internista endokrynolog internista

Dantex S.A.
ulica Płocka 9/11

dr n. med. Anna Karska

Endokrynolog, Internista

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "MEDICOS"
Braci Wieniawskich 12 B
20-844 Lublin

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Pani Anna, moim zdaniem, nie jest zainteresowana w rozwiązaniu problemów pacjenta, to może wynikać z braku wiedzy. W kółko miałam badania na podstawie których Pani Anna nie mogła mi nic konkretnego powiedzieć. Odpowiedzi typu "nie wiem" lub "pani decyzja" są standardem.

dr n. med. Katarzyna Dunajska

Centrum Zdrowia OGRODOWA
ulica Eluarda 7

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lekarz Katarzyna Krępuła

Galaktyczna 20/1
59-220 Legnica

Miałam przyjemność być u Pani doktor Krępuły na konsultacji we Wrocławiu. Korzystałam już wcześniej z pomocy Pani Doktor. Diagnozuje rzetelnie i wiarygodnie. Szczegółowo wyjaśnia możliwe przyczyny dolegliwości. Pani Doktor jest bardzo uprzejma, konkretna i rzeczowa.

Michał Frybes

ENEL-MED Atrium Plaza
Jana Pawła

Pan Doktor to prawdziwy Anioł w lekarskim kitlu. Empatyczny, cierpliwy, ciepły i niezwykle kompetentny – człowiek, który nie tylko słucha, ale naprawdę słyszy. Już od pierwszych chwil rozmowy czuć, że spotyka się nie tylko z lekarzem, ale przede wszystkim z dobrym człowiekiem o ogromnym sercu. W czasach, kiedy często brakuje czasu, uwagi i zrozumienia, Pan Doktor potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania. Tłumaczy wszystko z niesamowitą cierpliwością, nie patrzy na …
Opinia dodana przez: Ewa i Mama Ewy

lekarz Małgorzata Żółcińska-Wilczyńska

Endokrynolog, Internista

Centrum Opieki Diabetologiczno - Endokrynologicznej i Ginekologiczno - Położniczej
Miarki 6

Wizyta była bardzo rzeczowa. Pani Małgorzata dokładnie wyjaśniła na czym polega moje schorzenie oraz przedstawił możliwości leczenia. Pełen profesjonalizm lekarza oraz empatia. Polecam.

dr n. med. Dariusz Kajdaniuk

Przychodnia Lekarska ARNIKA
Mikulczycka 15
41-800 Zabrze

Dzisiaj wlasnie dowiedzialam sie,ze po 11 latach trace tak wspanialego endokrynologa jakim jest dr Kajdaniuk wiec nie wiem co mam teraz poczac!,gdyz nie podpisal na ten rok umowy z poradnia przy szpitalu klinicznym nr 1 w Zabrzu!Dzieki jego kompetencji od 11 lat nie mam problemow z tarczyca,az boje sie oddac w inne rece!Pozostaje mi tylko zaczac skladac prywatne wizyty!Tak to wyglada kondycja polskiej publicznej sluzby zdrowia!

lekarz Anna Babińska

Gabinety przy Kowalskiej
Kowalska 5/1

Pani Lekarz bardzo miła. Wysłała mnie na dodatkowe badania, dopiero wtedy zapisała leki. Niestety przyjmuje w przychodni na niskim poziomie o nazwie endomed, ta przychodnie odradzam.
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Endokrynolog
                                       prof. dr hab. Krystyna Widecka

prof. dr hab. Krystyna Widecka

Baltica Spa/Pazim
Plac Rodła 8

Jestem pacjentką Pani prof. od 26 lat. Pani profesor jest wspaniałym, miłym i o dużej wiedzy lekarzem . Ustawiła moje nadciśnienie z którym miałam duże problemy. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Marianna

Anna Błachowicz

Endokrynolog, Internista

Takich lekarzy jak dr Błachowicz cenię najbardziej. Trafiłam do niej z tarczycą i wiem, że trafiłam dobrze. Przeprowadziła bardzo szczegółówym wywiad, przy każdej wizycie była konkretna i rzetelna. W taki sposób powinien postępować każdy specjalista. Mariola Nowak
Opinia dodana przez: linka

lek. med. Aneta Piotrowska

Pabian-Med
Kilińskiego10/12
Pabianice

Chciałam jeszcze dodać do komentarza Pani Doktor to anioł. Bardzo mi Pan Doktor brakuje, nie wiem czy już Pani wyzdrowiała, cały czas czekam na Panią Doktor....Pozdrawiam serdecznie życząc powrotu do zdrowia...Bardzo mi brakuje tego wsparcia którego otrzymałam od Pan Doktor, mam nadzieję że Pani wróci do nas. Z poważaniem Szewc Jadwiga...

