Filtruj terminy

dr n. med. Emilia Gąsiorowska

dr n. med. Emilia Gąsiorowska

Dębski Clinic
Żelazna 51/53, Fabryka Norblina

Szczęście w nieszczęściu, że trafiłam właśnie do Pani Doktor z rozpoznaniem poważnej choroby nowotworowej. Pani Doktor jest niezwykle profesjonalna i merytoryczna. Dokładnie i cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania oraz tłumaczy wszystkie zawiłości procedur medycznych i planowany przebieg leczenia. Jednocześnie bardzo empatyczna, życzliwa i sympatyczna. Niewątpliwie lekarz z powołania. Polecam serdecznie. Dziękuję za dotychczasową opiekę.
Opinia dodana przez: Honorata

dr hab. n. med. Grzegorz Panek

Centrum Medyczne Damiana - Wałbrzyska
Wałbrzyska 46

Cudowny lekarz. Uratował mi życie i zdrowie, wtedy gdy inni znani lekarze nie dawali już szans. Po operacji prawie nie mam śladu. Udało mi sie po niej urodzić zdrowe dziecko. Mówi zwięźle, ale zrozumiale. Odpowiada cierpliwie na każde pytanie. Tłumaczy wszystko bardzo dokładnie. Rzeczywiście telefonicznie nie jest łatwo dostępny, ponieważ całe dnie operuje, konsultuje itp - trzeba to wziąć pod uwagę.Czasem wygląda na zmęczonego podczas wizyty, ale trudno się temu …

dr n. med. Beata Osuch

Fem Medical Clinic
Żegańska 15

Lekarz spóźnił się znaczną ilość czasu i przemknął w drzwiach bez zwykłego "przepraszam". W czasie wywiadu doktor wchodziła mi w słowo i bagatelizowała objawy twierdząc, że "może mi się wydaje". To ma być fachowa opieka i to jeszcze prywatna? Odradzam zdecydowanie, nigdy w życiu tak się nie popłakałam po wyjściu od lekarza.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog położnik
                                        Leszek Gmyrek

Leszek Gmyrek

Ginekolog położnik, Ginekolog

Doktor Leszek Gmyrek to Lekarz z powołania . Lekarz godny zaufania.Wspanialy człowiek.Dobre podejście do pacjenta. Dziekuje za wszystko co Pan dla mnie zrobił.Jestem pełna uznania dla Pana wiedzy, umiejętności i fachowości. Dał mi Pan światełko. Dzieki Panu żyję. "Dobry człowiek jest jak małe światełko.Wedruje przez mroki naszego świata rozpalając nasze gwiazdy".Jestem Panu bardzo wdzięczna Pozdrawiam. pacjentka Hanna
Opinia dodana przez: Hanna

dr hab. n. med. Krzysztof Cendrowski

MD Clinic
Sienna 83 / wejście od ul. Żelaznej

dr n. med. Paweł Derlatka

LIM
Domaniewska 41/Wołoska 7

Dr Paweł leczył mnie i operował. Jest niesłychanie zdolny i ma "złote ręce". Olbrzymi spokój, cierpliwość i wiele empatii. Mieliśmy 3 letnią wspólną przygodę i jestem zdrowa. Dr Paweł od początku do końca zajmował się mną jak najbliższym członkiem rodziny. Miałam ogromne szczęście, że przez całkowity przypadek trafiłam do lekarza przez wielkie "L". Rozmawiałam też z innymi pacjentami i każda z Pań miała identyczną co ja opinię o Dr Pawle. …

lekarz Dariusz Włodarczyk

Powstańców Śląskich

Doktor Włodarczyk jest lekarzem, którego mogę z przyjemnością polecić. Profesjonalny, bardzo zaangażowany w swoją pracę, empatyczny i szanujący pacjenta.Przeprowadza dokładne badania, ze spokojem i dokładnie odpowiada na wszystkie pytania, a przy tym jest uprzejmy i taktowny. Dzięki Panu Doktorowi moja operacja przebiegła pomyślnie i bez komplikacji, szybko się zagoiło z pięknym efektem estetycznym. Pacjentką jestem od kilku lat i zawsze czuję się zaopiekowana.Dziękuję za cierpliwość i fachową pomoc.

lekarz Paweł Knapp

ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA

Polecam! Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Operował mnie. Uratował mi zdrowie i życie. Miałam raka złośliwego. Bedąc pod Jego opieką czułam się bezpieczna. Ma wspaniałe podejście do pacjentki. DZIĘKI PANU DOKTOROWI JESTEM ZDROWA.
Opinia dodana przez: Danuta

Wacław Śmiertka

Ginekolog, Ginekolog onkolog

Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Al. KEN 19 lok 99 wejście od Balo

Wspaniały lekarz z sercem do pacjenta, spokojnie wszystko tłumaczy i omawia, szuka rozwiązań, kieruje na dokładną diagnostykę. Jeżeli chodzi o operację -złote ręce. Gorąco polecam. Jestem zachwycona.
Opinia dodana przez: M. T.

lekarz Bogusław Lindner

Ginekolog, Onkolog

Piękna 31/37

Byłam pacjentką Pana Doktora — uratował mi życie ,wspaniały człowiek , wspaniały lekarz . Moją wdzięczność do końca moich dni .
Pierwszy lekarz, który spojrzał na bliską mi osobę z rakiem w sposób indywidualny, proponując dobrane leczenie, szukając rozwiązań. Bardzo empatyczna i wspaniała lekarka o przeogromnej wiedzy i doświadczeniu.

lekarz Jacek Doniec

Przychodnia Lekarska "nOvum"