dr Robert Kępa

Specjalistyczne Centrum Medyczne "WAMED'''' s.c. W. Kałużny, R. Błaszczyk
ulica Dąbrowskiego 6/8
95-100 Zgierz

Doktor Kępa to prawdziwy lekarz z powołania. Nie zostawił mnie nawet w tych dziwnych czasach pandemii. Jest świetnym fachowcem. Jego profesjonalizm idzie w parze z ogromną ilością empatii do Pacjenta.Nie wypisuje recept tylko bada,sprawdza i interweniuje. Dzięki Panu doktorowi trafiłam do szpitala, gdzie udzielono mi fachowej pomocy, a operacji dokonał sam Pan Kępa. Jeszcze raz dziękuję i przyłączam się do wszystkich pozytywnych opinii.
Opinia dodana przez: Grazyna

dr n. med. Piotr Rak

Chirurg ogólny, Medycyna estetyczna

Wyspa Medycyny Przyjaznej
Toruńska 15

Specjalista z dużym doświadczeniem, anielską cierpliwością i pewną ręką, chirurg doskonały, Wyczerpująco wyjaśnia propozycję i plan pracy, a przy tym wszystkim na poczucie estetyki, elegancji i umiaru, w tym, co robi, a to już nie tylko profesjonalizm, ale talent. Po 5 gwiazdek w każdej kategorii. Asystentka doktora idealnie wkomponowuje się w wysoki poziom obsługi, walory jej pracy także błyszczą 5 gwiazdkami.
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Leszek Kłyszejko

Przychodnia Specjalistyczna "Twój Chirurg" Marek Bednarski
ulica Moniuszki 3a
58-506 Jelenia Góra

Lokalizacja: W innym miejscu Wszystkim Panią szczerze z całego serca mogę polecić Pana Doktora Leszka Kłyszejko. Bardzo miły i sympatyczny człowiek, znający się na swojej pracy, jestem nawet w stanie powiedzieć, że z pasją do swojej pracy (co jest mało spotykane w dzisiejszych czasach). Do pana doktora trafiłam w dosyć późnym już miesiącu ciąży, ale bez problemu poprowadził ją do końca, a u mnie od razu nastał wewnętrzny spokój. Poród …
Opinia dodana przez: DOMINIKA

lekarz Renata Kupis

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ANET-MED" Centrum Medyczne Aneta Grzegorczyk-Gabinet Zabiegowy
ulica Zabłockiego 1
41-219 Sosnowiec

Kiedyś chodziłam do Pani Doktor i bardzo ciepło ją wspominam.Przede wszystkim jest kompetentna i dociekliwa. Robi potrzebne badania i szuka przyczyny choroby,a nie kombinuje jak niektórzy,żeby tylko nie dać skierowania.Oprocz tego jest również miła,sympatyczna i nie wywyższa się jak większość lekarzy.Szkoda,że po przeprowadzce nie spotkałam już takiego lekarza.W sumie to wcześniej też nie.Polecam Panią Doktor z całego serca

lekarz Romuald Karoń

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Bialska 104/118 Częstochowa
42-200 Częstochowa

Dodaje ten komentarz tylko dlatego, że miałem problem znaleźć ortopedę dobrego w Częstochowie i wkoncu się udało. Po 3 innych lekarzach wkoncu, ktoś kto mnie porządnie zbadał. Skręcenie kostki, sprawdził dokładnie zdjęcia z rezonansu, wymacal kostkę, znalazł bolące miejsce, zrobił USG tego bolącego miejsca i znalazł przerwane włókna/mięśnie/czy coś podobnego(nie pamiętam). Dla porównania 3 innych lekarzy mimo wymacania kostki, usg nic nie znajdywało, nikt nie chciał na zdjęcia z rezonansu …
Opinia dodana przez: Bartek

