Świetna specjalistka! Mój synek miał kurzajkę na małym paluszku, byłam bardzo zaniepokojona. Koleżanka poleciła mi Panią Nowińską i nie zawiodłam się! po Kurzajce ani śladu! Pani doktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. Antoś w ogóle nie bał się zabiegu. Lekarz zdecydowanie godny polecenia!
Pani Doktor godna polecenia! Dawno nie spędziłam u lekarza tak dużo czasu. Na każde pytanie otrzymałam wyczerpującą odpowiedź. Co najważniejsze dr Mączyńska jest lekarzem o dużej wiedzy i potrafi skutecznie pomóc. Kilka lat temu byłam pacjentką dr Bojko i przyzwyczaiłam się do ekspresowych wizyt (10 minut albo i mniej), braku odpowiedzi na moje pytania, czasami lekceważącej wręcz postawy. Tutaj odczułam różnicę: zarówno w kompetencjach jak i nastawieniu do pacjenta.
Cudowna Pani doktor , byłam z córką 6 letnią , musiałam usunąć córce mleczaki ,które nie bardzo się jeszcze ruszały ,a wychodziły już stałe ząbki , podejście do córki przeszło moje wyobrażenie, Pani doktor starała się pomóc jak tylko mogła, mimo ogromu pacjentów ,nie pośpieszała dziecka , dziecko w 100% zaopiekowane, mimo ogromnego strachu mojej córki , płaczu i krzyku ,pełne opanowanie i chęć pomocy na każdym etapie , cudowny …
ulica Opolska 36B
Strzelce Opolskie
Jestem pozytywnie zaskoczona. Pani doktor bardzo miła, uprzejma, delikatna i przede wszystkim kompetentna. Polecam w 100%.
Pan doktor Witold Żółtowski, dermatolog przyjmujący w WIML, to wspaniały lekarz: wysoce kompetentny i doświadczony, niezwykle staranny i rzetelny w badaniu i diagnozowaniu, dokłada wszelkich starań, żeby naprawdę pomóc pacjentowi, nigdy nie żałuje mu czasu i uwagi. Przy tym pełen ciepła, życzliwości i dobroci. Słowem WSPANIAŁY FACHOWIEC i UROCZY CZŁOWIEK.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "KOLMED"
Słowackiego 1
Sianów
Wspanialy,godny zaufania,cieply,serdeczny fachowe podejście, do pacjenta,taki lekarz to największy skarb,super lekarz polecam,
Zespół Medycyny Rodzinnej - Iwona Zabrzyńska
Strażacka 11
Złotniki Kujawskie
Pani buczkowska to mila pani stomatolog doradzi i powie jako lekarz wiem jaka jest bo chodze do niej i wiem jak przyklada sie do swojej pracy i juz niezmienie pani stomatolog
Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
Piotrków Trybunalski
Bardzo dobry stomatolog. Uprzejmy w stosunku do pacjenta, kompetentny. Ważna rzecz: nie trzeba czekać długo na wizytę. Lekarz godny polecenia.
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Bardzo polecam .Diagnoza choroby i skuteczność leczenia 100% Dziękuję jeszcze raz !!!!!!!😃 😃😃😃Łukasz. .