internista

lekarz Elżbieta Bręborowicz

Internista, Onkolog

Marcelińska 62/4 i 20

Wspaniały lekarz, a przed wszystkim wspaniały człowiek. Pani Doktor jest miła, sympatyczna, kompetentna i empatyczna.

lekarz Tomasz Abrycki

CENTRUM MEDYCZNE OLMEDICA
ulica Gołdapska 1
19-400 Olecko

16.07.2025 Kolonoskopia w przychodni dra Kisiela w Augustowie. Badanie wykonał dr Tomek Abrycki. Przez 25 minut bardzo dokładnie sprawdził jelito, usunął polipa. Badanie przeprowadzone bezbolesnie. Dyskomfort pewnien jest, ale to nic strasznego i nie ma czego się bać. W Augustowie (w innej jednostce) dwukrotnie próbowałem robić kolonoskopię i na wejściu do esicy ból był tak straszny, że chciałem drzeć się na 3 oddziały i badania były przerywane. Po horrorach wcześniejszych …
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Jarosław Nazar

Gastrolog, Internista

Dział Farmacji Szpitalnej
Piłsudskiego 28
23-100 Bychawa

Pan dr Nazar wykonał u mnie badanie endoskopowe kolonoskopię. Miły, profesjonalny, rzeczowy. Czułam się bardzo zaopiekowana. Polecam z całego serca. Następna wizyta tylko u tego specjalisty.

lekarz Bogdan Łopaciński

Internista, Lekarz medycyny pracy

Samodzielny Szpital Wojewódzki im Mikołaja Kopernika w Piotrkowie Trybunalskim
ulica Rakowska 15
97-300 Piotrków Trybunalski

Pan Doktor jest niezwykle kompetentnym lekarzem. Poznałem go przez Luxmed. Świetne rozpoznania choroby, ujmująca empatia, właściwe leczenie. Niczego nie bagatelizuje u pacjenta, bardzo szybko reaguje kierując na specjalistyczne badania. Bardzo pomógł mi przy Covidzie.
Opinia dodana przez: Marek Kołodziejczyk

lekarz Andrzej Skowroński

Centrum Alergologii
Związku Jaszczurczego 22
82-300 Elbląg

Wspanialy lekarz z fachową wiedzą i ogromnym zaangazowaniem do pacjenta.Miły i sympatyczny ze zrozumieniem do pacjenta wytłumaczy wszystko szczegółowo.Miło mi i cieszę się ,że spotkałem takiego lekarza dzięki któremu żyje do tej pory.Diagnozy zawsze wlaściwe i fachowe leczenie za co bardzo serdecznie dziękuję.

lekarz Anna Babińska

Gabinety przy Kowalskiej
Kowalska 5/1

Pani Lekarz bardzo miła. Wysłała mnie na dodatkowe badania, dopiero wtedy zapisała leki. Niestety przyjmuje w przychodni na niskim poziomie o nazwie endomed, ta przychodnie odradzam.

lekarz Jolanta Kłobukowska

Gastroenterolog, Internista

Zgoda 7 lok. 2
81-361 Gdynia

Prawdziwa profesjonalistka, cudowny lekarz, diagnosta i dobry czlowiek, godna najwyzszego polecenia. Stawia dobro pacjenta ponad wszystko, informuje, wykonuje badania, jest dociekliwa i cierpliwa.

lekarz Cezary Kucfir

Gogolińska 9 lok. 6

Wysoka kultura osobista, cierpliwość, kompetencja w podejściu do pacjenta, lekarz z jakim dawno się nie spotkałam, aż przyjemnie być iść na wizytę.
Opinia dodana przez: Liliana

lekarz Paweł Mularczyk

Pro Fizjo
Wyspiańskiego 10

Bardzo dobry lekarz,jest bardzo uprzejmy,miły i ma wyjątkowy szacunek dla pacjentów.Bardzo rzadko spotyka się tak kompetentnego i taktownego lekarza.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Sławomir Wysokiński

