lekarz Mariusz Kowal

Wańkowicza 1 m. 12
96-100 Skierniewice

Pan doktor jest lekarzem którego darzę ogromnym zaufaniem.Jest otwarty dla pacjenta ,zawsze dokładnie wypyta o o problem zdrowotny,zawsze bada i wtedy dopiero podejmuje decyzję o leczeniu albo skierowaniu do specjalisty.Pacjentem pana doktora jestem od kiedy zaczął pracę w przychodni.Dużo by pisać,napewno same pozytywne rzeczy ,ale nie o to chodzi,jest to lekarz z sercem i podejściem do pacjenta.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Elżbieta Gronek-Kozak

ulica Daszyńskiego 31/16
11-400 Kętrzyn

Polecam. Dobry lekarz. Miła , kompetentna, konkretna. ma podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Zbigniew Jurek

Tuchów

Niestety nie polecam bardzo mało uprzejmy. Ma swoich ulubionych pacjentów na oddziale innych nie zauważa. Trzeba iść na prywatna wizyte później na odział wtedy ewentualnie pomoże.

lekarz Piotr Sternicki

Laryngolog, Lekarz medycyny pracy

Strzelce Opolskie

Niestety nie polecam tego lekarza. W mojej ocenie wykazał się totalnym brakiem kompetencji i zaangażowania. Każda wizyta odbywała się tylko na wypisywaniu recepty - zmiana antybiotyku, bo ucho nadal bolało, żadnych efektów leczenia... Żadnych skierowań na badania rozszerzające diagnostykę - w rezultacie rak... Szczerze radzę rozważyć wizytę u innego specjalisty — nawet jeśli oznacza to dojazd do innego miasta.

lekarz Aleksandra Sołtysik-Zięć

Kościuszki 20 lok. 22
41-300 Dąbrowa Górnicza

Pani doktor spełniła moje oczekiwanie. NARESZCIE ZNALAZŁAM BARDZO DOBREGO LEKARZA, jest kompetentna , bardzo uprzejma dba o pacjentów jak potrzeba sama organizuje przewóz do szpitala jak mnie, poświęca dużo czasu pacjentom szczegółowo tłumaczy chorobę oraz metody leczenia, podchodzi kompleksowo do leczenia, wzbudza bardzo duże zaufanie. Panu doktor BARDZO DZIĘKUJĘ ZA DOSKONAŁĄ OPIEKĘ MEDYCZNĄ . POLECAM !!!

lekarz Alicja Bożek-Sochacka

Lekarz medycyny pracy, Rehabilitant

Kościuszki 52 F
37-100 Łańcut

Pani Doktor jest Lekarzem i Człowiekiem z ugruntowana wiedzą i doświadczeniem. Pacjent, chory nie jest tylko jednostka chorobową która staje przed Lekarzem. Pani Doktor bada i ocenia pacjenta nie zadając mu dodatkowego bólu.Tak czynią profesjonaliści nie musi 5x badać odruchy kończyn żeby stwierdzić problem.Lekarz nie musi być "cukierkowy" ma być rzeczowy. Polecam Panią Doktor! Pacjentka Jasia

lekarz Sylwia Witkowska-Jankowska

PCZ Polski Instytut Medyczny Przychodnia Specjalistyczna z Ośrodkiem Badań Klinicznych
ulica Legnicka 61

Bardzo dobry lekarz. Pani doktor z empatią i wiedzą. Do tego ciepła, uprzejma i miła osoba, bardzo pomocna. Polecam serdecznie !

lekarz Ryszard Królikiewicz

Lekarz rodzinny, Pediatra

Szkolna 13
88-306 Zastawie

Świetna ręka do dzieci, widać ze pediatra z powołania, super lekarz! Poszłam z polecenia i sama polecam.
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Robert Werc

RODAMED sp. z o.o. Centrum Diagnostyki Obrazoweji i Lekarzy Specjalistów
ul.Korytkowska 2
62-700 Turek

Najlepszy lekarz w Turku . poswieca swoj czas pacjentowi w pracy jak i poza praca zawsze mozna na niego liczyc o kazdej porze!

dr n. med. Ewa Stochmal

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Do Pani doktor chodzę na wizyty do SCM clinic. W mojej ocenie to bardzo dobra, skuteczna lekarka. Zleca sporo badań, ale mnie to nie przeszkadza, przynajmniej wiem, że trzyma rękę na pulsie. Jestem zadowolona z jej opieki, widzę poprawę.
Opinia dodana przez: Pola

lekarz Natalia Saxion

ulica Dojazd 34

Bardzo miła i taktowana Osoba. Słucha pacjentów i tłumaczy powody stosowania procedur medycznych. Nie okazuje irytacji, kiedy pacjent zapomni o przekazaniu informacji o uprawnieniach i trzeba anulować receptę. Polecam Panią Doktor.

