internista internista internista

lekarz Wojciech Pachuta

Gabinet prywatny
ul.Kilińskiego
08-110 Siedlce

Spokojny ale nie komunikatywny. Kontakt z pacjentem ogranicza się do obecności pacjenta w gabinecie.

lek. med. Iwona Bartecka-Szarek

Internista, Lekarz medycyny pracy

Szkoda słów i czasu,żeby rozwodzić się tutaj nad niekompetencją pani doktor, jedyne co można rozsądnego zrobić to unikać
Opinia dodana przez: Michał

Elżbieta Hoffman

MCZ
Złotoryska
59-220 Legnica

Przez kilka lat byłem pacjentem p. doktor. Nigdy nie było problemu z uzyskaniem pomocy medycznej. Pani dr. zawsze wytłumaczyła istotę choroby ,sposób podjętego leczenia i rokowania na przyszłość.Po konsultacji u specjalisty - opinia o b.dobrym doborze leków i podjętej "diagnozie". Tylko pochwalić .
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Agnieszka Stępniewska

Internista, Onkolog

Vertebralis
Górczyńska 17 Medi-Raj
66-400 Gorzów Wielkopolski

W Lux med zaproponowano mi złożenie deklaracji do lekarza rodzinnego dr Agnieszki Stepniewskiej. Skorzystałam z propozycji i już po pierwszej wizycie wiem, że to była dobra decyzja. Wizyta odbyła się zgodnie z planem o wskazanej godzinie, Pani doktor dokładnie mnie wysłuchała, wystawiła szereg skierowań na badania. Kolejna wizyta z wynikami badań rozwniez zgodnie z zaplanowaną godziną bez kolejki, dokładne omówienie wyników badań. Polecam

lekarz Jacek Lampart

Chłodna 1 (Intimed)
41-902 Bytom

Moja babcia przez wiele lat była pacjentką dr Lamparta, praktycznie odkąd pamiętam. Kiedy kilka lat temu zachorowała na słoniowatość nóg i zaczęła poruszać się na wózku, potrzebowała już głównie wizyt domowych i większego zaangażowania ze strony lekarza. Niestety, z biegiem czasu tego zaangażowania zabrakło. Doktor pojawił się raz, z wielką łaską, jakby robił to nie z obowiązku, lecz z przymusu a potem przez kolejne miesiące nie wykazywał zainteresowania stanem pacjentki. …
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Edyta Czechowska

Diagnostyka Laboratorium oddziału Toruń
pl. 18 Stycznia 4
87-100 Toruń

Pani doktor może i mało uprzejma, ale bardzo konkretna. Od jakiegoś czasu odczuwam kołatanie serca, więc wybrałem się do przychodni gdzie trafiłem na dr. Czechowską. Po wysłuchaniu z czym przyszedłem rozpoczęła badanie. Nigdy tak dokładnie i wnikliwie nikt mnie nie osłuchiwał, na stojąco, na siedząco i na leżąco nawet prosiła abym przyjął specjalną pozycję na boku. Po badaniu starała się mnie uspokoić i wytłumaczyć dlaczego ma takie odczucia. Po przepisanych …

lekarz Bożena Kucharska

ulica PCK 26/33
87-100 Toruń

Wszystkim szczerze odradzam wizytę u Pani Doktor Kucharskiej. Jej zachowanie jest wysoce nieprofesjonalne. Po dzisiejszej wizycie, wyszłam z gabinetu z płaczem, wszystko z powodu zachowania Doktor Kucharskiej. W pierwszej kolejności raczyła ona ocenić moją własną decyzję, o stosowaniu terapii antytrądzikowej, krzycząc na mnie i ubliżając mi słowami, że nie mam własnego rozumu, godząc się na stosowanie takich leków. Podważała kompetencję lekarza dermatologa, który ową terapię dopasował do mnie, twierdząc, że …
Opinia dodana przez: Wiktoria

lekarz Mirosław Budzyniak

Sokola 49/42

Pan doktor jako jedyny postawił trafną diagnozę i dzięki niemu wyleczyłem wątrobę, inni lekarze nie potrafili mi doradzić i zastosować poprawnego leczenia.

lekarz Wiesława Smolira

Endokrynolog, Internista

Słowackiego 15d lok. 5
73-110 Stargard Szczeciński

Tragedia omijać tego lekarza nie umie rozmawiać z pacjentem oraz nie umie odczytywać wyników. Nikomu nie polecam takiego lekarza

dr n. med. Marek Beniowski

Choroby zakaźne, Hepatolog

pl. gen. Sikorskiego 8 lok. 1
41-902 Bytom

Podczas wizyty i przedstawienia mojego problemu Pan Doktor przejął się moją sprawą, a po wizycie zadzwonił i udzielił odpowiednich informacji. Niektórzy mogą odnieść wrażenie, że Pan Doktror jest nieprzystępny , ale nie każdy jest mistrzem słownych maratonów. Proszę zaufać i przekazać problem Doktorowi. Ja czuję, że trafiłem w dobre ręce.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Zbigniew Pawłowski

