lek. dent. Janusz Słomka

Korczaka 53
43-100 Tychy

Stomatolog przez duże S. Klasa człowiek i specjalista. Od 20 lat nigdy nie zawiódł - dużo zdrowia Panie Doktorze :)
Opinia dodana przez: Marzena

mgr Małgorzata Ledwoń

Dietetyk dziecięcy, Dietetyk

Per Vita Sp. z o. o.
Wejchertów 19A/4
43-100 Tychy

Bardzo polecam panią Gosię!! Cudowne podejście, bez oceniania i złych spojrzeń. Tłumaczy po trzy razy jeśli tego pacjent potrzebuje :) Spokojna, wyrozumiała i przede wszystkim słucha tego co człowiek ma do powiedzenia. Przy dopasowaniu diety słucha potrzeb i preferencji. Daje opcje wyboru. POLECAM z czystym sumieniem
Opinia dodana przez: Karolina

Przemysław Stiskun

niepodległosci 214
43-100 Tychy

Ja jestem pacjentka pana doktora od kilku ...nastu lat. Przebywam za granica i jak tylko jestem w Polsce no nawet na kontrole musze wpasc .... Swietny i kompetentny lekarz. Ma dobra pamiec - nawet jak widzi pacjenta co 2-3 lata to szybko go sobie przypomni. Bardzo jestem zadowolona.
Opinia dodana przez: Bozena

lekarz Dariusz Giełzak

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Centrum Medyczne Hygea
Kardynała Stefana Wyszyńskiego 3
43-100 Tychy

Polecam z całego serca Pana doktora ! Miałem wykonaną biopsje, bardzo stresowałem się przed zabiegiem doktor zauważył ten fakt był bardzo empatyczny, uspokoił mnie i razem z świetną Panią pielęgniarką zagadali mnie z humorem bym lepiej zniósł procedurę Zabieg nie bolał praktycznie wcale :) Dziękuję za tak dobrą atmosferę i bezpieczeństwo które poczułem Pan doktor jest świetnym specjalistą :)
Opinia dodana przez: Marcel

lekarz Agnieszka Mitka

Poziomkowa 15
43-100 Tychy

Pani Doktor to lekarz z powołania! Pacjentce poświęca tyle czasu, ile trzeba; uważnie słucha; podczas badań jest bardzo delikatna. Dzięki trafnej diagnozie jestem już szczęśliwie po operacji. Bardzo się cieszę, że trafiłam do gabinetu Pani Doktor.

lekarz Monika Wolska

Wąska 10
43-100 Tychy

Pani Doktor Monika Wolska to lekarz z powołania. Potrafi wysłuchać pacjenta. Indywidualne podejście do chorego.Troszczy się o chorego. Zaangażowana w leczenie pacjenta. Nigdy jeszcze nie odmówiła pomocy. W dobie pandemii koronawirusa nie mam problemu, żeby się dodzwonić do Poradni i poprosić o teleporadę. Pani Doktor życzliwa i uprzejma. Bardzo polecam zainteresowanym.,a zwłaszcza pierwszorazowym pacjentom.
Opinia dodana przez: Maciej

mgr Sabina Szober

Logopeda dziecięcy, Logopeda

GraS
Arztowskiego
Tychy

Pani Sabina to prawdziwy lekarz z powolania, poswiecila nam wiele godzin w tym swojego czasu wolnego za naprawde niewielkie pieniadze. Pani Sabina naprawde stara sie pomoc, wysluchuje obawy i je rozwiewa, motywuje do pracy. Goraco polecam kazdemu rodzicowi, ktory ma jakies problemy z dzieckiem.
Opinia dodana przez: Andzelika