lekarz Ewa Stasikowska-Dutka

Internista, Lekarz medycyny pracy

NSZOZ "PANACEUM" Poradnia Leczenia Bólu
ulica Ludowa 7
41-300 Dąbrowa Górnicza

Z ogromnym żalem muszę wystawić najniższą możliwą ocenę. Pani ordynator oddziału paliatywnego w Olkuszu wykazała się całkowitym brakiem empatii – zarówno wobec pacjenta, jak i jego rodziny. Styl komunikacji przypomina raczej czasy PRL niż nowoczesną, pełną szacunku opiekę paliatywną. Nasza babcia trafiła na oddział z głębokimi odleżynami, które staraliśmy się leczyć i poprawiać jej stan. Niestety, po czasie spędzonym pod opieką pani doktor, odebraliśmy ją w znacznie gorszym stanie – …

lekarz Jakub Lipiński

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Centrum Zdrowia w Mikołowie Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Waryńskiego 2
43-190 Mikołów

Lekarz nieuprzejmy. Chirurg dziecięcy, któremu przeszkadza płacz dwuletniego dziecka. Absolutnie nic nie wytłumaczył, na wizycie praktycznie w ogóle się nie odezwał, a na zakończenie powiedział: ,,i proszę uspokoić te swoje dziecko,,. Wg mnie jest to zachowanie niedopuszczalne u lekarza przyjmującego małe dzieci.

lekarz Jakub Kotas

Niepubliczny Ośrodek Zdrowia w Lubieszynie
ulica Lubieszyn 26
83-420 Liniewo

Bardzo dobry lekarz. Słucha pacjenta, zleca odpowiednie badania zanim postawi diagnozę. Lekarz który naprawdę chce pomóc pacjentowi.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Lilianna Żebrowska

Gabinety lekarzy rodzinnych
al. Piłsudskiego 155 (NZOZ)

Przemiła i kompetentna Pani dr,zawsze trafne diagnozy i leczenie przynosi efekty.Nie zamieniłbym Pani dr na innego lekarza
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Ewa Siudut-Włosińska

Przychodnia " Zdrowie"
ulica Orkana 5C
34-500 Zakopane

Ewa Siudut to Super zdolny zaufany lekarz z dawnych lat w Krakowie ....pozdrowienia od Jacka z AE w Krakowie...polecam wszystkim pacjentom
Opinia dodana przez: Jacek makselan

lekarz Sainjargal Byambasuren

Polna 10/14/1 U 75

Do Pani Doktor trawiłam przez polecenie. Na początku sceptycznie, nie rozumiała metod leczenia bo ich nie znałam. Byłam już bardzo zrezygnowana, tylu specjalistów już na swojej drodze spotkałam i żaden mi nie pomógł. Do Pani Doktor trafiłam z objawami ogromnego przemęczenia, a co za tym idzie stanów depresyjnych obniżonej odporności i wycieczenia, podatności na stres i nerwicy. Z tak wieloma objawami nie radzili sobie lekarze i byłam odsyłana od specjalisty …

lekarz Jan Gorczyński

Lekarz rodzinny, Patomorfolog

marsz. Piłsudskiego 76 lok. 26a
64-600 Oborniki

Bardzo dobry lekarz, poswieca tyle czasu ile trzeba. Nigdy nie ma problemu by skierowal na jakieś badania, do specjalisty czy szpitala. Potrafi postawic prawidlowa diagnoze i leczenie. Kontakt bardzo dobry. Otwarty, przede wszystkim ludzki i wszystko potrafi wyjaśnić jak trzeba. Polecam jak najbardziej.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Radosław Brukiewa

Łazienna 30
Toruń

Po pierwszej I ostatniej wizycie u tego pana doktora.Poszlam na wizyte w celu wypisania skierowania na badania.To jak mnie potraktowal ten doktorek to wstyd.Stwierdzil ze nie moze mi wystawic skierowania ok zrozumialabym gdyby powiedzial to w normalny sposob a nie uniesionym tonem.Stwierdzil ze obrazam jego zawod,ze nie przychodzi sie bo ja chce I koniec !chociaz poprosilam o wystawienie a nie ze chce trzy razy uslyszalam ze obrazam jego zawod mimo …

Ilona Świdurska-Zajler

HIPOKRATES
ul. Mickiewicza 2
63-100 Śrem

Bardzo dobry lekarz.Jestem jej pacjentką od czasu jak tylko pani doktor pojawiła się w przychodni.Zawsz przyjemna uśmiechnięta.Zawsze zaangażowana w problemy pacjenta.Profejonalne leczenie.Pełna dyskrecja.Mam do niej stu procentowe zaufanie.Polecam!!!!!!