lek. med. Anna Wakarow

Audiolog, Foniatra

Gabinet lekarski

Dusza nie człowiek bardzo pomocna, miła i bardzo sympatyczna. Pani Doktor wyleczyła moja córkę z nawracających zapaleń uszu dzięki Pani doktor uniknęliśmy drenażu mimo że wcześniej trzech lekarzy nam mówiło że to nieuniknione, a jednak daliśmy radę Polecam
Opinia dodana przez: AGATA

lekarz Elżbieta Rejowska

Lekarz rehabilitacji medycznej

Z całą odpowiedzialnością polecam Panią Doktor Takiego profesjonalizmu dawno nie spotkałam chociaż mam swoje lata Przy tym bardzo sympatyczna , empatyczna i miła Oby było więcej takich lekarzy
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Adam Nowicki

Hematolog, Internista

ulica Szamarzewskiego Augustyna 82/84

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u p. dra Adama Nowickiego, atmosfera bardzo miła, bez stresu, Doktor udzielił wyczerpujących informacji, dobrze wytłumaczył chorobę i odpowiednio pokierował, gorąco polecam.

lekarz Mariola Rabsztyn-Lebensztejn

Diabetolog, Internista

ulica Będzińska 26/24
41-200 Sosnowiec

Pani Doktor jest bardzo miłą , kompetentną osobą . Wysłuchuje pacjenta bardzo uważnie , tłumaczy w sposób prosty zawiłości leczenia. Jest świetnym specjalistą poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu.Polecam .
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Radosław Kowalewski

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Zakład Opieki Zdrowotnej Nr 1
Nowy Świat 11C
15-453 Białystok

Radosław Kowalewski: Człowiek który potrafił odmienić ludzkie życie. Od kilku lat cierpiałam na niedokrwienie prawej kończyny dolnej- niedrożność tętnicy udowej wspólnej i powierzchniowej (skutek uboczny po radioterapii). Wysokiej klasy specjaliści/naczyniowcy starali się mi pomóc. Kilkakrotnie robiono mi operacje. Efekty były krótkotrwałe. Ostatnia operacja 05.11.2021 zakończyła się niepowodzeniem. Ze szpitala wypisano mnie "stan bez pogorszenia--nie udało się poprawić ukrwienia.” Odczuwałam potworne bóle. Stopa zimna, palce białe jak u trupa... Byłam skazana …
Opinia dodana przez: Irena

lek. dent. Michał Lipski

Korczaka 3/4
41-300 Dąbrowa Górnicza

Zawsze pełen profesjonalizm, polecam. Pierwszy dentysta do którego nie boje się chodzić. Ceny tez są bardzo przyjemne.

lekarz Przemysław Ciepiela

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Gabinet Chirurgiczny Remedi
Wojska Polskiego 28A
25-377 Kielce

Młody lekarz o ogromnej wiedzy, profesjonalista, fachowiec, a przy człowiek o wysokiej kulturze osobistej, sympatyczny i cierpliwy.

lekarz Piotr Lewczuk

Centrum Medyczne NZOZ "Starówka"
ulica Lipowa 5
08-300 Sokołów Podlaski

Najlepszy ortopeda, lekarz i specjalista jakiego spotkałam w swoim życiu. Same superlatywy. Komunikatywny, miły i pomocny. Po zabiegu kompleksowa opieka. Szczerze polecam z całego serducha.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Piotr Mazerant

Garbarska 17/19/35
97-300 Piotrków Trybunalski

Prawdziwy fachowiec, lekarz jakich dziś już trudno spotkać. Polecam wszystkim, przy panu doktorze zapomnicie o waszych bolączkach.
Opinia dodana przez: Zbigniew

dr n. med. Christian Imieliński

Psychiatra, Seksuolog

CENTRUM MEDYCZNE CHAR-MED
Ul.Puławska 120/124

Super, polecam jeśli szukacie seksuologa to doktor Imieliński na pewno zagwarantuje profesjonalna pomoc
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Mohsen Nasher

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

ulica Poselska 52
63-000 Środa Wielkopolska

Wspaniały lekarz z powołania.Zostalam od razu otoczona opieką guz, piersi szybko usunięty .Człowiek o wielkiej kulturze i wysokich kompetencjach. Dziękuję za wszystko
Opinia dodana przez: Ewa.K.