lekarz Joanna Machnik-Broncel

Radiolog

Harcerska 146
43-100 Tychy

Piszę opinie jako mama niemowlaka, który był u Pani Doktor kilka razy na badaniu. Pani Doktor jest niesamowitym ekspertem w swojej dziedzinie. Usg Pani Doktor wykonuje tak rzetelnie , a opisy są tak szczegółowe, że lekarze (akurat u nas gastrolodzy) mówią, że jeszcze nigdy nie widzieli tak dokładnego w opisie usg jamy brzusznej. Jeśli ktoś szuka radiologa do oceny przełyku u dziecka z refluksem na Śląsku to polecam za całego …
Opinia dodana przez: Julia Krzem

lekarz Urszula Paździorek-Pawlik

Internista, USG

Jaracza 36
43-100 Tychy

Bardzo kompetentny i rzeczowy lekarz.Człowiek czuje, że powierza się w dobre ręce. Nie czuje strachu czy dyskomfortu, że lekarz do którego przyszedł będzie miał zły humor, czy zły dzień. Pewnie dlatego, że spotkałam się z bardzo wrażliwą, dobrą, miłą i ciepłą osobą. Serdecznie dziękuję Pani doktor. To na prawdę bardzo ważne mieć komfort psychiczny, że nadal istnieją lekarze z powołania, a Pani Pawlik właśnie takim lekarzem jest. Justyna .
Opinia dodana przez: Konkatynka

lekarz Paweł Hernik

Onkolog

NZOZ
Żorska 17
Tychy

Lekarz ze świetnym podejściem do pacjenta, dokładny, wyrozumiały, zaangażowany z doświadczeniem 🙂 polecam
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Grzegorz Cwynar

Centrum Medyczne "PAPROCANY"
ulica Sikorskiego 103
43-100 Tychy

Moja Mama leżała w Czeladzi, gdzie pan Dr jest ordynatorem. Powiem krótko. Po raz Pierwszy! Spotkałam się z taką uprzejmością, profesjonalnym podejściem a jednocześnie ogromną empatią ... Oby było więcej takich cudownych lekarzy, którzy potrafią rozmawiać z pacjentem i rodziną. Serdecznie dziękujemy lza opiekę nad mamą. Oczywiście polecam Pana Doktora wszystkim kobietom, które zmagają się z problemami ginekologicznymi.
Opinia dodana przez: AGNIESZKA

lek. dent. Grzegorz Bienek

Kochanowskiego 1A/2
Tychy

Najlepszy dentysta. Został mi polecony przez innego dentystę, który nie mógł poradzić sobie z moim zębem. Ząb został uratowany, a pacjentami Pana Doktora jest cala moja rodzina i przyjaciele. To nie tylko niezastąpiony specjalista, ale również bardzo ciepły, spokojny człowiek, który wprowadza tak przyjemną atmosferę, że nawet moje przedszkolaki chętnie siadają na fotel.
Opinia dodana przez: MMG

lekarz Nina Radziwonowicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "San-Med" Sp. z o.o.
Biblioteczna 17
43-100 Tychy

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wizyta u pani dr Niny Radziwonowicz przebiegła bardzo profesjonalnie. Pani doktor to osoba z dużym doświadczeniem, konkretna, rzeczowa i jednocześnie bardzo życzliwa. Wszystko dokładnie wyjaśniła i poświęciła tyle czasu, ile było potrzebne. Jestem bardzo zadowolona z konsultacji – 10/10, zdecydowanie polecam!
{'id': 41791, 'name': 'Tychy'} Dietetyk
                                       mgr Adrian Wygrabek

mgr Adrian Wygrabek

Dietetyk

Centrum Medyczne INMEDICO
Wąska 7
43-100 Tychy

Z całego serca polecam Tego specjalistę, zwłaszcza osobom takim jak ja, borykających się z otyłością olbrzymią. Kto wie, ten zrozumie jak ciężko jest zacząć "coś" z tym robić- wstyd przed wejściem na wagę jest tak ogromny, że człowiek rezygnuje często pod samym gabinetem... Miałam za sobą kilka podejść, aż trafiłam do Pana Adriana- złoty człowiek, otwarty, serdeczny, z poczuciem humoru (to bardzo pomaga), a przy tym kompetentny i bardzo wyrozumiały. …
Opinia dodana przez: wiola