Marcin Sinacki

Onkolog

Klinika Onkologii i Radioterapii Uniwersyteckie Centrum Kliniczne

Empatia , kompetencja , zaangażowanie . Cudowny lekarz ! Pan doktor diagnozował moją babcię . Przy każdej wizycie miał dla nas dużo czasu, nigdy się nie spieszył, wszystko bardzo dokładnie nam tłumaczył. Pełen uśmiechu, optymizmu i chęci pomocy nawet gdy nie byłam konkretnego dnia umówiona. Bardzo dziękuję za opiekę nad moją babcią .
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Artur Łazorko

Przychodnia specjalistyczna
Dukielska 4/1L
35-505 Rzeszów

Pan Doktor Łazorko wykonał protezoplastykę obydwóch moich stawów biodrowych nową małoinwazyjną metodą. Na pierwszej wizycie Doktor postawił diagnozę, zaproponował metodę leczenia i wystawił skierowanie. Obydwie operacje odbyły się w planowanym terminie. Podczas pobytu w szpitalu Pan Doktor codziennie przychodził na oddział zapytać jak się czują Jego pacjenci i cierpliwie odpowiadał na ewentualne pytania. Profesjonalizm, wiedza, zaangażowanie, kultura osobista, empatyczne podejście do pacjenta i spokój Pana Doktora ułatwiają pacjentowi pobyt w …

lekarz Barbara Bartkowiak

ul. Tytusa Chałubińskiego 13

Najlepsza Pani doktor. Jaką w życiu spotkałem. Zawsze pomocna. Dla całej rodziny od wielu lat. Mam nadzieję, że Pani doktor wróci do przychodni. Bo myślę , że brakuje. Jak Mama umierała itp. To Pani doktor zawsze była i przychodziła na wizyty domowe. Zawsze najlepsze podejście do pacjenta.Mysle, że czekamy i wszyscy pacjenci na powrót . dziękuje. No i ja też . Nie 10 na 10 tylko opinia 100 na 10. …
Opinia dodana przez: Jarek

lekarz Marek Stajgis

Os. Pod Lipami 7

Wyjątkowy lekarz.Moja mama,córka i ja jesteśmy pacjentkami doktora.Z USG czy wynikiem biopsji nie mam potrzeby wracać do specjalisty.Ma ogromną wiedzę i lekarze innych specjalności widząc Jego podpis nie mają nic do dodania.Imponująca wiedza. 100% zaufania.Każdy komu poleciłam doktora Stajgisa podziela moje zdanie.Warto poczekać na wizytę.🙂
Bardzo polecam pana doktora niezwykle sympatyczny ale przede wszystkim znakomity specjalista godny zaufania naprawde polecam
Opinia dodana przez: Elwira

lek. dent. Janusz Hryniewicz

ul. Kadetów 2/2
64-920 Piła

Jestem bardzo zadowolona z efektu leczenia mojej 6 kanałowo. Nikt się nie spieszy, spokój, opanowanie, profesja. Serdecznie polecam. Za 2 tyg. Inny ząbek. Sprzęt wysokiej klasy.

lekarz Joanna Pakuło-Gogol

Samodzielny Publiczny Zakład Opiki Zdrowotnej w Łapach
ulica Korczaka 23
18-100 Łapy

Szanowna Pani Doktor jest wybitna w słuchaniu pacjenta, co jest niezwykłe w szeroko pojętej opiece zdrowotnej z jaką miałem do tej pory do czynienia. Szeroko wykracza poza kompetencje lekarza pierwszego kontaktu, będąc często wybitnym specjalistą na pierwszej linii. Szczerze polecam, opieka o jakiej można normalnie tylko pomarzyć, jaką widzi się w amerykańskich filmach. Aparycja, wdzięk i anielski charakter dodaje dodatkowej jakości każdej wizycie u Pani Asi
Opinia dodana przez: Boguś

