lekarz Łukasz Szymański

ZOZ KOŃSKIE SPECJALISTYCZNY SZPITAL ŚW. ŁUKASZA
ulica Gimnazjalna 41B
26-200 Końskie

Bardzo polecam Pana dr. Szymańskiego. Byłem na wizycie w ramach NFZ, potem operacja w Końskich. Pan dr od początku zainteresowany, miły, konkretny i uprzejmy, doskonały fachowiec. I to wszystko w ramach NFZ. Są jeszcze lekarze z powołania, i dr. Szymański jest tego przykładem.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Aleksander Gutowski

Jaskółcza 11
32-590 Libiąż

Jestem po pierwszej wizycie u Pana doktora i wyjść z podziwu nie umiem jak zostałam przyjęta , zaopiekowana ,Pan doktor przeprowadził ze mną wywiad wypytał o wszystko , wytłumaczył co i dla czego , dał mi zadania do wykonania związane z moim zdrowiem ,polecam z całego serca jeżeli ważne jest dla was swoje zdrowie kardiologiczne udajecie się na wizytę do tego lekarza

dr n. med. Jacek Cywiński

All-Med Centrum Medyczne
ul. ks. kard. Wyszyńskiego 29

Moja historia jest krótka. Po zdiagnozowaniu przepukliny pachwinowej umówiłem się na wykonanie zabiegu w Centrum All-Med. W Centrum zgłosiłem się w piątek ok. 17 i po przejściu procedury wstępnej około godz. 19 leżałem już na stole operacyjnym. Zabieg laparoskopowy z kamerką w pełnym znieczuleniu trwał godzinę, operator - dr Jacek Cywiński. Po wybudzeniu w pokoju otrzymałem kroplówkę, a po pewnym czasie zastrzyk na sen. Sen w miarę spokojny, chociaż bez …
Opinia dodana przez: Czesław
 Terapeuta
                                       mgr Jakub Jarząbek

mgr Jakub Jarząbek

Terapeuta, Trener

Współpraca z Panem Jakubem okazała się dla mnie doświadczeniem głęboko transformującym. Stosując hipnozę konwersacyjną, dotarł do najgłębszych warstw moich zaburzeń depresyjnych. Na początku miałam wrażenie, że to czysta magia, lecz z czasem zrozumiałam racjonalne podstawy tej metody, potwierdzone badaniami naukowymi. To, jak szybko i skutecznie można poradzić sobie z emocjonalnym cierpieniem, naprawdę mnie zdumiewa. Pan Jakub nauczył mnie również korzystać z Loopa Inżynierii Umysłu — prostego, a jednocześnie niezwykle skutecznego …

Tomasz Wieliczko

Chirurg dziecięcy

Rzeszów

Miły i sympatyczny czlowiek z dużym poczuciem humoru. Lekarz z powołania. Polecam tego pana. Najlepszy chirurg w Rzeszowie.
Opinia dodana przez: Mona

lekarz Grzegorz Gil

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Jestem zachwycona profesjonalizmem i skromnością tego Lekarza. To Prawdziwy Specjalista! Byłam na wizycie z moją niepełnosprawną w stopniu znacznym 86-letnią Mamą. Pan Doktor Grzegorz Gil emanował spokojem. Wspólnie z moim Synem pomógł ułożyć Mamusię na kozetce. Dokładnie pokazał i wytłumaczył poważny problem. Ponieważ schorzenie (jak się okazało wcześniej przez innego lekarza błędnie zdiagnozowane) wymagało natychmiastowego zabiegu - wykonał go sprawnie i precyzyjnie, dokładnie tłumacząc i pokazując co po kolei robi. …
Opinia dodana przez: Jadwiga