lekarz Luiza Wiatrak

Lekarz w trakcie specjalizacji

ul. Floriana Ceynowy 7/gab. nr 10
83-300 Kartuzy

Bardzo miła i profesjonalna, empatyczna, poświęca czas pacjentowi, polecam i pozdrawiam Panią doktor.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Mariusz Majka

ulica Grunwaldzka 123
43-600 Jaworzno

Świetny specjalista. Zabiegi wykonywane z wnikliwością i dokładnością. Polecam z czystym sumieniem. Oby wszyscy mieli takie podejście do pacjenta jak pan doktor👍

lekarz Urszula Marszałek

ul. Borowinowa 55A/12

Bardzo polecam Panią Urszulę za zaangażowanie, empatyczne podejście do pacjenta i dobry kontakt. Przebieg operacji kręgosłupa został szczegółowo ze mną omówiony i dziś mogę cieszyć się funkcjonowaniem bez bólu.

lek. dent. Bartłomiej Kozak

ul. Dworcowa 36c
55-120 Oborniki Śląskie

Bardzo dobry stomatolog. Ze względu na przyzębie byłam odsyłana od specjalisty do specjalisty, aż trafiłam na dr. Bartka. Po poddziąsłowym skalingu i leczeniu nastąpiła znaczna poprawa sytuacji i tak jest do dziś. Doktor nigdy się nie spieszy i chętnie odpowiada na wszystkie pytania, oraz pomaga w podjęciu decyzji co do dalszego leczenia zębów. Polecam!
{'id': 4986, 'name': 'Tczew'} Logopeda
                                       mgr Agnieszka Sznigir-Dorawa

mgr Agnieszka Sznigir-Dorawa

Logopeda, Neurologopeda

Gabinet Neurologopedyczny
Armii Krajowej 43F
Tczew

Jako rodzice jesteśmy zachwyceni Panią Agnieszką, zarówno od strony zawodowej, jak i prywatnej. Syn uwielbia Jej urozmaicone zajęcia, które niezwykle pomagają mu rozwinąć braki w wymowie, oddychaniu, jedzeniu... Polecamy na 110 %
Opinia dodana przez: Sebastian Rosa
{'id': 31143, 'name': 'Leszno'} Psychiatra
                                       lekarz Aleksy Kasperowicz

lekarz Aleksy Kasperowicz

Gabinet prywatny
Jana Metziga 26 lok. 5
Leszno

Pan Doktor to świetny specjalista – uważnie słucha, cierpliwie wyjaśnia i dobiera leczenie tak, aby naprawdę pomogło. Wizyty odbywają się w spokojnej atmosferze, czuć empatię i profesjonalizm. Polecam każdemu, kto szuka dobrego psychiatry.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Karol Głogowski

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. dr Janusza Daaba w Piekarach Śląskic
ulica Bytomska 62
41-904 Piekary Śląskie

Polecam z całego serca ,Pana doktora Karola Głogowskiego każdemu, kto ma ortopedyczne problemy. Każdemu kto się boi operacji tak jak ja się bałam i przeciągałam prawie 3 lata. Każdy krok był bólem. Choć Pan dr Głogowski mnie namawiał. W końcu ból, przezwyciężył strach i mam endoproteze biodra. Już 1,5 roku po operacji. Jestem szczęśliwa , jak bym się na nowo narodziła. Wróciła radość życia, energia. Super wykonana operacja, przez prawdziwego …
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Grzegorz Cwynar

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Moja Mama leżała w Czeladzi, gdzie pan Dr jest ordynatorem. Powiem krótko. Po raz Pierwszy! Spotkałam się z taką uprzejmością, profesjonalnym podejściem a jednocześnie ogromną empatią ... Oby było więcej takich cudownych lekarzy, którzy potrafią rozmawiać z pacjentem i rodziną. Serdecznie dziękujemy lza opiekę nad mamą. Oczywiście polecam Pana Doktora wszystkim kobietom, które zmagają się z problemami ginekologicznymi.
Opinia dodana przez: AGNIESZKA

lekarz Jowita Huzarska

Połabska 4

Pełen profesjonalizm połączony z wysoką empatią do pacjenta. Byłam u p. doktor dwukrotnie na usg piersi i za każdym razem badanie zostało wykonane bardzo dokładnie, bez pośpiechu, w atmosferze szacunku do pacjenta. Na koniec wizyty przekazano wynik z jego omówieniem i poinstruowano, co robić dalej, jeśli była taka konieczność. Mam pełne zaufanie do Pani doktor i przyjeżdżam na badania kontrolne aż z Trójmiasta. Bardzo dziękuję za profesjonalną opiekę.