okulista

dr n. med. Marek Ćwirko

oko
Olszewskiego Karola 58

Świetny lekarz! Miły, kompetentny, odpowiada na każde pytanie, rozwiewa wątpliwości. Przeprowadził zabieg LASIK, którego bali się podjąć inni lekarze. Polecam bez obaw, lekarza jak i samą klinikę Spektrum :)
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Halina Grabek

Gabinet Ireneusz Mikołajewicz
Kostki Napierskiego 6c

Dr Halina Grabek to znakomity ekspert w w swojej dziedzinie i zarazem wspaniały i ciepły człowiek.Jest lekarzem z talentem,pasją i sercem.Wielokrotnie ,SKUTECZNIE i BEZSTRESOWO leczyła moje i mojej rodziny dolegliwości okulistyczne.Gorąco polecam i SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO! Barbara K
Opinia dodana przez: Barbara Kowalczyk

lek. med. Anna Piwowarczyk

Okulista dziecięcy, Okulista

Centrum Okulistyki OCULUS
Zyblikiewicza 5/71

Witam. Zwykle raczej nie biore udziału w internetowych rankingach, ale po przeczytaniu wypowiedzi pacjentki niezadowolonej z dr Piwowarczyk postanowilam się wypowiedziec. Jestem pacjentka pani dr od trzech lat, w ramach NFZ. Nigdy nie mialam najmniejszego powodu do narzekania. Pani dr jest świetnym lekarzem, fachowcem, bbardzo dbajacym o pacjenta. Nie wiem, cz,ego oczekiwala pani niezadowolona, może po prostu miała potrzebę wyladowania złego humoru. Cóż, to tylko świadczy o ludziach... Serdecznie polecam …

dr n. med. Ewa Herba

szpital
żżeromskiego
Bytom

Same superlatywy w każdym z ocenianych elementów. Właściwa i szybka diagnoza uratowały moje oko i życie.
Opinia dodana przez: Romualda

lekarz Izabela Rybakowska

Paderewskiego 15
63-101 Śrem

jak najwięcej takich lekarzy.nie ważne czy idziesz do pani doktor za kasę czy też na kasę to nie ma różnicy (wiem bo korzystałam z obu form)jest lekarzem jak to ja nazywam naprawdę z powołania i to z prawdziwego powołania-szkoda,że takich lekarzy jest tak mało.podejście do małych pacjentów to nie jeden pediatra może jej pozazdrość.bardzo szkoda tylko,że tak trudno dostać się na wizytę

Tatiana Kwietniak

Emancypantek 1/65
05-804 Pruszków

Celem mojej wizyty było dobranie soczewek, a usłyszałam jedynie że jak je kupię wtedy trzeba obejrzeć oczy pod względem dopasowania.Dziwne jest trochę żeby wydawać pieniądze na opakowania soczewek które mogą nie odpowiadać pod wieloma względami i będą zupełnie bezużyteczne, do wyrzucenia.Soczewek nie da rady kupić po jednej parze trzeba całe opakowanie.Kiedyś przy dobieraniu soczewek okulista miał pojedyncze sztuki które zakładał i sprawdzał jak leżą.Teraz już tak nie ma???? Pani doktor …
Wspaniały lekarz - dobrze postawiona diagnoza uratowała mojego syna przed dalszym cierpieniem po wielogodzinnym bólu. Miły z podejściem do dziecka, wszystko wytłumaczył i zmienił leki naprawiając błędy koleżanki. Polecam - wspaniały człowiek i kompetentny okulista!
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Arkadiusz Goś

cmentarna

Polecam P. doktora ,bardzo empatyczny człowiek..cudowny lekarz, bardzo fachowy..wizyta przebiegła w miłej atmosferze .. poświęcił nam tyle czasu ile było potrzeba i cierpliwie odpowiedział na każde pytanie..
Opinia dodana przez: Józef

lekarz Andrzej Dmitriew

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Wspaniały człowiek i lekarz. Godny polecenia bez żadnych zastrzeżeń. Zabieg bezbolesny z 100% efektem.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Mariusz Knoff

Aleja Jana Pawła II 1
86-100 Świecie

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana doktora Knoffa. Miałam tak chore oko ,że z bólu nie mogłam spać w nocy. Pan doktor dokładnie tłumaczy przyczynę od czego to oko tak wyglada dobrał mi bardzo dobre leki i już po dwóch dniach widać było poprawę. Bardzo dziękuję i szczerze polecam .

