Beata Kielak

MSW i A
10-228 Olsztyn

Jedynym plusem jest to że Pani doktor poświęciła mi 25 minut, lecz na tym koniec plusów. Zwróciłam się do niej (jak się później okazało u innego specjalisty) z przewlekłym zapaleniem migdałków podniebiennych. Nie dostałam żadnego zalecenia zrobienia wymazu, badania krwi tylko leki i skierowanie na operację przegrody nosowej.. Nie polecam.

lekarz Kamil Sarna

Sarmed
Borowskiego 38
66-400 Gorzów Wielkopolski

Doktor nie ma odwagi przyznać się do czegoś co poszło nie tak.Najlepiej posłużyć się P z rejestracji która nie owija że wszystko kręci wokół pieniędzy (braki finansowe to proszę w innym czasie jak budżet się poprawi.S Tyle pieniążków zostawione w klinice i nawet nie można się dowiedzieć jaka mogła być przyczyną.

lekarz Tomasz Skierski

Internista, Laryngolog dziecięcy

Potulna 3

wyleczył moje chore zatoki,a syna uchronił przed utratą słuchu poprzez wycięcie 3-migdałka,bo my rodzice nie byliśmy zdecydowani

lekarz Halina Walkowicz

pl. Zamkowy 3
55-200 Oława

Bardzo sumienna lekarz. Sympatyczna i miła.Wizyta przyniosła poprawe w leczeniu.

lekarz Piotr Pawlas

Parkowa 9 lok. 8
41-709 Ruda Śląska

Lekarzowi przedstawiłem swoje problemy zdrowotne odnośnie stanów zapalnych w zatokach. Zapytał mnie czego od niego oczekuję. Poczułem jakbym dostał z liścia. Zwalił winę na grzyby, pleśnie, alergeny. Miałem u niego prostowaną przegrodę. Tomograf wykazał skrzywienie przegrody, concha bullosa i przerost małżowiny nosowej, co już raz była wycinana. Przepisał lek metypred (skutki uboczne: możliwość wystąpienia nowych zakażeń, w tym grzybicze, wirusowe, bakteryjne, może wystąpić niewydolność nadnerczy, zaburzenia psychiczne, powodować perforację rogówki, …
Opinia dodana przez: Tomasz

dr n. med. Jerzy Zawiślak

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

Zamość

Jeśli chodzi o mój przypadek, to odradzam wizyty u dr Zawiślaka. Poszedłem do niego dokuczającymi zatokami, wiecznie zatkanym nosem, bólem gardła i krtani spowodowanym ściekającą wydzieliną z zatok. Na początku kilka wizyt prywatnych, leki i zdjęcie RTG. Okazało się, ze trzeba zacząć od korekty przegrody. Farmakologiczne leczenie zatok nie dawało długotrwałego efektu, plus stan zapalny w jednej zatoce utrzymywał się od ok. dwóch lat o czym informowałem dr Zawiślaka, gdyz …
Opinia dodana przez: Andrzej

dr n. med. Danuta Kucharska

Radom, ul. Focha 9
26-600 Radom

Absolutnie nie polecam!! Poszłam do p. doktor z dzieckiem 1,8msc. Bardzo powiększone migdałki boczne i środkowy. Na początku dostał syrop obkurczający a w razie jakby nie zadziałał trzeba będzie wyciąć. Po 3 ms syrop przestał działać więc wróciłam do niej. Dziecko miało wtedy 2,3lata. Dostał od razu skierowanie na wycięcie u niej w Kozienicach. Jak się zapytałam czy nie jest za mały to usłyszałam w odpowiedzi że nie bo jak …

lekarz Stanisław Lipka

Trimed, Luxmed w Warszawie
Ludowa 5
Piaseczno

Lekarz wnikliwie pytał o objawy i reakcje organizmu po wcześniejszych leczeniach. Diagnozy nie opierał tylko na podstawie obrazu gardła, migdałków. Świadczy to o dużym doświadczeniu praktycznym. Antybiotyki przepisał na odpowiednio długi czas, w przeciwieństwie do wcześniejszych lekarzy, którzy krótką kuracją mogli doprowadzić do powikłań.

dr n. med. Jacek Iwko

Sobieskiego 11
Gliwice

Pan Doktor uratował mój słuch. Trafiłam na ostry z przebita bł bębenkowa. Zaproponowano mi zabieg przeszczepu i "zaklejenia" ubytku. Doktor wyjaśnił mi jak wygląda taki autoprzeszczep i skąd się go pobiera. Nie czarował że będzie super, wręcz mówił o ewentualnych negatywnych konsekwencjach operacji lub jej braku. Do teraz czuję się zaopiekawana.
Opinia dodana przez: Justyna

dr n. med. Jerzy Jakubiszyn

Kościelna 23d
46-081 Dobrzeń Wielki

Bardzo dobry lekarz i człowiek - polecam gorąco. Osobiście jestem bardzo zadowolony z leczenia i profilaktyki

lekarz Gerard Wilczyński

Ciszaka 26
62-300 Września

Trafiłem do doktora Wilczyńskiego z polecenia – po latach bezskutecznych prób rozwiązania problemów z gardłem i zatokami. Od wielu lat zmagałem się z nawracającym dyskomfortem, a nikt wcześniej nie postawił trafnej diagnozy. Doktor Wilczyński poświęcił mi dużo czasu, przeprowadził dokładny wywiad i jasno wytłumaczył, że źródłem moich dolegliwości może być refluks krtaniowo-gardłowy, o którym nikt wcześniej nie wspominał. Wszystko wytłumaczył spokojnie i zrozumiale – łącznie z wpływem kwasu żołądkowego na …
Opinia dodana przez: D