lekarz Magdalena Szczotka-Bernaś

ulica Podleśna 15
62-040 Puszczykowo

Fantastyczna lekarka,fachowość, podejście do pacjenta na bardzo wysokim poziomie,diagnozy są bardzo dobre, prowadzenie pacjenta zawsze profesjonalne🌺
Opinia dodana przez: Grazyna

lekarz Anna Hajdukiewicz

NZSiPOZ "MEDYK"
Zagorzynek 34
62-800 Kalisz

Wspaniały, rzetelny specjalista! Bardzo długo i dokładnie bada. Kompleksowo podchodzi do zagadnienia, daje wyczerpujące zalecenia, stara się wytłumaczyć problem i wraz z z pacjentem zaplanować leczenie. Przy tym jest przemiła i bardzo skromna. Jestem bardzo zadowolona z jej pomocy i polecam ją każdemu, kto podejrzewa u siebie problemy endokrynologiczne!

lekarz Małgorzata Godziejewska-Zawada

Diabetolog, Endokrynolog

Siemiradzkiego 15 lok. 7

Co tu pisać opinię! ja bym bardzo chciał, żeby wszyscy lekarze tacy byli. Mój syn przeszedł operację usunięcia guza przysadki mózgowe. Operacja się udała, pozostała cukrzyca pierwszego stopnia. Od ponad dziesięciu lat jest pod opieka Pani Doktor i czuje się bardzo dobrze.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Krystyna Wołoszyńska-Agroszewska

Płocka 29 (Vimed)
09-100 Płońsk

Wybitny specjalista, cierpliwa i empatyczna. Bez względu na ilość zapisanych pacjentów, nikomu nie odmawia pomocy. Bardzo polecam tego lekarza.

lekarz Marian Jan Zieliński

Poradnia Endokrynologiczna
Łokietka 1
63-800 Gostyń

Doktor Marian Zieliński to lekarz o bardzo dużej wiedzy - dla mnie prawdziwy As w swojej specjalności, kierujący się przede wszystkim dobrem pacjenta. A przy tym bardzo porządny człowiek. Jest jedynym lekarzem, który potrafił wzbudzić moje zaufanie, i któremu do dnia dzisiejszego w zakresie swojego zdrowia całkowicie ufam. Z czystym sercem i pełną odpowiedzialnością polecam Pana Doktora każdemu potrzebującemu.

lekarz Urszula Borkowska

Gdynia

Kompetentna, słuchająca, otwarta na pacjenta i jego bolączki to mało powiedziane. Żaden lekarz nie dał mi takiego poczucia zaopiekowania jak Dr. Borkowska. Polecam z całego serca!

lekarz Danuta Gąsior-Perczak

Zakład Opieki Zdrowotnej
aleja IX Wieków Kielc 6/18
25-516 Kielce

Polecam tą doktor. Duża wiedza i doświadczenie. Cieszę się, że mnie przyjęła, bo już podobno nie przyjmuje nowych pacjentów. Zleciła mi dodatkowe badania, ustawiła leki i to w dużej mierze dzięki niej urodziłem zdrowego syna. Dziękuje.

prof. dr hab. n. med. Maciej Owecki

ul. Słowackiego 17 lok. 3

Lekarz o wysokiej kulturze osobistej, a do tego z profesjonalnym podejściem do indywidualnych potrzeb pacjenta. Wszystkie aspekty choroby, wyników krwi, suplementacji, diety itd omówione w detalach podczas wizyty. Życzę każdemu, aby spotkał na swojej drodze takiego specjalistę

lekarz Alicja Hubalewska-Dydejczyk

Alicja Hubalewska-Dydejczyk Gabinet Endokrynologiczny
ul. Lubicz 25/7

Wyjątkowy lekarz- Pani profesor jest bardzo miła, skrupulatna , dokładna, delikatna, fachowa, jednym słowem doskonałą.