Szarych Szeregów 40/606
45-285 Opole

Byłam u dra Pawłowskiego po raz pierwszy i oceniam wizytę bardzo pozytywnie. Żadne z moich pytań nie pozostało bez odpowiedzi – doktor doskonale łączy empatię z profesjonalizmem. Niepokojące kwestie dotyczące mojego stanu zdrowia zostały skierowane do dalszej diagnostyki, a wyniki badań szczegółowo i spokojnie omówione. Pan doktor potrafi przełożyć zawiłości medycznego języka na zrozumiały dla pacjenta sposób. Często słyszy się negatywne opinie o publicznej służbie zdrowia i lekarzach internistach, jednak …
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Bernadeta Koprowska

ulica Chopina 5/8

Wspaniała lekarka! Korzystam z wizyt endokrynologicznych na NFZ (ja oraz moja babcia). Za każdym razem wnikliwy, wyczerpujący wywiad, szereg badań, adekwatne diagnozy i leczenie, serdeczny, wspierający kontakt z pacjentem. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Justyna

dr n. med. Marek Więckowski

Oddział Chorób Wewnętrznych Vito - Med Sp . zo.o.
ul . Radiowa 2 Gliwice
44-100 Gliwice

Dobry, empatyczny i kompetentny lekarz, leczę się u Pana dr. Więckowskiego i polecam. Bożena Stańkowska.
Opinia dodana przez: Bożena
Diagnoza była dobra, leki pomogły, na zachowanie też nie mogę narzekać, więc jestem jak najbardziej na tak.
Opinia dodana przez: greenfighter

lekarz Anna Skrodzka - ­Draniewicz

Rostworowskiego 24/lok.3

Ta pani konsultowałam mnie w przcyhodzi Enel-med na ul. Widok. Omijać panią szerokim łukiem. nie jest w ogóle zainteresowana pacjentem. Nie zapytała czy przyjmuje jakiekolwiek inne leki tylko czy jestem na cos uczulona. Przepisała mi antybiotyk na 5 dni podczas kiedy antybiotyki bierze się przez 7-10 dni. Chyba ze to antybiotyk makrolityczny to wtedy 3 dni np. Summamed. Nie dostałam zadnego leku osłonowego, musiałam sama w aptece dopytac o takowy. …

lekarz Henryk Woźniak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "VITAMED"
ulica Różana 7
44-100 Gliwice

Wypisuje leki takie jakie chce pacjent, lepiej chyba napiszę klient.klient nasz pan bym rzekła... leków szuka w internecie, nie mówi o skutkach ubocznych, nie zleca badań, stawia diagnozy wedle swojego widzi mi się...dramat...statyny i lek narkotyczny silnie uzależniający - no ale kient chce, klient ma...

lekarz Konrad Lacki

Internista, Lekarz medycyny pracy

Grunwaldzka 13 (Rodzinne Centrum Zdrowia)
05-402 Otwock

Po operacji przepukliny pielęgniarka zdjeła szwy a on nie chciał nawet zobaczyć rany. Po 4 tygodniach po operacji kazał iść do pracy fizycznej i zakończył leczenie powiedział że zwolnienia chorobowe to nie socjalne od państwa. Dobrze że ktoś inny mnie operował. Zero kompetencji.
Opinia dodana przez: Sylwester

lekarz Stanisław Polan

Karnowska 2
89-100 Nakło nad Notecią

Wspaniały lekarz. Dzięki doktorowi jestem zupełnie zdrowy , choć wcześniej nie potrafili mi zdiagnozować poprawnie choroby różni lekarze . Tylko wyciągali kasę i przepisywali leki uśmierzające ból. Wtedy trafiłem do dr. Polana i po przeprowadzeniu badań juz wiedział co mi dolega . Przepisał lek siedmiodniowy i wszystkie dolegliwości ustąpiły jak ręką odjął . Dziękuję
Opinia dodana przez: Jarosław

lekarz Andrzej Kulczuga

Internista, Pediatra

Dolnośląskie Centrum Chorób Serca "MEDINET" - Szpital Wrocław
Kamieńskiego 73a

Nigdy więcej nie umówię się do tego lekarza. Doktor gburowaty, prześmiewczy, zero taktu, drwił i co chwila raczył komentarzami, które nie przystoją osobie z jego profesją, powiem więcej - kasjerki w marketach są przyjemniejsze w obyciu. Nie chcę mieć więcej nic wspólnego z tym lekarzem. Szczerze odradzam.
Opinia dodana przez: Marika

lekarz Wojciech Magoń

Zakład Opieki Zdrowotnej Medycyny Pracy SW w Gdańsku
Kurkowa 12

Pan doktor razem z dr. Jakubem Stępniewskim uratowali życie mojej mamie po rozległym zawale 25 maja. Bardzo dziekuję!
Opinia dodana przez: Dominika Wiktoria Cosic