NZOZ "OSTEO-DENTAL"-Danuta Kotur
Paderewskiego 21 lok.4
Radom
Byłam z tatą u neurologa i jestem bardzo zadowolona z wizyty. Lekarz był niezwykle kompetentny, dokładnie wyjaśnił przyczynę problemu
NZOZ "Chira-Med"
Lubelska 1
Wałbrzych
Szybka diagnoza. Wszystko dobrze wytłumaczone. Stosunkowo krótki czas oczekiwania co jest niewątpliwie plusem
Specjalistyczny Gabinet Neurologii Dziecięcej
Czeremchowa 7
Pani doktor to jeden z najlepszych specjalistów jakich zna Europa. Nie ma w tym ani trochę przesady, mądra, z ogromnym doświadczeniem, kochająca dzieci. Bardzo pomocna, ale przede wszystkim bardzo profesjonalna. Nie ma chyba małego pacjenta któremu by nie pomogla. Oprócz standardowych wizyt zawsze się stara pomóc pacjentom i ich rodzinom. Wyszukuje wiele rozwiązań. Jest niezastąpiona w diagnozach, w leczeniu oraz w analizie przypadłości. Polecam z całego serca.
Szpital Wojewódzki w Poznaniu
Juraszów 7/19
RZETELNY KOMPETENTNY FACHOWIEC .ZAWSZE ZNALAZL DLA MNIE CZAS , ODPOWIEDZIAL NA KAZDY SMS . NAJLEPSZY DIAGNOSTA JAKIEGO ZNAM . WYLECZYL MNIE Z BORELIOZY OD 6 LAT JESTEM WOLNA OD BORELII . BADANIA KONTROLNE ROBIE CO ROKU I WSZYTSKO OK . DZIEKUJE TO ZA MALO ZA NOWE ZYCIE BEZ BORELIOZY
Pan Doktor Matyja to prawdziwy lekarz z powołania. W dzisiejszych czasach rzadko spotyka się tak oddanych i empatycznych specjalistów. Zawsze poświęca czas pacjentowi, uważnie słucha, tłumaczy wszystko spokojnie i szczegółowo. Czuć, że naprawdę zależy mu na zdrowiu i dobru drugiego człowieka. Gdyby więcej było takich ludzi, świat byłby zdecydowanie lepszy. Z całego serca polecam!
Gałczyńskiego 25 lok. 2
Legnica
Polecam z całego serca! Byliśmy wczoraj na wizycie u Pani Doktor Bożeny Kaszewskiej. Doktor z powołania! Zbadała, wytłumaczyła, wysłała na kolejne badania, rozpoznania. Nie zmienimy Doktor na żadną inną! Kompetentna, miła Pani, podejście do dziecka, trafna diagnoza! Tylko polecać! 🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️
Pani doktor ,jest bardzo dobrym lekarzem i człowiekiem,empatycznie podchodzi do pacjenta,że skupieniem i spokojem wysłucha ,a przy tym jest bardzo sympatyczna.Doradzi w innych schorzeniach(nie neurologicznych).Jak jest konieczność i uważa za wskazane daje skierowania na różne badania(rezonans magnetyczny ,tomograf ) celem poszerzenia diagnostyki.Pełen profesjonalizm!!!
Poleca z ręką na sercu dr. Michała Oweckigo ,sama osobiście się leczę od paru lat . Zawsze potrafi wytłumaczyć naczym polega dane badanie , oraz leczenie . Podchodzi do pacjenta z szacunkiem i zrozumieniem bólu - WIE JAK PRZEZ DANĄ CHOROBĘ MOŻNA CIERPIEĆ '' WIE CO TO BÓL '' , w dzisiejszych czasach coraz to mniej takich LEKARZY , ( aby pacjent , gabinet opuszcza dopiero po dokładnej konsultacji ,a …
NZOZ Specjalistzcyna Pryzchodnia Stomatologicyna
ulica Andersa 1
Częstochowa
Pani doktor jest bardzo miła i uprzejma. Od wejścia wzbudza pozytywne nastawienie. Dokładnie wysluchuje pacjenta, a potem dokładnie tłumaczy wszystkie zagadnienia związane z dolegliwościami. Tworzy atmosferę w której pacjent czuje się dobrze i wzbudza zaufanie.
Oddział Kliniczny Toksykologii
Kopcińskiego 22
Polecam z pełnym przekonaniem. Cierpliwie tłumaczy (także łopatologicznie :-) i ma czas dla pacjenta. Profesjonalista w pełnym tego słowa znaczeniu. Opinia po leczeniu Mamy na oddziale szpitalnym. Jesteśmy mega zadowoleni i wdzięczni.
Jestem bardzo zadowolona że trafiłam do Pani Beaty ,która ma bardzo dużą wiedzę i przy tym jest przesympatyczna . Będąc na początku ciąży zaczęłam się martwić co się ze mną dzieje natomiast po wizycie byłam już spokojna że wszystko będzie dobrze :) Opowiedziałam o swoich dolegliwościach i po wysłuchaniu mnie stwierdziła co jest przyczyną ,zapisała leki i skierowała na jeszcze kilka badań by sprawdzić poziom witamin w moim organizmie . …
Lekarz z powołania. Potrafi wysłuchać, jest cierpliwy i nie lekceważy żadnego słowa pacjenta. Stara się na każdym kroku pomóc osobom, którego do niego przychodzą. Ja bardzo cenię doktora za jego podejście i pasję. Miałam ogromne problemy z nerwami, denerwowało mnie wszystko, byłam wyczulona na punkcie najmniejszych drobnostek. Odkąd chodzę do doktora znacznie się uspokoiłam.