dr Irena Liszka

Tychy

To jest anioł, w skórze kompetentne konkretnej, bardzo miłej Pani doktor. Nie wiedziałam, że mamy w Świnoujściu tak fantastycznego specjalistę. Pani doktor zaopiekowala się mną jak córką, czułam się bezpiecznie i wyjątkowo. Odpowiedziała na wszystkie moje pytania, Pani doktor DZIĘKUJĘ ❤.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Joanna Klimek

Niepubliczny Okulistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lens-Med" s.c.
ulica Narcyzów 24
43-100 Tychy

Pani Dr SUPER EXTRA PLUS !!! Konkretna, rzeczowa, życzliwa dla pacjenta, cierpliwa !!! Jestem bardzo zadowolona. Usługa kompleksowa, wszystko szybko, sprawnie zorganizowane. Na pewno wrócę!
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Paweł Pawlus

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 1 im. Prof. Józefa Gasińskiego w Tychach
ulica Edukacji 102
43-100 Tychy

Cudowny lekarz, wspaniały człowiek. Kompetencja aż kipi. Podejście do trudnego pacjenta wspaniałe, Paweł chylę czoła, przepychanki słowne są wspaniałe, a że przy okazji leczysz mi kolana i nie tylko to już w ogóle cudnie. Polecam Państwu serdecznie, jeśli coś boli to Paweł pomoże, nie udając niczego. Jeśli się nie da to się nie da... Ale powie o tym szczerze. Osobiście najbardziej lubię zdefiniowanie na nowo słowa "zdrowie" ! Kłaniam się …
Opinia dodana przez: Aleksandra M-M
{'id': 41791, 'name': 'Tychy'} Logopeda
                                       mgr Beata Braszczok

mgr Beata Braszczok

Logopeda, Neurologopeda

SŁOWO - gabineto logopedyczno - terapeutyczny
Nad Jeziorem 15
Tychy

Serdecznie polecam zajęcia z Panią Beatą!Profesjonalne podejście, ogromna wiedza i indywidualne podejście do pacjenta sprawiają, że terapia jest skuteczna i przyjemna. Dzięki cierpliwości oraz kreatywnym metodom pracy bardzo szybko zauważyliśmy postępy u córki. Atmosfera na zajęciach jest ciepła i pełna wsparcia, co sprawia, że dziecko czuje się komfortowo i wyczekuje każdego kolejnego spotkania. Z całego serca polecam i życzę każdemu, kto potrzebuje, spotkania takiego specjalisty na swojej drodze.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Tomasz Gul

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

AWICENNA Sp. z o.o. Zespół Poradni Specjalistycznych
ulica Cyganerii 1
43-100 Tychy

Polecam wszystkim DR;TOMASZA GUL;operowal mi 2 nogi na zylaki i jestem bardzo zadowolona.Lekarz otwarcie rozmawia o problemie i w prosty sposob wszystko objasnia,a pacjenta traktuje w nalezyty sposob.Wszystkim Go polecam.

lekarz Anna Zambrzycka

Niepubliczny Okulistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lens-Med" s.c.
ulica Narcyzów 24
43-100 Tychy

Byliśmy dzisiaj w trójkę (ja, mąż i córka) u Pani doktor pierwszy raz i powiem Wam, że jeszcze nigdy u żadnego lekarza nie czułam się tak zaopiekowana i wybadana. Pani doktor bardzo miła, rzeczowa i konkretna. Zbadała, wytłumaczyła i zleciła kolejne badania, odpowiedziała na wszystkie pytania, córce nawet rozrysowywała jak to u niej wygląda. Aż trudno uwierzyć, że w dziejszych czasach są jeszcze lekarze, którym się chce i to wszystko …
Opinia dodana przez: Aneta