lekarz Janusz Danieluk

Krasińskiego 16/16
37-700 Przemyśl

naprawdę kulturalny i grzeczny bez problemów skierował mnie do kliniki i opisał badania ,które mam miec polecam

Elżbieta Sakowicz-Kozłowska

ulica Tęczowa 3
21-200 Parczew

Podejście do pacjenta bardzo miłe i przede wszystkim fachowe. A kompetencje Pani doktor są bez zastrzeżeń gdyż dzięki niej widzę dobrze bez okularów.

lekarz Marzena Selańska

Astrów 14
44-240 Żory

Bardzo dobry lekarz jak płacisz za wizytę albo załatwiasz okulary. Ma drobne badania typu zbadanie ciśnienia które sama zleca to już nie ma czasu bo to jest koszt tylko 50zl

lekarz Ewelina Jamroż

ul. Michała Żaka 17/72

Jeśli chodzi o podstawowe badania okulistyczne i dobór soczewek/okularów to zdecydowanie polecam, na szczęście nie miałam okazji sprawdzać jak sytuacja wygląda w przypadku poważniejszych dolegliwości. Miło, rzeczowo, bez pośpiechu i wielkich kolejek, a do tego w bardzo uczciwej cenie.

lekarz Paweł Malarowski

ulica Łąkowa 4/5
62-700 Turek

Bardzo dobry lekarz,inteligentny,ma podejscie do pacjenta,poswieca na wizycie pacjentowi duzo czasu.Polecam.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Iwona Banach

Piłsudskiego 43 pok.121

Bardzo rzetelna, dokładna, rzeczowa pani doktor. Wykonuje badania niezwykle skrupulatnie, poświęca dużo czasu pacjentowi. Jedynie trochę zbyt oszczędnie tłumaczy chorobę/zalecenia, trzeba samemu się dopytywać, ale to standard u lekarzy, że niewiele mówią. Nie mniej jednak jestem zadowolona z wizyty u dr Banach.
Opinia dodana przez: pacjentka

lekarz Emilia Borcz

ulica Słoneczna 32
33-100 Tarnów

Wujek musi za mnie napisać, bo ja sam nie bardzo umiem. On jest lepszym pismakiem niż ja. Otóż, żona Dariusza zgubiła okulary i zapomniała gdzie. Kuzyn poszedł z żoną do lekarki a ta stwierdziła, że jemu minusy zamieniają się na plusy. Czemu wcześniej tego nie zauważył, gapcio z niego i tyle.
Opinia dodana przez: Dariusz z rodziną

lekarz Mariusz Spyra

Centrum Dializ Fresenius Nephrocare
ul. Szpitalna 1A
39-400 Tarnobrzeg

Pan Doktor jest bardzo dobrym specjalistą z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Jest kompetentnym okulistą, który na wszystkie pytania udziela odpowiedzi i wszystko dokładnie tłumaczy. To bardzo życzliwy, odpowiedzialny, miły i uczciwy człowiek. Chciałam bardzo podziękować Panu doktorowi za Jego wprawną rękę, opanowanie i przyjemną atmosferę podczas zabiegu laserowego, który mi przeprowadził. Pod Jego opieką można czuć się komfortowo i bezpiecznie. Z całego serca polecam, to naprawdę lekarz z powołania, który …

dr n. med. Monika Jasielska

Bazylianówka 75
20-144 Lublin

Serdecznie dziękuję PANI DOKTOR za dwie przeprowadzone operacje zaćmy. Może to dziwnie zabrzmi, ale miło wspominam te dwa zabiegi. W momencie wejścia na salę operacyjną, natychmiast mija stres. Wyczuwa się pozytywną energię. Atmosfera niemalże domowa. Miłe rozmowy a w tle nawet muzyka. Jeszcze raz wielkie dzięki 💐💐💐💐💐. Oby więcej takich lekarzy. POZDRAWIAM 🤗🤗🤗

lekarz Andrzej Grobelny

Kolejowa 11a
78-450 Grzmiąca

najlepszy u którego byłem, najbardziej pomocny, zdecydowanie polecam