ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA
Dr Mozol to bardzo dobry specjalista. Jest cierpliwy i zawsze wszystko dokładnie wyjaśnia. A przede wszystkim ma trafne diagnozy i dobrze dobiera lekarstwa.
Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11
Cieszę się, ze trafiłam właśnie na tego lekarza, do 'problemu' i pacjenta podchodzi po ludzku, tłumaczy chorobę i metody leczenia. Jak dla mnie to zdecydowanie lekarz na 5!
Akademia Klinik Medycznych
Borowska
Połączenie profesjonalizmu najwyższej klasy z ogromną uprzejmością, kulturą osobistą i empatią. Czyli ewenement w obecnych czasach.
Górnośląskie Centrum Neurorehabilitacji i Fizjoterapii Dysfunkcji Narządu Ruchu MODERN-REH
3 Maja 100
Mysłowice
Bardzo zaangażowany specjalista od składania urazów kości. Jest bardzo uprzejmy i cierpliwy. Od lekarzy przed zabiegiem usłyszałam, że to jeden z najlepszych "urazowców"- potwierdzam.
Bardzo polecam Pana Bartka :) jestem jego stałą pacjentką od około 3-4 lat :) bardzo dobrze i bezboleśnie leczy ząbki :) kiedy mam jakieś pytanie lub poprostu się stresuje tłumaczy co będzie robić i co ewentualnie mogę odczuwać , teraz na fotelu dentystycznym czuje się prawie jak na domowym fotelu i nie obawiam się kolejnej wizyty :)
Pani doktor to wspaniała specjalistka oraz wybitny fachowiec. Pierwszy raz korzystałam z wiedzy Pani Doktor kiedy córka była nastolatką .Pani doktor uratowała zdrowie mojej córki, jako jedyna pochyliła się nad problemem, gdzie pomocy szukaliśmy u wielu ortopedów. Po raz kolejny córka trafiła do Doktor Agnieszki po kontuzji , której ulega na zawodach. Pierwsza pomoc szpitalna miała złe zastosowanie, a forma leczenia była niewłaściwa, a jak trwoga to do Boga i …
Dr Żółtowski prowadził moją drugą ciążę, Jestem kobietą po trudnych przeżyciach związanych z macierzyństwem. Po pierwszej zdrowej, zaplanowanej i zakończonej wspaniałym rezultatem ciąży- zdrowy synek- nastąpił ciąg tragicznych zdarzeń tj. ciąża pozamaciczna oraz dwa poronienia. I to właśnie dr Żółtowski jako zdiagnozował u mnie ciążę pozamaciczną. Niestety ja zaufałam mojemu ówczesnemu ginekologowi, który z uporem maniaka powtarzał mi, że to jest tzw. "zwykłe" poronienie i w związku z tym muszę …
Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Rudolfa Weigla 5
3 lata mijają od operacji guza mózgu, dzięki pani Doktor szybka trafiłam na stół operacyjny. Przed operacją i rozmowie z panią dr. byłam spokojna i wierzyłam ,że będzie dobrze , tak jak mnie uprzedziła skutkiem ubocznym był zez. Po 3 miesiącach sam ustąpił. Polecam Panią Doktor bo jest rewelacyjna pod każdym względem. Korzystałam też z konsultacji przez internet . Zawsze uzyskiwałam fachową poradę. Dzięki tym konsultacjom nie musiałam jeździć do …
Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa-Targówek
ulica Tykocińska 32/34
Do Pana Doktora trafiłam w szpitalu na cito , obudziłam się po narkozie i Pan Doktor wyjaśnił mi ze mam usunięty wyrostek . Bardzo profesjonalne podejście , miły , opiekuńczy i skrupulatny . Pan Doktor Marek to lekarz z powołania . Bardzo Dziękuje ze pojawił się na mojej drodze
Po roku czasu w końcu ustaliłam co jest przyczyną bólu. Trafiłam do Pani doktor przypadkiem z polecenia. Szczęście, że tak się stało! Pani Doktor jest bardzo miła, rzeczowa, kompetentna. W prosty sposób przekazuje krok po kroku etapy leczenia. Lekki działają, ból mniejszy, można "żyć". Dziękuję! Serdecznie polecam!
Instytut Kardiologii
ulica Alpejska 42
Mialem ogromne szczescie spotkac Pana Doktora na swojej drodze. Czlowiek cierpliwy profesjonalny i mega zyczliwy. Dzieki Doktorowi 2 miesiace po operacji (3 zastawki, bypass) czuje sie tak jakbym zadnej operacji nie przechodzil. Kazdemu choremu zycze takiego specjalisty. Bardzo dziekuje i zyczymy samych sukcesow. Pozdrawiam Janusz Tomaszczuk z rodzina :)
MSW Lodz
Piłsudskiego 8
Aleksandrów Łódzki
Kilku gastrologów nie trafnie diagnozowało. Choroba: stan biegunkowy wielopostaciowy o krańcowych natężeniach. Metodologia dr-a Michała Stawickiego
Gabinet do którego trafiłem, jest specyficzny - rodzinny. To nie jest gabinet jak często się spotyka, 10 lekarzy i każdy inne ma praktyki. Tutaj jak bar na Wspólnej, czuć rodzinną atmosferę i powiem szczerze na tym nie koniec. Miałem problem z zębem bo był spisany na straty przez wielu stomatologów, ale jednak na kilka lat zostaje ze mną. Na razie zostaje u nich !
Do Allecoudent chodzę od kilku lat i czuję, że należałby parę słów napisać...Każdy zabieg (a miałam ich sporo..zakładanie plomby, leczenie kanałowe, scaling itd.) wykonywany jest przez doktora bardzo rzetelnie i szczegółowo omawiany. Zawsze w trakcie zabiegu pyta czy wszystko dobrze, co wynika z jego troski o pacjenta. Ceny są bardzo konkurencyjne, a szczególnie, gdy skorzysta się z aktualnie obowiązujących promocji. Szczerze polecam.