postawiona diagnoza, bardzo uprzejme podejście do pacjenta

lekarz Ewa Jankowska

Anestezjolog, Laryngolog

Przychodnia Lekarza Rodzinnego ul. Skarżyńskiego 6 ,gabinet laryngologiczny pokój 103, tel.kom. 607634630
Południowa 15
64-030 Śmigiel

Świetny lekarz, zdaje mi się, że jest lekarzem z tzw. powołania, świadczy usługi z zakresu laryngologii, ale potrafi zdiagnozować chorobę spoza swej specjalizacji podczas gdy inni leczą cię na zwykły katar, który w rzeczywistości jest tylko objawem czegoś innego, dodatkowo jest bardo miła ,poświęca czas pacjentowi a wychodząc z wizyty u Pani doktor wiesz co podejrzewa i co powinno się zrobić. Polecam każdemu.

lekarz Andrzej Stefaniak

ulica Dolna Wilda

Bardzo dobry lekarz. Zdecydowanie polecam. Miły, pogodny, bardzo dokładnie tłumaczy wszystko. Świetne podejście do dzieci. Jeździłam z dzieckiem, które miało momenty złego słyszenia do różnych laryngologów. W ciągu roku 4 różnych lekarzy diagnozowało dziecko - zawsze ta sama diagnoza "musiała być jakaś infekcja" i zapisane krople. A było coraz gorzej ze słuchem. Dopiero dr. Stefaniak postawił diagnozę i przeprowadził zabieg. W uszkach dziecka nastąpiły już zrosty przez nieprawidłowe diagnozy poprzednich …
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Leszek Białaczewski

medyk
Daniłowskiego 4b lok. 4
97-300 Piotrków Trybunalski

prosze o kontakt do pana doktora Białaczewskiego...bardzo pilna sprawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: kasia

dr n. med. Tomasz Rekucki

Jagodowa 1
45-472 Opole

Po dwóch latach niedosłuchu - słyszę. Dzięki Panie Doktorze. Prozaiczna przyczyna. Sprawnie, konkretna pomoc.
Opinia dodana przez: Astrid

prof. dr hab. n. med. Maciej Misiołek

ul.M.C Skłodowskiej
Zabrze

Profesor Misiolek cudony człowiek, prawdziwy lekarz z powołania. Miałam robioną przegrodę i jestem bardzo zadowolona z wizyt jak i samej operacji. Pan Profesor zadbał abym czula się bezpiecznie , jestem naprawdę pod mega wrażeniem. Polecam bardzo i dziękuję z całego serca za tak cudowną opiekę 😊 Jeśli to dla kogoś ważne, operacja była wykonana z funduszu.
Na samym początku wizyty lekarz zbagatelizował mój problem pytaniem "z czym zdrowa kobieta do niego przychodzi". Opisałam, z czym przychodzę, zbadał mnie i przypisał leki ledwo łagodzące objawy, które w ogóle nie rozwiązały problemu.
Opinia dodana przez: Edyta

lekarz Małgorzata Starnawska

Przychodnia POZ
Lisińskiego 6
37-500 Jarosław

Nie polecam, Pani doktor mnie odesłała, twierdząc, że nie nie będzie naprawiała tego co ktoś popsuł, a ja myślałam, że idę do lekarza i on jest od "naprawiania". Moje skierowanie od lekarza rodzinnego obejmuje leczenie gardła, a nie zatok i nie skieruje mnie na rezonans zatok.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Konrad Chełmiński

Alergolog, Laryngolog

Armii Krajowej 116 lok. 5
Sopot

Witam, W moim przypadku błędna diagnoza do operacji zatoki, przegroda nosa i jeszcze inne bzdurne rzeczy. Dostałam skierowanie do szpitala. Szpital na kwalifikacji odrzucil skierowanie od Pana doktora . Kupa kasy wydanej, niepotrzebnie brane leki , czas i ból. Czasami bóle na twarzy to nie bóle zatok tylko neurologiczne. Na szczęście zostałam przez szpital nakierowana co dalej,tam dostałam pomoc i to za darmo. Kolejna kwestia mialam ponoc krzywą przegrodę nosową, …
{'id': 32591, 'name': 'Bielsko-Biała'} Laryngolog
                                       lek. med. Krzysztof Skorek

lek. med. Krzysztof Skorek

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Bardzo Nie jestem zadowolona z Pana Doktora byliśmy na wczasach 4.5 letniego syna zaczęło boleć i szumieć w uchu, pojechaliśmy do Pana dr gdyż na rejestracji powiedzieli żeby zapytać czy nas przyjmie, nie miałam problemu żeby Zaczekać z dzieckiem małym, bo wiem że ktoś ma umówiona wizytę to chce wejść na swoją godzinę, mogliśmy czekać. Ale dr gburowato za swojego biurka wychylając nos nie zgodził się powiedział że ma co …
Opinia dodana przez: Patrycja

Ewa Popko

Zakład Opieki Zdrowotnej Nr 1
Nowy Świat 11C
15-453 Białystok

Pani Popko dokonując radykalnej operacji ucha wewnętrznego uratowała życie mojemu mężowi. Najlepszy laryngolog jakiego znam a trochę ich odwiedziliśmy. Od 19 lat jesteśmy pod profesjonalną stałą opieką pani doktor. DZIĘKUJEMY.
Opinia dodana przez: Teresa Szyc

dr n. med. Barbara Dąbrowska-Szmulik

Foniatra, Laryngolog

Gabinet Psychiatryczny
Emilii Plater 22 lok.7
Suwałki

Czytam te opinie po wizycie u Pani doktor w przychodni. Uważam, że wszystkie<prawie> chyba są napisane przez pacjentów przyjmowanych prywatnie. W przychodni Pani pokazuje gdzie ma pacjentów. Jest bardzo nie miła, brak szacunku do pacjenta. Mam wrażenie, że powinna już iść na emeryturę. Nie ma kontaktu z pacjentem.
Opinia dodana przez: Marika

Arkadiusz Mikulski

Foniatra, Laryngolog

Morelowa 16
Koszalin

Spełnił moje oczekiwania (wykluczył guzki śpiewacze, którymi straszyły mnie +specjalistki+ z mojego miejsca zamieszkania). Kompetentny. Uprzejmy - wpuszcza pacjenta przed sobą do gabinetu. Poświęcił mi (chyba) więcej czasu niż było na mnie przwidziane. Wszystko wytłumaczył, wyjaśnił oraz zaprezentował zdjęcia krtani. Wzbudza zaufanie - przy rozmowie patrzy w oczy. Polecam wszystkim. a do tego jak piszą wszyscy miły, sympatyczny i przystojny...