NZOZ Łużyckie Centrum Medyczne w Lubaniu Sp. z o.o.
Zawidowska 4
Lubań
Wybitny lekarz z ogromną wiedzą. Rzeczowy i bardzo uprzejmy. Doskonale podejście do pacjenta. Serdecznie dziękuję za precyzyjnie wykonany zabieg resekcji żołądka. Serdeczności!
Najlepszy lekarz na świecie, nie bagatelizuje nawet najmniejszej przypadłości, wysłucha, podpowie, zastanowi się 10 razy zanim przepisze jakiś lek... Wszystko opiera się na badaniach a nie na "oko" , jesteśmy zachwyceni podejściem Pani doktor, rzadko można spotkać w tych czasach lekarza z powołania i takim sercem do dzieci❤️
Mgr Delfina Bronk-Hebel - psychotraumatolog, pedagog, terapeuta, TSR
Poznańska 10
Rumia
Byłam u Pani Delfiny w trudnym momencie życia, w trakcie rozstania z narcystycznym partnerem. Pani Delfina pomogła mi dostrzec mechanizmy takiej relacji, zrozumieć przebieg i towarzyszyła mi w trakcie rozstania i na etapie odzyskiwania siebie :) polecam każdej osobie zwłaszcza z doświadczeniem toksycznych relacji, związków..specjalistka w temacie :)
Szpital Wojewódzki im. św. Łukasza w Tarnowie
ulica Lwowska 178a
Tarnów
Z wiarygodnych źródeł informacji, dowiedziałem się iż oddział neurochirurgii w Tarnowie należy do absolutnie ścisłej czołówki oddziałów w Polsce specjalizujących się w chirurgii kręgosłupa . Zdecydowałem się na operację a moim lekarzem prowadzącym był dr Piotr Dudziak, którego wybrałem też nie przez przypadek. Sam oddział- organizacja, opieka i personel zasługuję na swoją sławę , natomiast profesjonalizm starannie dobranej kadry lekarzy przez Ordynatora Prof. Maciejczaka mocno kwestionuje stereotyp polskiej służby zdrowia, …
ulica Słoneczna 32
Tarnów
Bardzo jestem zadowolona z wizyt jak i z samego zabiegu usuwania żylaków u Pani dr Bartlewicz - Wójcik. Bardzo pomocna pani doktor, wszystko wytłumaczyła dokładnie, w szpitalu była bardzo dobra opieka. POLECAM Panią Doktor w 100%.
Gorąco polecam dr Andrzeja Zmaczyńskiego u którego leczę się od 1,5 roku . Mam porównanie z innymi lekarzami gdyż od prawie 10 lat staram się o ciąże z uwagi liczne problemy zdrowotne (m.in.PCO, Choroba Hashimoto , endometrioza i inne) i "zwiedziłam" sporo placówek medycznych, zarówno prywatnych jak i państwowych i leczyłam się u rożnych ginekologów: kobiet i mężczyzn, w rożnym wieku,z krótsza lub dłuższa praktyką zawodowa. Dr Zmaczyńskiego na ich …
Centrum Medyczne Medic House
ul. Biały Kamień 7
Mój mąż Zdzisław Kurak miał ogromne szczęście trafić na konsultację do Pana prof.dr hab.Andrzeja Deptały z rozpoznaniem guzki neuroendokrynne.Cichy czlowiek przemyka korytarzami.Jego podpis mobilizuje do działania współpracująch z nim lekarzy.Mąż do dzisiaj żyje i chodzi.Był w bardzo ciężkim stanie od czerwca 2023r. Ukłon z ogromnym szacunkiem dla Pana przesyłają :żona chorego z rodziną.Konsultacje i leczenie do obecnej chwili w szpitalu mswia,ul.wołoska 137,wwa
Doktor Gach wykonywał u mnie biopsję cienkoigłową w SCM clinic. Bałam się tego badania, ale lekarz okazał się tak miły, że rozładował cały stres i myślę, że badanie wykonał najdelikatniej jak mógł. Do tego spodobało mi się jego podejście, konkretny, merytorycznie odpowiedział wszystkie moje pytania. Rekomenduje.
Po latach odbijania się od różnych lekarzy i bagatelizowania problemu otrzymałam fachową pomoc. Na poradę czekałam długo, ale dr Skórzyńska ma zawsze kolejki. Jedna rozmowa z panią doktor zmieniła wiele. Wreszcie rozumiem, co mi dolega.
Wybitnie utalentowany, bardzo konkretny i niezwykle kompetentny kardiochirurg. 19 lat temu Pan Profesor przeprowadził u mnie pomyślny zabieg wszczepienia zastawki serca. Wtedy Internet nie był tak popularnym środkiem komunikacji, więc korzystam z okazji i jeszcze raz serdecznie dziękuję za drugie życie! Po tylu latach moje serce pracuje wzorowo, a ja mogę cieszyć się pełnią życia. Wiem, że te słowa nie oddają w pełni tego co naprawdę czuję, ale niech będą …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Medycyny Rodzinnej "KRISMED" Krzysztof Stolarczyk
ulica Główna 36
Jejkowice
Pan Doktor to niezwykle kompetentny specjalista, który podchodzi do pacjenta z pełnym profesjonalizmem i życzliwością. Jest uprzejmy, cierpliwy i zawsze dokładnie tłumaczy wszystkie zagadnienia związane ze zdrowiem. Wizyta odbywa się w spokojnej atmosferze, a lekarz poświęca tyle czasu, ile potrzeba, by rozwiać wszelkie wątpliwości. To naprawdę bardzo dobry lekarz, godny zaufania i polecenia każdemu, kto szuka rzetelnej opieki medycznej.
COR-MED Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej M&S Diallo
ulica Długa 4
Przemków
To ginekolog, który naprawdę słucha, rozumie i troszczy się o pacjentki. Wizyty są komfortowe, profesjonalne, a przy tym pełne cierpliwości i empatii. Każda kobieta zasługuje na takiego lekarza! 💖 Jeżeli zależy Ci na prawdziwej opiece i bezpieczeństwie, dr Tarluch to ktoś, kto naprawdę robi różnicę.
"PRIMUS" s.c.
Henryka Wieniawskiego 3 B
Żary
Super opieka medyczna, umiejętności i kompetencje, skoncentrowany na pacjencie,godny polecenie, już miałem okazje polecić moim krewnym
os. Zachód B 12e lok. 7
Stargard Szczeciński
Jeśli ktokolwiek zastanawia się na pójściem do dr. Eligiusza Stamirowskiego to nie ma powodów do obaw.Doktor niesamowicie kompetentny,uprzejmy,dokładny.Kompleksowo podchodzi do problemu pacjenta.Na samym początku wzbudził moje zaufanie i poświęcił mi bardzo dużo czasu.Jestem bardzo zadowolona z wizyt u doktora.
Mińska 6
Pan dr Stanisław Drelichowski to przede wszystkim wspaniały człowiek i doskonały fachowiec w swojej dziedzinie, który wyleczyl mnie z głębokiej zakrzepicy kończyny górnej, za co jestem bardzo wdzięczny i ciesze sie bardzo, że trafiłem do tego lekarza. Tak więc zdecydowanie polecam tego Pana wszystkim, którzy do niego trafią w przyszłości lub wahają się w wyborze do kogo się zgłosić, gdyż jego wiedza i podejście do tematu są bezcenne.