internista internista internista

lekarz Alicja Nowak

3-go Maja 20
63-900 Rawicz

Jestem zadowolona z wizyty, konkretne i profesjonalne podejście, Pani Alicja to bardzo miła kobieta, pozdrawiam
Opinia dodana przez: Karina

lekarz Iwona Kobielusz-Gembala

Samodzielny Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Chełmku - SGZOZ
ul. Tadeusza Staicha 1
32-660 Chełmek

Bardzo nieprzyjemna osoba ,brak szacunku do pacjenta, wszystki 6 elementow oceny oceniam na 1 gwiazdke poniewaz niema opcji "zero"
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Grzegorz Słonka

Internista, Pulmonolog

Zespół Lecznictwa Ambulatoryjnego
ulica Wawel 15
41-209 Sosnowiec

Polecam Pana doktora z czystym sumieniem. Bardzo dobry specjalista, ale przy tym bardzo ludzki i oddany pacjentowi. Potrafi tez przywitać z uśmiechem co w dzisiejszych czasach jest bardzo zadkie. Dziekuje Panu doktorowi i jeszcze raz polecam.
Opinia dodana przez: Ryszard O

lekarz Maciej Kiersztejn

Szpital Powiatowy w Chrzanowie
ulica Topolowa 1
32-500 Chrzanów

Trudno mi uwierzyć w tę opinię. Dla mojej mamy(98 lat) i dla mnie to najlepszy lekarz jakiego spotkałyśmy podczas długiego życia ( oby jeszcze jak najdłużej) mojej mamy. Pan doktor cierpliwie i długo tłumaczył mojej mamie na czym polega jej choroba ( w tym wieku wszystko jest groźne, poświęcił nam dużo czasu , był nadzwyczaj uprzejmy. Trafiłyśmy na pana doktora zupełnie przypadkowo i dopóki będzie to możliwe będziemy jego pacjentkami. …
Opinia dodana przez: I.M.

lekarz Marcin Świerad

EuroMedic MEDICAL CENTER
ulica Kościuszki 92

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty u PANA DOKTORA MARCINA ŚWIERADA.To była moja pierwsza wizyta po przebytym zawale i udarze.Poświęcił mi dużo czasu analizując przywiezione karty pacjenta i wyniki badań i Ekg zrobione przed wizytą w tut.Poradni.W jasny dla mnie sposób wyjaśnił mi dalsze leczenie.Jest bardzo sympatyczny,kontaktowy,kulturalny.Po prostu PROFESJONALISTA.Otrzymałam kartę informacyjną z porady ambulatoryjnej,abym mogła ją doręczyć lekarzowi kierującemu z dalszymi zaleceniami leczenia.Bożena Burzyńska.POLECAM.SUPER DOKTOR.

lekarz Urszula Kurnyta-Oleksy

Hematolog, Internista

178
33-388 Gołkowice Dolne

Bardzo dobra,uprzejma pani doktor. Godna zaufania. Bardzo mi pomogła. Dla mnie jest to jedyny lekarz w moim życiu któremu naprawdę zależy na zdrowiu pacjentów.
Opinia dodana przez: Grazyna

lekarz Justyna Żelazowska-Posiej

ulica Kleeberga 16/174

Kompetentna, sympatyczna endokrynolog. Poszerzyła dotychczasową diagnostykę, zleciła niezbędne badania. Polecam.

lekarz Joanna Zytek

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Bardzo miła , sympatyczna, kompetentna osoba. Po wizycie u Pani doktor wyszłam bardzo zadowolona i w końcu wiedziałam co mam dalej robić. Nie zostawiła mi żadnych wątpliwości. Dziwię się wcześniejsza opinią, ponieważ już długo korzystam z usług Pani doktor i nigdy nie spotkałam się żeby była nie miła . Polecam wszystkim takiego lekarza
Opinia dodana przez: Grażyna

lekarz Piotr Stanisławski

Roosevelta 29 B
64-920 Piła

Polecam!!! Dobry lekarz, sympatyczny, pochyla się nad każdym problemem, nie żałuje skierowań na badania diagnostyczne. Odpowiada na wszystkie pytania i stara się pomóc. Korzystam od ponad 20 lat i nie żałuje :)
Opinia dodana przez: MONIKA

lekarz Krzysztof Polczyk

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Ten pan nie powinien zajmować się ludźmi. Brak zainteresowania chorym i opryskliwość wobec rodziny jest przerażającym faktem. Z przykrością stwierdzam, że tacy ludzie decydują się na tak odpowiedzialny zawòd.

lekarz Wiesław Brentek

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Powiatowy
ulica Szpitalna 2
44-120 Pyskowice

