Gabinet Ireneusz Mikołajewicz
Kostki Napierskiego 6c
Dr Halina Grabek to znakomity ekspert w w swojej dziedzinie i zarazem wspaniały i ciepły człowiek.Jest lekarzem z talentem,pasją i sercem.Wielokrotnie ,SKUTECZNIE i BEZSTRESOWO leczyła moje i mojej rodziny dolegliwości okulistyczne.Gorąco polecam i SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO! Barbara K
Centrum Okulistyki OCULUS
Zyblikiewicza 5/71
Witam. Zwykle raczej nie biore udziału w internetowych rankingach, ale po przeczytaniu wypowiedzi pacjentki niezadowolonej z dr Piwowarczyk postanowilam się wypowiedziec. Jestem pacjentka pani dr od trzech lat, w ramach NFZ. Nigdy nie mialam najmniejszego powodu do narzekania. Pani dr jest świetnym lekarzem, fachowcem, bbardzo dbajacym o pacjenta. Nie wiem, cz,ego oczekiwala pani niezadowolona, może po prostu miała potrzebę wyladowania złego humoru. Cóż, to tylko świadczy o ludziach... Serdecznie polecam …
jak najwięcej takich lekarzy.nie ważne czy idziesz do pani doktor za kasę czy też na kasę to nie ma różnicy (wiem bo korzystałam z obu form)jest lekarzem jak to ja nazywam naprawdę z powołania i to z prawdziwego powołania-szkoda,że takich lekarzy jest tak mało.podejście do małych pacjentów to nie jeden pediatra może jej pozazdrość.bardzo szkoda tylko,że tak trudno dostać się na wizytę
Celem mojej wizyty było dobranie soczewek, a usłyszałam jedynie że jak je kupię wtedy trzeba obejrzeć oczy pod względem dopasowania.Dziwne jest trochę żeby wydawać pieniądze na opakowania soczewek które mogą nie odpowiadać pod wieloma względami i będą zupełnie bezużyteczne, do wyrzucenia.Soczewek nie da rady kupić po jednej parze trzeba całe opakowanie.Kiedyś przy dobieraniu soczewek okulista miał pojedyncze sztuki które zakładał i sprawdzał jak leżą.Teraz już tak nie ma???? Pani doktor …
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Wspaniały człowiek i lekarz. Godny polecenia bez żadnych zastrzeżeń. Zabieg bezbolesny z 100% efektem.
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana doktora Knoffa. Miałam tak chore oko ,że z bólu nie mogłam spać w nocy. Pan doktor dokładnie tłumaczy przyczynę od czego to oko tak wyglada dobrał mi bardzo dobre leki i już po dwóch dniach widać było poprawę. Bardzo dziękuję i szczerze polecam .
Jeśli chodzi o podstawowe badania okulistyczne i dobór soczewek/okularów to zdecydowanie polecam, na szczęście nie miałam okazji sprawdzać jak sytuacja wygląda w przypadku poważniejszych dolegliwości. Miło, rzeczowo, bez pośpiechu i wielkich kolejek, a do tego w bardzo uczciwej cenie.
Bardzo rzetelna, dokładna, rzeczowa pani doktor. Wykonuje badania niezwykle skrupulatnie, poświęca dużo czasu pacjentowi. Jedynie trochę zbyt oszczędnie tłumaczy chorobę/zalecenia, trzeba samemu się dopytywać, ale to standard u lekarzy, że niewiele mówią. Nie mniej jednak jestem zadowolona z wizyty u dr Banach.
Wujek musi za mnie napisać, bo ja sam nie bardzo umiem. On jest lepszym pismakiem niż ja. Otóż, żona Dariusza zgubiła okulary i zapomniała gdzie. Kuzyn poszedł z żoną do lekarki a ta stwierdziła, że jemu minusy zamieniają się na plusy. Czemu wcześniej tego nie zauważył, gapcio z niego i tyle.
Centrum Dializ Fresenius Nephrocare
ul. Szpitalna 1A
Tarnobrzeg
Pan Doktor jest bardzo dobrym specjalistą z profesjonalnym podejściem do pacjenta. Jest kompetentnym okulistą, który na wszystkie pytania udziela odpowiedzi i wszystko dokładnie tłumaczy. To bardzo życzliwy, odpowiedzialny, miły i uczciwy człowiek. Chciałam bardzo podziękować Panu doktorowi za Jego wprawną rękę, opanowanie i przyjemną atmosferę podczas zabiegu laserowego, który mi przeprowadził. Pod Jego opieką można czuć się komfortowo i bezpiecznie. Z całego serca polecam, to naprawdę lekarz z powołania, który …
Serdecznie dziękuję PANI DOKTOR za dwie przeprowadzone operacje zaćmy. Może to dziwnie zabrzmi, ale miło wspominam te dwa zabiegi. W momencie wejścia na salę operacyjną, natychmiast mija stres. Wyczuwa się pozytywną energię. Atmosfera niemalże domowa. Miłe rozmowy a w tle nawet muzyka. Jeszcze raz wielkie dzięki 💐💐💐💐💐. Oby więcej takich lekarzy. POZDRAWIAM 🤗🤗🤗