Poradnia Kardiologiczna
11Listopada 69/77
Radom
Lekarz bardzo konkretny i kompetentny. Bardzo spokojny. Poświęcił mi dużo czasu przeprowadzając całą niezbędną diagnostykę. Bardzo jasno i rzeczowo wyjaśnił mi na czym polega moje schorzenie i dokładnie opisał co i dlaczego należy zrobić aby przywrócić mnie do zdrowia. Wszystko sprawdziło się w 100%. Szczerze polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnie Specjalistyczne PUL-MED Grażyna Szwankowska
30 Stycznia 15/3
Gorzów Wielkopolski
dr n. med. Wiesław Supiński to kariolog posiadający duży zasób wiedzy teoretycznej i praktycznej . Jestem pacjentem od 10 - lat . Trafnie stawia diagnozę , a w przypadku wątpliwości kieruje na badania diagnostyczne . Polecam.
Młodych Techników 7 lok. 115a
Lekarz z powołania i bardzo miły człowiek. Pacjent czuje się poważnie traktowany i kompleksowo zaopiekowany. Wszystko bez pośpiechu i w miłej atmosferze. Polecam serdecznie :)
Prywatna Praktyka Specjalistyczna
Skierkowskiego
Ostrołęka
Wspaniały lekarz, wspaniały człowiek. Niezwykle ciepły w kontakcie, a przy tym rzeczowy i bardzo kompetentny. Prawdziwy lekarz z powołania. Wizyta razem echokardiografią kosztuje mniej niż u innych znanych mi lekarzy samo echo. Jestem jego pacjentem od kilkunastu lat i nigdy się nie zawiodłem.
Pan doktor jest bardzo dobrym specjalista kardiologiem, ponad wszelka watpliwosc jest lekarzem z powolania. Spokojnie i dokladnie objasnia pacjentowi stan i mozliwosci zastosowania leczenia jak tez mistrzowsko dokonuje zabiegi. Nadmienie, ze kultura osobista Pana Doktora ma ogromny wplyw na samopoczucie pacjenta. Moja ocena wynika z uratowania mi bliskiej osoby w wieku 86 lat w naprawde ciezkiej sytuacji kardiolog. Polecam serdecznie Pana Doktora. Cieszmy, ze Lublin ma super specjalistow.
Pan Doktor Tarchalski to wspaniały człowiek, doskonały lekarz, dociekliwy i bezinteresowny. Profesjonalnie i z ogromną empatią podchodzi do każdego pacjenta. Oddział kardiologiii w ostrowskim szpitalu to cudowne miejsce ze wspaniałą atmosferą i czułym podejściem do każdego chorego Jestem wdzięczny za uratowanie życia. Wielki szacunek dla Pana Doktora ♥️
Prywatne Centrum Kardiologii
ul. Staszica 20 lok.1
Radom
Napisze krótko - dzięki doktorowi Warso żyję i pomimo ciężkiej choroby serca nadal jestem z rodziną. A te wszystkie zarzuty to chyba dzieło zazdrosnych kolegów po fachu, Żaden nie poświęcił mi tyle czasu co doktor.
NZOZ Centrum Medyczne "Zachód"
Bydgoszcz
Będąc leczoną przez Panią Doktor Kurlapską, mogłam bezpiecznie przejść przez operacje serca i tarczycy. Diagnoza zgodna ze stanem faktycznym. Przepisywane dawki leków zawsze poprawiały moją arytmie i ciśnienie. Zalecone badania w pełni uzasadnione. Postawa Pani Doktor zawsze wyzwalała we mnie poczucie bezpieczeństwa i całkowitego zaufania. Takie relacje z lekarzem powodują zaufanie do całej służby zdrowia. Pozdrawiam Renata Markowska
PRYWATNE CENTRUM CHIRURGICZNE ESKULAP-GABINETY SPECJALISTYCZNE
ulica Moniuszki 2
Żary
Super specjalista,bardzo ciepły uprzejmy uśmiechnięty człowiek.Nie trafiłam na lepszego kardiologa .Polecam z całego serca.
Zakład Opieki Specjalistycznej
OS. NA STOKU 63A
Kielce
Dr Maciej Strączyński to kardiolog, który zasługuje na najwyższe uznanie i szacunek. Jego profesjonalizm i empatia sprawiają, że każdy pacjent, który trafia w jego ręce, może poczuć się bezpiecznie i komfortowo. Przyjmując w ramach NFZ w Kielcach, na Osiedlu Na Stoku 63, doktor Strączyński nie tylko wykazuje się ogromną wiedzą medyczną, ale także potrafi z pełnym zrozumieniem podchodzić do trudnych emocji, jakie towarzyszą chorobom serca. Jego umiejętność słuchania i wyczucia …
Nzoz ESKULAP Anna Niechciał
ulica Lutosławskiego 4
Białogard
bardzo miła, chętnie objaśnia, kompetentna, wychodzę od niej zawsze zadowolony, jakby zdrowszy
SPZOZ w Świdnicy Regionalny Szpital Specjalistyczny "Latawiec"
ulica Leśna 27-29
Świdnica
Czy tylko r a z mozna wyrazic swoja opinie! To taki niepoatarzalny lekarz, ze przez 6 lat nie spotkalam takiego samego.Ostatnio na moja prosbe skontrolowal mi rozrusznik i udzielil fachowej porady. Dziekuje bardzo za "slodkie"serce.zyczliwosc i dobroc
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej TLK MED
ulica Cystersów 16
Znakomity lekarz, ktory widząc mnie po 2 latach od poprzedniej wizyty kojarzył z czym przychodzilem, gdzie mieszkam, ze mam córeczkę itd. Wizyta trwa długo bo lekarz nie załatwia pacjeta jak numerka do odchaczenia ale dokładnie wykonuje swoją pracę. Niestety nie przyjmuje już e mojej przychodni więc chyba zmienię przychodnię.