3 Maja 1 lok. 3
13-300 Nowe Miasto Lubawskie

Dr.jest miłym człowiekiem, skutecznie stawia diagnozy i leczy.Oby było więcej takich jak on z powołania.
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Endokrynolog
                                       prof. dr hab. Krystyna Widecka

prof. dr hab. Krystyna Widecka

Baltica Spa/Pazim
Plac Rodła 8

Jestem pacjentką Pani prof. od 26 lat. Pani profesor jest wspaniałym, miłym i o dużej wiedzy lekarzem . Ustawiła moje nadciśnienie z którym miałam duże problemy. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Marianna

dr n. med. Piotr Lenczewski

Gabinet Psychiatryczny Violeta Dajaka-Kałuszka
ul. Piotrkowska 79

Pan doktor P.Lenczewski jest wspanialym lekarzem godnym polecenia.Bardzo cieply czlowiek.Mialam w czerwcu koronografie,bardzo sie balam i to wlasnie pan doktor mnie uspokoil,jako jedyny wytlumaczyl na czym polega to badanie.Mialam wielkie szczescie,ze akurat mial dyzur w szpitalu.Profesjonalizm i talent tak mozna powiedziec o doktorze.Dziekuje panu z calego serca za wszystko co pan dla mnie zrobil.Dzis po badaniu czuje sie swietnie,a to zasluga pana doktora.Pan doktor zasluguje nie na piatki,tylko na same …
Opinia dodana przez: anna

lekarz Andrzej Gałuszka

Prywatny Gabinet Lekarski Andrzej Gałuszka
Brzozowa 26
44-238 Czerwionka-Leszczyny

Fachowa opieka lekarska, bez ceregieli i użalania się. Nie należy do osób serdecznych, ale wzbudzających zaufanie i wiarę w kompetencje. Rzeczowy i solidny. Zdecydowanie bez strachu powierzam mu swoje zdrowie.

lekarz Agata Ciesielska-Kondys

Internista, Lekarz medycyny pracy

al. Zwycięstwa 4 lok. 8
41-200 Sosnowiec

...jest pani super Agato...Bardzo mi pani pomogła i jestem strasznie zadowolony z wizyty u pani....pozdrawiam serdecznie....Darek...

lekarz Janina Makara-Tabolicz

06-400 Ciechanów

Nie znam bardziej empatycznego lekarza . Pod każdym względem oceniam go najwyższej . Wiele razy pomogła nam choć nie musiała . Jej pomoc nie ograniczała się tylko do diagnozy i wypisywania recept . Wkraczała w sferę logistyczną : organizacja karetki czy wizyta pielęgniarki w domu chorego w celu podania zastrzyku . Dla mnie super kekarz

lekarz Wiktor Goślicki

Zacisze 24
13-200 Działdowo

Lekarz z powołania wart polecenia. Lekarz do tańca i do różańca. Bardzo kompetentny w razie jakiś wątpliwości wszystko rzeczowo wytłumaczy a nawet pocieszy. Lekarz o wielkim sercu polecam
lekarz który jest przykładem marzenia pacjentów o leczeniu , o terapi dobrze wytłumaczonej , o podporze psychicznej.
Opinia dodana przez: janusz wiewióra

lekarz Adam Kopczacki

oddzial wewnetrzny
Głubczyce

Super lekarz, bardzo dobre podejście do pacjenta. Po pierwszej wizycie od razu skierowanie na kontrolne badania adekwatnie do wieku, sprawdzenie całej historii, ustalenie chorób w rodzinie, etc. Mega pozytywne wrażenie.
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Dorota Jazgarska-Orzeł

Centrum Medyczne CMP Piaseczno
Puławska 49
05-500 Piaseczno

Bardzo miła Pani Doktor. Poświęciła mi dużo czasu. Badała bardzo dokładnie. Dziękuję i bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Alina

Anna Błachowicz

Endokrynolog, Internista

Takich lekarzy jak dr Błachowicz cenię najbardziej. Trafiłam do niej z tarczycą i wiem, że trafiłam dobrze. Przeprowadziła bardzo szczegółówym wywiad, przy każdej wizycie była konkretna i rzetelna. W taki sposób powinien postępować każdy specjalista. Mariola Nowak
Opinia dodana przez: linka