lekarz Jan Sopiński

Centrum Medyczne "Med-GASTR"
ulica Mokra 4

Pan doktor wykonywał mi operację wycięcia tarczycy (13.01.2022 - 16.01.2022) w Wojewódzkim Centrum im. Kopernika w Łodzi. Pomimo, że wcześniej nie byłam pacjentką doktora, to obdarował mnie bardzo dobrą opieką. Zarówno przed operacją jak i po, przyszedł i wszystko wyjaśnił. Bardzo miły, uśmiechnięty i ciepły człowiek. Lekarz godny polecenia. Jeszcze raz bardzo dziękuję za opiekę i profesjonalnie wykonaną operację.
Opinia dodana przez: N. Samulska

lekarz Magdalena Kucharska

N.Z.O.Z. Przychodnia Lekarska ESKULAP s.c.
62-641 Umień

Najlepszy lekarz jakiego znam. Wspaniała osoba. Nie wyobrażam sobie lepszego lekarza dla całej swojej rodziny. Pani doktor uratowała nas nie raz przed szpitalem kiedy dzieci miały zapalenie płuc. Szczerze nie wiem co mogę napisać aby odnieść się do swojego odczucia. Po prostu najlepszy lekarz.
Opinia dodana przez: Sara

lekarz Magdalena Gwóźdź-Doroczyńska

Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
62-800 Kalisz

Jestem bardzo zadowolony z wizyty oraz sposobu leczenia. Lekarka doskonale i precyzyjnie wszystko wyjaśnia. Komunikatywna i uczynna. Oddana pacjentom w pracy i w czasie wolnym. Nie lekceważy ludzi.
Opinia dodana przez: Paweł

lek. dent. Natalia Gałas

Księżycowa 11
42-290 Blachownia

Polecam każdemu, Pani Natalia jest dentystką z powołania☺️ Wszystko bezboleśnie, dzięki niej w końcu z przyjemnością chcę chodzić do dentysty!:)
Opinia dodana przez: Oliwka

lekarz Krzysztof Styczeń

Felińskiego 103/18

Niezwykle kompetentny specjalista. Bardzo szybko "czyta" pacjenta i jego problemy i traumy. Zadaje trafne pytania. Spokojny. Pomógł mi przejść przez ciężki epizod depresyjny i ukończyć rozprawę doktorską. Pokonać lęk i bariery, które mnie blokowały. Jestem Mu za to ogromnie wdzięczna...
Opinia dodana przez: JOANNA

lekarz Krzysztof Celejewski

Chirurg ogólny, Flebolog

Przychodnia w Piastowie przy ul. Reja 1
Mikołaja Reja 1
05-820 Piastów

Bardzo dobry chirurg !.Lecząc się ambulatoryjnie, Pan Doktor przeprowadzał kilka zabiegów, w tym jeden w ostrym stanie zapalnym. Wszystkie bez komplikacji, z małymi szwami i bliznami. Rzeczowy i pełen humoru lekarz i człowiek.

lekarz Bartosz Rypiński

NZOZ Laboratorium Analityczne "MEDIC-LAB" s.c. Filia
Strzelecka 33
63-000 Środa Wielkopolska

Dr Rypinski to świetny lekarz, godny polecenia. Poświęci pacjentowi odpowienio dużo czasu, dokładnie zbada. Gdy nie miałam sil by dojechać na wizytę do przychodni, doktor przyjechal do mnie do domu. Kompetentnie odpowie na wszelkie pytania, zastosuje trafne leczenie. Polecam z calego serca.

lekarz Izabela Kononowicz-Odutayo

Zakład Opieki Zdrowotnej "PANACEUM"
Juliana Krzyżanowskiego 1
75-328 Koszalin

Wspaniała pani doktor,spokojna,niesamowicie sympatyczna,profesjonalna,bardzo szczegółowa❤️ Kompleksowo podchodzi do pacjenta.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Łukasz Dąbrowski

Diagnostyka Laboratorium Regionu Południowo-Wschodniego
Kościuszki 25
25-316 Kielce

Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Pan doktor kompetentny rzeczowy uprzejmy. Oby więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Justyna B.

lekarz Przemysław Wróblewski

Przychodnia Górzyskowo
ulica Żwirki i Wigury 11
85-310 Bydgoszcz

Bardzo dobry, rzeczowy lekarz. Pan doktor nie pozostawia problemu bez wyjaśnienia jego przyczyn. Stosunek do pacjenta powoduje, że ograniczony jest stres wynikający z choroby. Jak najbardziej polecam Pana dr Wróblewskiego.
Opinia dodana przez: Krzysztof

mgr Izabela Gieryszewska

Psycholog, Psychoterapeuta

Profesjonalizm, konkretne podejście i umiejętność słuchania Pani Izabeli spowodowało, że mogłam otworzyć się wreszcie (choć był to dla mnie duży problem, pierwszy raz w życiu poczułam taką ulgę, nie wiem, jak ona to robi :-)). Chciałam się tym podzielić, bo miałam dużo sceptycyzmu myśląc o psychoterapii, a doświadczyłam dużo dobrego i wiele mnie zaskoczyło w odkrywaniu siebie. Dzięki temu dużo łatwiej jest mi funkcjonować i zrozumieć pewne mechanizmy, które wpływały …

lekarz Tomasz Sikora

Otolaryngolog

Sojowa 2 E/50
81-589 Gdynia

Bardzo polecam Pana Doktora, cierpliwy, konkretny i do tego życzliwy. Zdiagnozował dolegliwość na pierwszej wizycie i skutecznie " naprawił " mój problem z błędnikiem i zawrotami głowy bez zbędnych leków.

