lekarz Katarzyna Moskała

Ginekolog

Oś. Centrum E 25

Pani Kasia jest najlepszym lekarzem z jakim dotychczas miałam do czynienia. Bardzo miła, dobrze wszystko objaśnia, poświęca dużo czasu pacjentowi i nie zbywa go po odbębnionych badaniach. Super lekarz, na szóstkę z plusem, z wielkim PLUSEM !
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Janina Ratnicka-Klimaszewska

Endokrynolog

Spec.Gabinet Gin-Endokrynologiczny
Grunwaldzka 212 budynekHossa

Po prostu brak mi słów żeby wyrazić kompetencje,podejscie do pacjenta tej Pani Doktór. polecam każdemu,kto tak jak ja długo już leczy się,a lekarze nie potrafią mu pomóc,każdemu kto chce być wreszcie wysłuchany przez kompetentnego lekarza. W Jej gabinecie nie będziecie poganiani,znajdziecie tu konkretną pomoc wykształconego lekarza z świetnym podejściem do pacjenta

Małgorzata Galińska

Dobra 21
05-804 Pruszków

Jedna z najlepszych stomatologów jakich znam :) Pani doktor ma bardzo dużą wiedzę i wprawę w tym co robi. Nie tylko od lat planowo prowadzi wszystkich czlonkow mojej rodziny ale i nie raz ratowała moje urazogenne dzieci w nagłych wypadkach. Wiem, że jesteśmy w dobrych rękach.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Olga Kucharska-Karpeta

PROFIL-MED
Orzechowa14
42-200 Częstochowa

Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość. Wspaniały lekarz, profesjonalne podejście, wszystko dokładnie zostało mi wyjaśnione. Bardzo polecam! Gorąco polecam Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Krystyna
Pani Magda jest prawdziwą profesjonalistką! Zawsze miła i uśmiechnięta - wizyty są bezstresowe, polecam wszystkim którzy boją się wizyt u dentysty- Pani Magda jest najlepsza :)

mgr Joanna Środzińska

Psycholog, Psychoterapeuta

mgr Joanna Środzińska - psycholog
Wróblewskiego 19
38-300 Gorlice

Pani Joanna to świetna osoba z ogromną wiedzą i doświadczeniem, która dzięki temu pomogła mi przejść bardzo ciężki okres mojego życia. Spojrzeliśmy wspólnie w całe moje życie, pomogła mi odnaleźć siebie, nakierować, podpowiedzieć, zrozumieć pewne rzeczy, zmienić nawyki myślowe. Z całego serca polecam współpracę, gdyż jest to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, pełna uśmiechu, empatii i profesjonalnego podejścia.
Opinia dodana przez: Szymon

dr n. med. Artur Bełżek

Ortopeda, USG ortopedyczne

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
20-555 Lublin

Wszystkie zalety zostały wypunktowane powyżej. Chciałabym aby tacy lekarze byli we wszystkich specjalizacjach a świat byłby "zdrowszy". Miałam wykonaną min. artroskopię kolana...przy stwierdzonej chondromalacji II st. Brak mi słów aby wyrazić swoją wdzięczność za tak wspaniałą, kompleksową opiekę medyczną przed zabiegiem, w szpitalu i po zabiegu. Pacjent przez cały czas czuje wsparcie i pomoc lekarza, nawet w trakcie rehabilitacji,przy próbie uruchomienia funkcji mięśni. Jest oczywiste, że po zabiegu operacyjnym dolegliwości …
Super Pani Doktor , Wzorowe Leczenie , Bardzo Duża Wiedza , poprostu brak Gwiazdek bo 5 to za mało . Polecam w 100 Procentach.
Opinia dodana przez: Mirosław

lekarz Agnieszka Szoturma

NZOZ CENTRUM MEDYCZNE LARMED
UL. LWOWSKA 17/1

Bardzo polecam. Profesjonalne podejście i zarazem bardzo ciepłe, dokładne badanie, wszystko super wyjaśnione, czułam się bardzo dobrze zaopiekowana.
{'id': 21850, 'name': 'Sochaczew'} Endokrynolog
                                       dr n. med. Włodzimierz Cieśla

