"PRIMUS" s.c.
Henryka Wieniawskiego 3 B
Żary
Super opieka medyczna, umiejętności i kompetencje, skoncentrowany na pacjencie,godny polecenie, już miałem okazje polecić moim krewnym
os. Zachód B 12e lok. 7
Stargard Szczeciński
Jeśli ktokolwiek zastanawia się na pójściem do dr. Eligiusza Stamirowskiego to nie ma powodów do obaw.Doktor niesamowicie kompetentny,uprzejmy,dokładny.Kompleksowo podchodzi do problemu pacjenta.Na samym początku wzbudził moje zaufanie i poświęcił mi bardzo dużo czasu.Jestem bardzo zadowolona z wizyt u doktora.
Mińska 6
Pan dr Stanisław Drelichowski to przede wszystkim wspaniały człowiek i doskonały fachowiec w swojej dziedzinie, który wyleczyl mnie z głębokiej zakrzepicy kończyny górnej, za co jestem bardzo wdzięczny i ciesze sie bardzo, że trafiłem do tego lekarza. Tak więc zdecydowanie polecam tego Pana wszystkim, którzy do niego trafią w przyszłości lub wahają się w wyborze do kogo się zgłosić, gdyż jego wiedza i podejście do tematu są bezcenne.
Jest niesamowicie uprzejma, grzeczna. Każdemu pacjentowi poświęca tyle czasu ile potrzeba nie próbując się go pozbyć, do problemów podchodzi profesjonalnie i kompleksowo wytłumaczy nawet po raz kolejny jakie są rokowania i jak sobie radzić w przypadku tego schorzenia. Wiem że na pewno nie zamieniłabym na żadnego innego lekarza!
ulica Bacciarellego Marcelego 10b/8
Badanie gastroskopii, polecam Pana doktora .Super lekarz -super człowiek wszystko wytłumaczył po kolei. Lekarz z powołania
Pani Doktor od wielu lat jest moim lekarzem, jest kompetentna ma ludzkie podejście do pacjenta oraz bardzo wyrozumiała przy czym bardzo dużo uwagi poświęca pacjentowi i naprawdę potrafi zdiagnozować pacjenta. Jest przy tym baaaardzo życzliwa i ciepła jako człowiek. Oby wszyscy lekarze brani z Pani doktor przykład, Serdecznie polecam
Ars Dentica Gabinety Stomatologiczne
al. Piastów 28A
Pani Doktor - rewelacja! Posiada ogromną wiedzę i intuicję lekarską, a do tego ma super kontakt z pacjentem. Cierpiałam na nadwrażliwość zębów. Widziałam, że odsłaniają mi się szyjki zębowe, lecz poprzedni stomatolodzy bagatelizowali ten problem. Dopiero dr Galińska zaproponowała mi skuteczną metodę leczenia. Po wykonaniu przez Nią przeszczepów problem zniknął i nie powraca. U mojego syna wcześniejsze leczenie ortodontyczne prowadzone poza Szczecinem nie przynosiło widocznych efektów. Dopiero Pani dr Galińska …
Bardzo dobry lekarz o dobrym sercu i bardzo wysokiej kulturze. Bardzo kompetentny, zatroskany o pacjenta i oddany temu co robi. Pracuje i leczy tak , że wraca nadzieja i wiara. Ważne jest poczucie bezpieczeństwa, które się odczuwa przy doktorze.Cały Jego Zespół i oddział jest na najwyższym poziomie.
Ośrodek Psychoterapii Empatia
ul. Głogowska 47d/1
Pani Anna to bardzo dobry fachowiec, przede wszystkim jasno mówi na czym będzie polegała terapia i czego chce się dowiedzieć o pacjencie, aby w rezultacie pomóc znaleźć rozwiązanie na bolączki, z którymi sie przychodzi do gabinetu. I wiecie co Wam powiem? Tak się stało, a mi żyje się o niebo lepiej. Zrozumiałem wiele spraw, wiele procesów jakie we mnie zachodzą i dlaczego tak a nie inaczej. Dostałem tez wskazówki co …