dr Adam Pieniążek

Diabetolog

Korczaka 7D
05-250 Radzymin

Co prawda byłem pacjentem ,,szpitalnym,, P.Doktora ale podzielam ocenę innych.Dobry fachowiec w zakresie szeroko pojętej ,,interny,,.Choruje na POChP,Pan Doktor postawił właściwą diagnozę po analizie moich wyników badań,podczas ,,obchodów,, należycie mnie badal ,,osłuchowo,,.Daje dojść do głosu choremu,wsłuchuje się w słowa pacjenta na temat jego stanu zdrowia.Wprowadza nowe metody,nowe leki ale gdy wymaga tego sytuacja stara się stosować starsze ale w indywidualnych przypadkach skuteczne metody terapii hołdując powiedzeniu ,,wszystko dla zdrowia pacjenta,,.Choć …
Opinia dodana przez: Wlodek

lekarz Jan Lesikowski

Klonowa 9 (Vita)
88-160 Janikowo

Od małego chodziłem do tego lekarza. Teraz jestem dorosłym mężczyzną i stwierdzam że to naprawdę dobry lekarz.
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Maria Styka

tel. kom. 608-440-319
Niemcewicza 2e/6
66-400 Gorzów Wielkopolski

Ciepła , miła kompetentna Pani doktor. Dokładnie wykonuje badanie , słucha uważnie, tłumaczy dokładnie i wizyta przebiega bez pośpiechu.zawsze trafia z diagnoza a leczenie u nas zawsze było w punkt. Z czystym sumieniem mogę poleciec Panią Doktor bo mało jest teraz tak dokładnych i kompetentnych lekarzy .

dr n. med. Zofia Kopeć

FORMIKA
UL.PILCZYCKA

Pani doktor doskonała pod każdym względem. Chodziłam z córką przez 3 lata i nie było sytuacji żeby Pani doktor nie pomogła. Kobieta zna się na rzeczy, jest konkretna, uprzejma i wie co robi. Z powodu przeprowadzki bardzo żałuję, że nie mogę dłużej korzystać z pomocy tego lekarza. Polecam tą Panią doktor wszystkim, którzy szukają dobrego pediatry. Pozdrawiam Kasia.

dr n. med. Robert Tworus

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny przy ul. Banacha
ul. Banacha 1a

Pan dr.Tworus operował mnie w skrajnie niebezpiecznej sytuacji i nie dopuścił do mnie mojego Zegarmistrza Światła. To mądry,cierpliwy, zaangażowany zawodowo,kompetentny,a przede wszystkim skuteczny lekarz. A przy tym miły bezpośredni,nadzwyczajnie życzliwy,dobry i serdeczny człowiek. Bardzo,bardzo Mu za to dziękuję. Oraz szczerze polecam. Bogdan Chorazuk - Google+
Opinia dodana przez: Bogdan Chorążuk

lekarz Iwona Majcher

Wizyty domowe

dom prywatny
20 lecia
96-515 Topołowa

Cierpliwa, uważna, dobrze diagnozuje - adekwatnie leczy. Serdecznie polecam Panią Doktor. Jedyny minus - ciężko się dodzwonić i umówić na wizytę (być może przez zbyt dużą liczbę pacjentów;))
Opinia dodana przez: muf.ka

lekarz Emil Antoszek

Pulmonolog

Zakład Opieki Zdrowotnej "Przy Alei"
Prymasa Stefana Wyszyńskiego 1A
48-340 Głuchołazy

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam na swojej drodze Kompetentny uprzejmy miły Wszystko wytłumaczy od A do Z Zna się na swoim fachu Cierpliwy Mało dziś takich lekarzy Polecam doktora w 100 procentach Dziękuję

lek. dent. Marta Majcher-Caban

Protetyk

Gabinet Stomatologiczny
Kadlubka7

Moje chore wyobrażenia na temat sadystycznych dentystów w kitlach czerwonych od krwi i z dwumetrowymi tasakami w ręku zmieniły się zupełnie, odkąd zaczęłam korzystać z usług pani Marty. Jej delikatność oraz kunszt stomatologiczny wywołały mój podziw i uznanie. Dentysta idealny dla wszystkich przerażonych cykorów, którzy aby uniknąć wizyty u stomatologa chowają się pod łóżko, do szafy, bądź jedzą ogórki i popijają mlekiem. Gorąco polecam. Niezwykle tchórzliwa (i męcząca) pacjentka.