lekarz Sebastian Kister

Bolesława Chrobrego 6/8
81-759 Sopot

Pan doktor jest rzetelny, świetnie zorganizowany, bardzo pomocny, ma ogromną wiedzę i cudowne podejście do pacjenta. Przed, w trakcie operacji jak również po, przy zmianie opatrunku, czułam się zaopiekowana i dobrze poinformowana co i jak dalej. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Katarzyna Posłuszny-Rutkowska

Świerczewskiego 5
42-500 Będzin

" Niebo nie przychodzi znikąd, to człowiek dla człowieka może być częścią nieba..." - cytat ks. Tischnera oddaje to, co oferuje Pani Doktor drugiemu człowiekowi: profesjonalizm, zaangażowanie, serce, cierpliwość. Mam nadzieję, że dobro wróci do Pani ze zdwojoną siłą. Dziękuję za serce w trudnym momencie diagnozy...
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Łukasz Różański

Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Szpitalna 45
62-500 Konin

Pan Doktor Różański jest lekarzem, który łączy wiedzę, umiejętności, człowieczeństwo i delikatność w podejściu do pacjentki. Leczyłam się już u kilku lekarzy ginekologów, ale to Doktor zaproponował idealne rozwiązanie mojej dolegliwości. Profesjonalnie przygotowany na wszelkie ewentualności, które mogą pojawić się podczas zabiegu. Na każdym etapie leczenia interesuje się stanem pacjentki. Jestem bardzo wdzięczna i polecam kontakt z Panem wszystkim Kobietom, które potrzebują fachowej pomocy.

lekarz Katarzyna Gajewska-Frydel

NZOZ BASIS Przychodnia Lekarza Rodzinnego Izabela Ostrowska
ulica
Gorzów Wielkopolski

Świetna Pani Doktor. Wnikliwie bada, zleca testy, rzadko daje antybiotyk. Przed antybiotykiem sprawdza CRP z paluszka. Gdy jest potrzeba kieruje na dodatkowe badania. Rozwiewa wątpliwości rodzica i odpowiada na każde pytanie. Super podejście do dzieci i rodziców, empatyczna, delikatna i taktowna. Oby więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Dorota

lek. dent. Natalia Kościelska

Dolnośląskie Centrum Medyczne "DOLMED" S.A
ulica Legnicka 40

Do Pani trafiłem przypadkiem, od tamtej pory chodzę do niej regularnie jeżeli mam problemy. Oprócz zwykłej stomatologii czyli leczenia próchnicy z kawałka złamanego zęba odbudowała mi całego i nawet nie widać że był odbudowany a orzechy łupie nim lepiej jak wiewiórka :D Polecam z całego serca :)
Opinia dodana przez: Andrzej

dr n. med. Justyna Kaproń-Świś

Zakład Podstawowej Opieki Zdrowotnej
Jana Zamoyskiego 149
23-300 Janów Lubelski

Pani Doktor jest wspaniałą, empatyczną i otwartą na pacjenta osobą. Potrafi w zrozumiały dla laika sposób wytłumaczyć położenie w jakim znalazł się pacjent, który szuka pomocy.. Osobiście niewiele razy miałem okazje doświadczyć kontaktu z lekarzem, który nie traktuje pacjenta przedmiotowo lecz podchodzi podmiotowo okazując zainteresowanie i nieskrywaną chęć pomocy. Oko wyleczone, zostaję u Pani Doktor pod kontrolą na przyszłość. Dziękuję. (polecam potrzebującym pomocy okulistycznej)
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Mirosław Kocięcki

SPZOZ Warszawa Wola-Śródmieście
ulica Erazma Ciołka 11

Doktor Kocięcki to bardzo kompetentny i uprzejmy lekarz, wraz z Panią Pielęgniarka stanowią wspaniały zespół, w gabinecie odrazu czuć dobra energię i miła atmosferę. Doktor wszystko dokładnie i cierpliwie tłumaczy, odpowiada na różne pytania, ma ogromną wiedzę oraz gigantyczne pokłady empatii. Mój zabieg przebiegał sprawnie, wszystko było jasne, czułam się bardzo komfortowo, w dodatku wykonane wszystko bardzo estetycznie. Polecam ten duet z całego serca!

lekarz Mateusz Kominek

Szpital
ulica Fabryczna 18
24-320 Poniatowa

Pan doktor M. Kominek to bardzo pomocny, życzliwy , cierpliwy , tlumaczy wielokrotnie okazuje zrozumienie .Posiada dużą wiedzę .To wspaniały człowiek i specjalista ,jestem mu bardzo wdzięczna za okazałą pomoc i operację w czerwcu .Polecam Doktora każdemu.kto potrzebuje pomocy w dziedzinie ortopedii . Dziękuję Panie Doktorze !!
Opinia dodana przez: Maria