dr n. med. Włodzimierz Cieśla

Endokrynolog, Ginekolog położnik

Klinika Alfa
Polna 9
96-500 Sochaczew

Wspaniały lekarz, godny polecenia. Poświęca tyle czasu pacjentowi ile każdemu potrzeba, na pierwszej wizycie robi dokładny wywiad i trafia w 10 z diagnozą, zleca dokładne badania, aby dowiedzieć się w czym problem i stawia na nogi. Pan Doktor jest konkretny co daje poczucie bezpieczeństwa i się wie że jest się pod dobrą opieką lekarską. Takich nam lekarzy potrzeba. Jestem pełna szacunku dla Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Ada

lekarz Piotr Żywiecki

Daleka 5
25-319 Kielce

Profesjonalne podejście do pacjenta, uprzejmość oraz trafna diagnoza i skuteczne leczenie. Jestem bardzo zadowolona z każdej wizyty szybkie terminy w razie nagłych wypadków. Polecam serdecznie

dr Barbara Ostojska

Diabetolog

OSTOMED S.C.
Guderskiego 2/7

Pani Dr to prawdziwy specjalista, mający ogromną wiedzę, dzięki Niej moja cukrzyca pozwoliła mi na więcej przyjemności z życia. Jestem pod stałą kontrolą Pani doktor i Serdecznie Dziękuję za pomoc w jej leczeniu.
Opinia dodana przez: Pawel
Pan doktor jest naprawdę dobry w tym co robi. Diagnoza postawiona trafnie, podejście do pacjenta znakomite. Z pewnością mogę go polecić. Pan doktor niezwykle uprzejmy,uśmiechnięty, jasno tłumaczy oraz słucha. Byłam u paru innych neurologów ale żaden nie wzbudził mojego zaufania i sympatii jak dr Kowalski.

dr n. med. Agnieszka Kamińska

Klnika Oko Laser
Boya Żeleńskiego 4a

Pani doktor Kamińska dwukrotnie uratowała mi wzrok interweniując w pilnych przypadkach odwarstwienia siatkówki, w których inni nie podejmowali się operować. Stopień profesjonalizmu i empatii pani doktor oraz całego zespołu oddziału okulistyki w Międzyleskim Szpitalu Specjalistycznym jest nie do wyrażenia słowami. Zdecydowanie polecam.

dr n. med. Michał Daab

Anestezjolog

Górnoślaskie Centrum Zdrowia Dziecka
Katowice ul.medyków

Bardzo dziękuję za uratowanie życia mojemu synowi Szymonowi za słowa wsparcia i otuchy w tej ciężkiej chwili jutro minie dwa lata od wypadku Szymon wrócił do zdrowia wszystkiego dobrego Panie Doktorze jest Pan Wspaniałym Człowiekiem
Opinia dodana przez: Kasia
Wybitny specjalista nie nastawiony na kasę tylko na pomoc pacjentowi.Po samej wizycie człowiek czuje się lepiej.A po przepisanych lekach już całkiem dobrze.

dr n. med. Anna Hawrot-Kawecka

Internista, Reumatolog

PANAMED

Jestem pacjentką pani doktor już kilka lat i jestem bardzo zadowolona. Pani doktor ma zawsze czas dla pacjenta i nigdy nie jest to mniej niż pół godziny. Zawsze dokladnie bada pacjenta, co teraz jest już rzadkością. Polecam z całego serca i pisze te opinie by innym pomóc trafić do tej super specjalistki.

lekarz Tomasz Kilian

Szosa Chełmińska 54 b/4
87-100 Toruń

To przede wszystkim człowiek na ponad 100%, który jest empatyczny, rzetelny, życzliwy, uważny... Fachowość? Dwa dni po operacji nadgarstka prowadzę normalne życie (no może boli bardziej niż zwykle :) ) - to chyba wystarczająca opinia
Opinia dodana przez: Teresa

dr Roman Spyra

prywatny gabinet okulistyczny
graniczna 49b

Bardzo polecam !!!!! Doktorku gratulacje za całokształt Pana pracy, dziękuję za wszystko :) Polecam Pana Doktora bardzo dobrze zna się na swoim "rzemiośle" jest SUUUUUUUPER !!!! Dużo zdrówka

dr n. med. Anna Barucha-Kępka

Ortodonta

Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna Anna Barucha Kępka - Specjalista Ortodonta
wrocławska 36/2a
41-902 Bytom

Zakończenie leczenia przerosło moje oczekiwania. Bardzo dziękuję za profesjonalizm dalszych sukcesów zawodowych. Zbych
Opinia dodana przez: Zbych