Przemysław Stiskun

niepodległosci 214
43-100 Tychy

Ja jestem pacjentka pana doktora od kilku ...nastu lat. Przebywam za granica i jak tylko jestem w Polsce no nawet na kontrole musze wpasc .... Swietny i kompetentny lekarz. Ma dobra pamiec - nawet jak widzi pacjenta co 2-3 lata to szybko go sobie przypomni. Bardzo jestem zadowolona.
Opinia dodana przez: Bozena

lek. med. Robert Kulik

Androlog, Ginekolog

Wazektomia Warszawa - ZdrOva Ginekologiczno-Andrologiczna Praktyka Lekarska
Floriańska 6, Lok U-4 (wejście bezpośrednio z chodnika od ulicy Jagiellońskiej)

Lekarz który jako nieliczny w dobie dzisiejszych czasów nie boi się kontaktu z pacjentem. Z uwagi na mój charakter pracy zgodził się poświęcić swój prywatny czas by odpowiedzieć na pytania jakie miałem przed umówionym zabiegiem pomagając przy tym podjąć właściwą decyzję.
Opinia dodana przez: Kamil

dr hab. n. med. Jan Krzysztof Kirejczyk

Chirurg dziecięcy

Łomżyńskie Centrum Medyczne
Księdza Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9
18-400 Łomża

Najlepszy lekarz z najlepszym podejściem do dzieci.Oby więcej takich ludzi jak Pan doktor Krzysztof Kirejczyk. Sympatyczny, bardzo pomocny i wszystko dokładnie wyjaśnia. Najlepszy lekarz z jakim kiedykolwiek mieliśmy styczność.
Opinia dodana przez: Natalia

Tomasz Kleczkowski

Specjalistyczny Zespół Medyczny "INTERMED" Sp. z o. o.
ulica Junoszy 49

Serdecznie dziękuję za wspaniałą opiekę podczas mojej operacji endoprotezę stawu kolanowego. Dzięki Pana troskliwej i profesjonalnej opiece wróciłem ze szpitala w pełni sił, zadowolony z przebiegu operacji. Pan Doktor wszystko dokładnie wytłumaczył i odpowiedział na wszelkie pytania, co bardzo mnie uspokoiło i dodało pewności. Już po krótkim czasie odzyskałem pełną sprawność fizyczną, co jest dla mnie ogromnym powodem do radości i wdzięczności. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wszystko i z …
Opinia dodana przez: Krzysztof Topolewski

lekarz Szymon Michalczyk

Bohaterów Warszawy 70a
44-280 Rydułtowy

Najlepszy Stomatolog w Rydułtowach jak i na Śląsku. Bardzo miły, uprzejmy i kompetentny, profesjonalne podejście do pacjentów, którzy są zawsze punktualnie przyjmowani w gabinecie. Z całym i czystym sumieniem polecam tego stomatologa przede wszystkim tym, którzy się boją wizyt w gabinetach stomatologicznych.
Opinia dodana przez: Patryk

dr n. med. Jan Rykała

Chirurg plastyczny

Klinika Chirurgii Plastycznej
Aleksandrowska 167

2 grudnia mialam zabieg blefoplastyke powiek,jestem bardzo zadowolona zabiegu . Zabieg byl bezbolesny jak i po zabiegu żadnej komplikacji oraz żadnych siniaków nie było. Polecam doktora z całego serca i cieszę się że mimo 5 lat szukałam, do którego doktora się wybiorę, wybrałam Pana doktora. Jestem nareszcie szczęśliwa .