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Opieka, konsultacja i rozmowa z Rodziną. Nie mam uwag. Z całego serca dziękuję.
Opinia dodana przez: Karol Łukasz

lekarz Stanisław Pieprzny

gen.Okulickiego 56b lok.314
gen. Okulickiego 56b lok. 314
37-450 Stalowa Wola

Bardzo dobry fachowiec w swojej dziedzinie. Przejechaliśmy z samego południa Europy i trafiliśmy do Niego po to , aby uratować życie mojemu mężowi . W kraju z , którego przyjechaliśmy tu do P. Pieprznego lekarze pozostawali ślepi na to co mój mąż nosił w brzuchu i nadal stwarzało zagrożenie dla jego życia.Dziękujemy.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Monika Piwowar

Diabetolog, Internista

ŚWIĘTOKRZYSKIE CENTRUM ONKOLOGII SP ZOZ
ul. Stefana Artwińskiego 3
25-734 Kielce

Bardzo duża wiedza i duże kompetencje 5 dobre podejście do pacjenta 5, tłumaczy chorobę i sposób leczenia 5 uprzejma dużo czasu poświęca pacjentowi 5 godna Polecam wszystkim p. Doktor. Byłam też na fundusz u p. Doktor bardzo miła i kompetentna.
Opinia dodana przez: Wanda

lekarz Iwona Świerżewska-Olech

Internista, Reumatolog

Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
59-300 Lubin

Niestety nie mogę polecić tej pani doktor. W wyniku jej niedopatrzenia i nieodpowiedniego potraktowania tematu moja mama straciła zdrowie. W konsekwencji przyjmowania przepisanego przez panią doktor leku na reumatoidalne zapalenie stawów mama przeszła ciężkie leczenie w dwóch szpitalach i straciła sporo zdrowia, które próbuje odzyskać do dziś. Gdyby pani doktor wykonała odpowiednie badania przed przepisaniem leku, albo przynajmniej skontrolowała stan zdrowia mamy odpowiednimi badaniami w trakcie stosowania leku, tak jak …

lekarz Tomasz Żółkoś

Internista, Psychiatra

PSYCHOSOMA Centrum Psychiatrii i PSYCHOSOMATYKI
ul.Ehrenberga 14

Pan Doktor z indywidualnym podejściem do pacjenta. Poświęca sporo czasu i z zaangażowaniem śledzi postępy. Podczas wizyty mozna liczyć na ogrom cierpliwości, profesjonalny wywiad i trafną diagnozę. Wizyty są konkretne, zlecone badania potwierdziły podejrzenia. Profesjonalista w każdym calu, bede wdzięczna do konca życia.
Opinia dodana przez: Gabriela

lekarz Sławomir Błaszyński

Internista, Reumatolog

Zamoyskiego 2c (Vita) lok. 3
65-255 Zielona Góra

Ostry zawał,stent ,jaskra zaćma,gruz z kręgosłupa i najlepsze zespół Ormonda na który byłem już całkowicie niezdolny do pracy.Oczywiscie ...... Za... Mnie uzdrawia.Sprawe kieruje do sądu
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Wiesław Andrzejewski

Internista, Pulmonolog

Al. Wolska Polskiego 5
83-110 Tczew

Jechała do lekarza po przeczytaniu opinii i byłam źle nastawiona. Rzeczywiście Pan dr jest mało komunikatywny, ale jeśli chodzi o kompetencje nie powiem złego słowa. Mimo opisania przez innego lekarza zdjęcia rtg jako czystego on widział ze coś jest nie tak i wysłał na kolejne badania. Po trafieniu do szpitala Pani dr była zdziwiona ze lekarz zauważył na rtg tak drobne zmiany. Dzięki niemu szybko zostałam zdiagnozowana i mogłam poddać …
Opinia dodana przez: Maria

dr hab. n. med. Grażyna Bednarek-Tupikowska

Endokrynolog, Internista

ulica Energetyczna 8/1

zdecydowanie polecam panią doktor. Trafiłam do niej na prywatną wizytę zobaczyła wyniki i od razu skierowała na oddział do szpitala gdzie zrobili wszystkie badania i dzięki temu ze znalazłam się na oddziale wykryto u mnie 6 cm guzy na jajnikach (inni lekarze ich nie widzieli) od razu pokierowała, że mam udać się na onkologie. Nie zostawiła mnie tylko pomogła rozwiązać problem chociaż wcale nie dotyczył jej profesji.Polecam bardzo !!!!!!
Opinia dodana przez: Kata

lekarz Tomasz Świstuń

Sądowa 1
47-300 Krapkowice

Długo chorowałam i leczyłam się u różnych lekarzy bez rezultatu. Trafiłam na doktora Tomasza, który przeanalizował moje wyniki, zlecił dodatkowe badania i odpowiednie leki i po zastosowaniu zaczęłam czuć się coraz lepiej. minęły 3 miesiące i dolegliwości ustąpiły. Zdecydowałam się żeby być pod stałą opieką doktora, mam do niego zaufanie, lubię kontakt z nim, polecam go moim znajomym.
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Piotr Waliszewski

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

To jest lekarz z powołania zawsze z troską o pacjenta profesjonalny uprzejmy dobry specjalista godny polecenia
Opinia dodana przez: Zofia