dr n. med. Izabela Sowińska-Krzyżanowska

Moniuszki 11 lok. 2a
44-100 Gliwice

Zmagałam się przez dwa lata z przewlekłym, męczącym suchym kaszlem. Lekarze przepisywali jedynie nieskuteczne antybiotyki, które tylko na krótki czas tłumiły mój przewlekły stan i obniżały mocno odporność. Nigdy nie otrzymałam skierowania na jakiekolwiek badania. Byłam bezradna i traciłam wszelką nadzieję, że uporczywy kaszel zostanie wyleczony. Dopiero Pani dr n. med. Izabela Sowińska Krzyżanowska mocno zaangażowała się aby rozpoznać i wyleczyć przyczynę mojego bardzo męczącego kaszlu. Pani Doktor zleciła wszystkie …
Opinia dodana przez: Tatiana

lekarz Stanisław Klisowski

Zespół Lekarzy Rodzinnych ZDROVITA
Os. Batorego 52
66-300 Nowy Tomyśl

Jezeli wierzysz w pseudo diagnozy majace na celu uspokoic nerwy to poszukaj innego slodziaka doktorka. Klisza jest najwiekszym konkretem jakiego mialem przyjemnosc poznac. Troche oschly;) ale 2 pokolenie, w naszej rodzinie korzysta z doswiadczenia Doktorka i koniec końców każdy problem zostal rozwiązany. Antyszczepy z daleka od Mistrza!;):)
Opinia dodana przez: Mariusz P

dr Szczepan Bratek

Mavit

Zostałam potraktowana nieuprzejmie i patrzył na mnie z góry. Poza tym, atmosfera w gabinecie była nieprzyjemna. Czułam się niekomfortowo i niezbyt poważnie traktowana.
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Artur Łukasiewicz

Centermed
33-100 Tarnów

Czytając opinie miałam wątpliwości czy pójść na wizyte z dzieckiem ale zaryzykowałam bo były tez opinie pozytywne. Kiedy weszłam do gabinetu zobaczyłam lekarza, który mi pomógł w czasie ciąży. Przyszłam na płukanie uszu z 3 latkiem i sprawdzenie migdałów. Uszy przepłukano syn naprawde siedział o dziwo jak na niego spokojnie. Pan doktor skończył ocenił migdały: powiększone ale nie jakos dużo. Nie mówił moze dużo ale uszy wypłukane migdały ocenione wiec …
Opinia dodana przez: Kinga

lekarz Grażyna Pieróg

Audiolog, Laryngolog

Prywatny gabinet laryngologiczny
Akacjowa 26
75-640 Koszalin

Nie polecam, żona leczyła się u tej Pani przez pół roku bez jakiego kolwiek skutku, jak pytała co jej dolega to odpowiedź zawsze była ta sama "coś tam jeszcze jest", u innego lekarza efekt był po pierwszej wizycie a na drugiej zakończyło się leczenie.
Opinia dodana przez: Bart

lekarz Renata Banaś-Samson

Kilińskiego 10
44-335 Jastrzębie-Zdrój

Leczyłam u tej Pani 5-letnie dziecko. Pani doktor jest uprzejma, wspaniale tłumaczy chorobę i poświęca dużo czasu ( dziwne, że by było inaczej skoro przyjmuje prywatnie). I na tym się kończą zalety. Nie zleca badań, mimo że nie ma pewności zleca zabiegi chirurgiczne, przepisuje drogie leki. Opinia moja oparta jest nie tylko na własnym doświadczeniu ale i innych osób.

dr n. med. Marcin Repetowski

Laryngolog, Medycyna estetyczna

Klinika Chirurgi Plastycznej Twarzy i Laryngologii
Wodna 25

Na wizytę czekałam ponad miesiąc (w ramach NFZ). Pierwsza wizyta przełożona (wypadała w piątek o 17), druga wizyta trwała 2 minuty. Przy czym lekarz powiedział do mnie: proszę szybko na fotel bo szkoda czasu. Zera wywiadu, zero szukania przyczyn. Skierowanie na tomografię i koniec wizyty. Nie polecam. Szkoda czasu ;) Ciekawi mnie tylko ile NFZ płaci za moją wizytę u takiego specjalisty.

lekarz Tomasz Szcześniak

Laryngolog dziecięcy

CENTRUM MEDYCZNE "ZDROWE DZIECKO"
ul. Klonowa 55/33
25-553 Kielce

Pan Doktor okazał się niezwykle kompetentnym specjalistą. Bardzo dokładnie zbadał moje dziecko i w trakcie wizyty zwracał się do niego w przyjazny i zrozumiały sposób, dzięki czemu syn czuł się swobodnie. Atmosfera w gabinecie była mila i sprzyjająca, a lekarz szczegółowo objaśnił wszystkie zalecenia oraz wyjaśnił diagnozę w sposób jasny i przystępny. Widać, że podchodzi do pacjentów z pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem. Z czystym sumieniem polecam!
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Julia Goj-Birecka

Piłsudskiego 14/5
49-300 Brzeg

wspaniały lekarz, do pacjenta podchodzi z troską i zrozumieniem, zawsze wytłumaczy co i jak, jestem bardzo zadowolona z wizyt u pani doktor
Opinia dodana przez: Alina