Przepraszamy, ale wskazany lekarz nie jest już dostępny. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć innego specjalistę.

lekarz Jerzy Maćkiewicz

Bazarowa 9

Świetne podejscie do dzieci i spanikowanyh rodzicow. Dziecko wita z usmiechem, a rodzicom wszystko cierpliwie tlumaczy. Polecam!
Świetna specjalistka! Mój synek miał kurzajkę na małym paluszku, byłam bardzo zaniepokojona. Koleżanka poleciła mi Panią Nowińską i nie zawiodłam się! po Kurzajce ani śladu! Pani doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. Antoś w ogóle nie bał się zabiegu. Lekarz zdecydowanie godny polecenia!
Bardzo kompetentny i komunikatywny lekarz, jestem pól roku po operacji bypassów i czuje sie dobrze. Pan Dr. Marek podarowal mi drugie zycie.
Opinia dodana przez: Anna Pacjentka

lekarz Krzysztof Wojtyniak

HIPOKRATES
ul. Mickiewicza 2
63-100 Śrem

Świetny,godny polecenia lekarz. Leczę się u tego lekarza od kilku lat,ma zawsze czas na wysłuchanie pacjenta.Nie miałem nigdy problemu ze skierowaniem na dodatkowe badania.Mam znajomych,którzy są też zadowoleni z tego lekarza.

dr Artur Dolicher

64-200 Wolsztyn

Lekarz z powolania, bardzo pomogl mojemu synkowi kiedy wyladowalismy w szpitalu, jestem niesamowicie wdzieczna Panu doktorowi,jest bardzo uprzejmy, bardzo zaangażowany w swoja prace. Bardzo mało jest dziś tak wspaniałych lekarzy.

dr n. med. Iwona Mączyńska

Dermatolog

Medicanova
Milczańska 47A

Pani Doktor godna polecenia! Dawno nie spędziłam u lekarza tak dużo czasu. Na każde pytanie otrzymałam wyczerpującą odpowiedź. Co najważniejsze dr Mączyńska jest lekarzem o dużej wiedzy i potrafi skutecznie pomóc. Kilka lat temu byłam pacjentką dr Bojko i przyzwyczaiłam się do ekspresowych wizyt (10 minut albo i mniej), braku odpowiedzi na moje pytania, czasami lekceważącej wręcz postawy. Tutaj odczułam różnicę: zarówno w kompetencjach jak i nastawieniu do pacjenta.
Opinia dodana przez: Bel

lekarz Przemysław Dąbkowski

Kardiolog

ulica Kielecka 20
28-300 Jędrzejów

Naprawdę lekarz jakich mało prowadzi mnie już od kilku lat ( arytmia)polecam każdemu

lekarz Piotr Sienkiewicz

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Bardzo dobry, kompetentny lekarz. Pełen profesjonalizm, kultura i odpowiednie podejście do pacjenta.

dr Dariusz Szydłowski

Ortopeda, Traumatolog

Eskulap
Grunwaldzka 1a
Płońsk

Bardzo kompetentny, dociekliwy, bardzo uprzejmy, poważnie taktujący pacjenta, odpowiedzialny - godny polecenia

lek. dent. Justyna Urbaś

DentMedica
Iwaszkiewicza 61/1

Cudowna Pani doktor , byłam z córką 6 letnią , musiałam usunąć córce mleczaki ,które nie bardzo się jeszcze ruszały ,a wychodziły już stałe ząbki , podejście do córki przeszło moje wyobrażenie, Pani doktor starała się pomóc jak tylko mogła, mimo ogromu pacjentów ,nie pośpieszała dziecka , dziecko w 100% zaopiekowane, mimo ogromnego strachu mojej córki , płaczu i krzyku ,pełne opanowanie i chęć pomocy na każdym etapie , cudowny …
Opinia dodana przez: Kasia&Aleksandra

lekarz Joanna Chwiłowicz-Faryan

ulica Opolska 36B
47-100 Strzelce Opolskie

Jestem pozytywnie zaskoczona. Pani doktor bardzo miła, uprzejma, delikatna i przede wszystkim kompetentna. Polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Tomasz Nagala

Wizyty domowe

Włocławek

Lekarz, w którym widać powołanie do tego zawodu, jednocześnie pełen kultury i empatii człowiek. Dobry człowiek.
Opinia dodana przez: Tomasz Szmajda

lekarz Aleksandra Ślęzak

Diabetolog

PulsMed
ul. Stoczniowców 11-13
Koszalin

Wspaniały lekarz ,konkretny w leczeniu , miła uprzejma ,wyrozumiała , wytłumaczy co chce osiągnąć w leczeniu przy współpracy z pacjentem .Polecam ,,cukrzykom"

lekarz Witold Żółtowski

Dermatolog

Szlenkierów 2/8

Pan doktor Witold Żółtowski, dermatolog przyjmujący w WIML, to wspaniały lekarz: wysoce kompetentny i doświadczony, niezwykle staranny i rzetelny w badaniu i diagnozowaniu, dokłada wszelkich starań, żeby naprawdę pomóc pacjentowi, nigdy nie żałuje mu czasu i uwagi. Przy tym pełen ciepła, życzliwości i dobroci. Słowem WSPANIAŁY FACHOWIEC i UROCZY CZŁOWIEK.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Zbigniew Kolankowski

Wizyty domowe

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "KOLMED"
Słowackiego 1
76-004 Sianów

Wspanialy,godny zaufania,cieply,serdeczny fachowe podejście, do pacjenta,taki lekarz to największy skarb,super lekarz polecam,
Opinia dodana przez: Elzbieta

lekarz Mirosław Górski

Chirurg ogólny, Urolog

NZOZ "Zdrowie"
82-500 Kwidzyn

Bardzo dobry kompetentny lekarz. Rzadko zdarza się, aby lekarz przyjmujący w ramach NFZ był przyjazny i cierpliwy, a co najważniejsze kompetentny. Polecam.

lek. dent. Barbara Buczkowska

Zespół Medycyny Rodzinnej - Iwona Zabrzyńska
Strażacka 11
88-180 Złotniki Kujawskie

Pani buczkowska to mila pani stomatolog doradzi i powie jako lekarz wiem jaka jest bo chodze do niej i wiem jak przyklada sie do swojej pracy i juz niezmienie pani stomatolog

lek. dent. Łukasz Bus

Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
97-300 Piotrków Trybunalski

Bardzo dobry stomatolog. Uprzejmy w stosunku do pacjenta, kompetentny. Ważna rzecz: nie trzeba czekać długo na wizytę. Lekarz godny polecenia.

lekarz Dorota Antowska

A-dent
Mickiewicza 86
Białystok

5 star's for Angelika in 2 months she fixed my problem including denture she is a professional and nice person. Recommend, thank you!!!
Opinia dodana przez: Jack

dr n. med. Elżbieta Wiater

Hematolog, Internista

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Bardzo polecam .Diagnoza choroby i skuteczność leczenia 100% Dziękuję jeszcze raz !!!!!!!😃 😃😃😃Łukasz. .
Opinia dodana przez: Łukasz