lekarz Jakub Sikorski

ulica Jagiełły 1/32
42-500 Będzin

Jeżeli dalej zastanawiacie się nad wyborem Doktora to naprawdę warto umówic się na wizytę do tego,,człowieka,, Jestem już po trzech artroskopiach kolana i naprawdę wiem co mówię a raczej piszę.Ostatni zabieg wykonywał dc.Sikorski i szczerze mówiąc przywrócił mi wiarę w Medycynę.Po 3 tyg.odstawilem kule.Po 6-7tyg.wracam praktycznie do 100%sprawności...Dodam że przy poprzednich 2 zabiegach moja rekonwalescencja trwała pół roku:ból,ciągle krwiaki ,uciekające kolana i bardzo żmudna rehabilitacja...Naprawdę Mega dziękuję Panu doktorowi a …
Opinia dodana przez: Daniel

lekarz Roman Bastow

ulica Dolomitowa 7/3
25-705 Kielce

Bardzo dobry lekarz,ogromna wiedza i doświadczenie. Posiada taką miłą aparycję, zawsze znajdzie jakiś sposób aby pomóc.

lek. dent. Michał Kościółek

Praktyka Ortodontyczno Stomatologiczna Orto Dent Michał Kościółek
Ułanów 29

Najlepszy lekarz stomatolog, jakiego znam. Również wspaniały ortodonta. Polecam z całego serca :)Wizyty u Pana Doktora to czysta przyjemność.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Grzegorz Skrok

Chirurg dziecięcy

Centrum Usług Medycznych SONOLOGISTIC Obuchowicz Dariusz
ulica Peowiaków 1b
22-400 Zamość

Po wizycie u Pana doktora wraca wiara w lekarzy, przesympatyczny, miły i uprzejmy, a przy tym kompetentny i profesjonalny, wszystko dokładnie tłumaczy i objaśnia, po wizycie nie trzeba szukać informacji w internecie jak to często bywa... Polecam🙂
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Mateusz Kominek

Szpital
ulica Fabryczna 18
24-320 Poniatowa

Pan doktor M. Kominek to bardzo pomocny, życzliwy , cierpliwy , tlumaczy wielokrotnie okazuje zrozumienie .Posiada dużą wiedzę .To wspaniały człowiek i specjalista ,jestem mu bardzo wdzięczna za okazałą pomoc i operację w czerwcu .Polecam Doktora każdemu.kto potrzebuje pomocy w dziedzinie ortopedii . Dziękuję Panie Doktorze !!
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Jan Sopiński

Centrum Medyczne "Med-GASTR"
ulica Mokra 4

Pan doktor wykonywał mi operację wycięcia tarczycy (13.01.2022 - 16.01.2022) w Wojewódzkim Centrum im. Kopernika w Łodzi. Pomimo, że wcześniej nie byłam pacjentką doktora, to obdarował mnie bardzo dobrą opieką. Zarówno przed operacją jak i po, przyszedł i wszystko wyjaśnił. Bardzo miły, uśmiechnięty i ciepły człowiek. Lekarz godny polecenia. Jeszcze raz bardzo dziękuję za opiekę i profesjonalnie wykonaną operację.
Opinia dodana przez: N. Samulska

lekarz Grzegorz Hordyński

Publiczny Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzkie Centrum Medyczne
ulica Witosa 26
45-418 Opole

Wielki człowiek ,zawsze ma czas żeby pacjent wszystko zrozumiał,cierpliwy wielki specjalista .Miałem już dwa razy wszczepiony kardiowerter i zawsze z najwyższą fachowością,.Pan doktor złota rąąączka.

lekarz Magdalena Kucharska

N.Z.O.Z. Przychodnia Lekarska ESKULAP s.c.
62-641 Umień

Najlepszy lekarz jakiego znam. Wspaniała osoba. Nie wyobrażam sobie lepszego lekarza dla całej swojej rodziny. Pani doktor uratowała nas nie raz przed szpitalem kiedy dzieci miały zapalenie płuc. Szczerze nie wiem co mogę napisać aby odnieść się do swojego odczucia. Po prostu najlepszy lekarz.
Opinia dodana przez: Sara