Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Medyk
Kochanowskiego 5A
Jelenia Góra
Lekarz godny zaufania. Dokładnie bada, dużo czasu poświęca pacjentowi. Córka miała operację i pani doktór zawsze znalazła dla mnie czas aby przekazać mi informacje na temat leczenia. Polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MACULA
ulica Diamentowa 5
Piekary Śląskie
Kochani, proszę podpowiedzcie, gdzie szukać Pani Doktor Patrycji Zwiorek-Kucharek? Chodziłam do niej do Medyka w Zabrzu, później do Gliwic i jak z stamtąd odeszła nie potrafię ją odnaleźć. Pyskowice też nic nie wiedzą, Piekary Śląskie też nie pomogły a w Internecie przypisują Panią Doktor do tych przychodni. Jeśli ktoś zna kontakt, proszę o podanie. Z takim lekarzem jeszcze się nie spotkałam, bardzo mi pomogła.
Lipowa 20 lok. 18
Białystok
Serdeczny , miły , 200% kompetencji i fachowości. Pan Doktor , to najlepszy specjalista . Polecam od serca 😄👍👏
Centrum Dermatologiczno-Alergologiczne „Derm-Al”
Armii Krajowej 116/5
Sopot
Umowilem sie z pania Anna Jurska na korekte dolnych powiek,jak chyba kazdy troche sie balem,to jednak zabieg inwazyjny. Pani doktor nie tylko slowem ale przede wszystkim swoim profesjonalizmem rozwiala szybko moje obawy...wyszedlem z gabinetu bardzo zadowolony,malo tego,postanowilem,ze wroce wkrotce na drugi zabieg. Polecam z cala odpowiedzialnoscia, Marek.
I-kar Sp. z o.o.
ulica Za Bramką 12 A/6
POLECAM TEGO LEKARZA , BYŁAM OSOBIŚCIE I MOI ZNAJOMI I RODZINA. WSZYSCY SUPER ZADOWOLENI. NIE DŁUGIE TERMINY I Z TEGO CO SŁYSZAŁAM NIE DROGO.
Rewelacyjny lekarz dla dzieci aż się dziwię że nie ma tu żadnych opinii. Przerabiałam kilku okulistów, od żony słynnego profesora do modnego gabinetu w Wilanowie. Wszyscy jakoś mnie zawiedli, albo chodziło tylko o kasę, albo zawiedli moje zaufanie albo traktowali mnie jak intruza. Dr Miller ma super podejście do dzieci. I co mnie na tle innych lekarzy urzekło to to , że widać u niej pasję, chęć rozwikłania łamigłówki pod …
ZUM "PROMED" Zespół Poradni Specjalistrycznych "Grunwald"
ulica Kasprzaka 16
Byłam u pani doktor bardzo miła i kompetentną. Wszystko mi pieknie wytłumaczyła. Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim.
To już chyba "dinozaury" lekarzy, dla których słowo "lekarz" znaczy słowo "powołanie". Zawsze mająca czas dla pacjenta, któremu zawsze udzieli szczegółowej informacji o jego stanie zdrowia.No i fachowość, poparta doświadczeniem. Niektóre trafne diagnozy są zaskoczeniem nie tylko dla pacjentów,ale i innych specjalistów z dużych ośrodków, do których ci pacjenci trafiają na dalsze specjalistyczne leczenie. Boże, dlaczego inni lekarze nie wzorują się na takich pięknych przykładach?
Rodzinna Przychodnia Lekarska
ulica Stężycka 11
Dęblin
Jeżeli chodzi o tego Pana doktora jest bardzo dobrym lekarzem, miłym uprzejmym. Natomiast mam duże zastrzeżenia do Pani która pracuje na recepcji i doradza okulary, przy ul. Krzywej. Ta Pani nie ma pojęcia co doradza!!!!! Bez sensu!!!
Pan Doktor bardzo nam pomógł. Dominik mój syn zachorował przed pierwszym rokiem życia, lekarze nie dawali mu żadnych szans na normalne funkcjonowanie mówili "będzie roślinką" wymyślali coraz gorsze choroby, a z wyników nic nie wychodziło. Ratowaliśmy syna jak tylko mogliśmy rehabilitacje itd. dużo pomogły ale on bardzo cierpiał uderzał głową o ścianę płakał dopiero pan Doktor pomógł nam zrozumieć co nasz kochany pięciolatek przechodzi. Byłam w szoku jak pan doktor …
Od kilkunastu lat byłam wierną pacjentką dr. Rycmana, jednak zmieniło się to bezpowrotnie po trudnych przeżyciach, traumie jaką mi zgotował. Doszukiwał się choroby nieuleczalnej, na szczęście pomylił się z diagnozą, na domiar złego wystawił mi złą receptę - po wykupieniu okularów okazało się, że "pływam" i jedyne 1200zł wyrzuciłam do kosza, reklamacji nie uwzględnił. Ja nie polecam.