kardiolog

dr n. med. Aldona Browarek

dr n. med. Aldona Browarek

Gabinet Kardiologiczny dr n. med. Aldona Browarek
lok 806, Polna 3

Bardzo spokojna, kompetentna ,i wnikliwa Pani Doktor, szczerze polecam, potrafi cierpliwie wysłuchac Pacjenta, dokładnie zbadać i wytłumaczyć zawiłości medyczne oraz sposób leczenia
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Włodzimierz Kawczyński

ul. Akacjowa 22
95-040 Koluszki

Zdecydowanie polecam dr Kawczyńskiego, tylko trzeba sie wcześniej umawiać przez tel, z buta nie przyjmie bo ma kolejki ciężko sie wcisnąć z dnia na dzień, tel. 604436666.

lekarz Piotr Jarmużek

Pro vita
Konstytucji 3 maja
Międzyrzecz

Jest bardzo dobry i kompetentny i budzić zaufanie polecam takiego lekarza wszystkim znajomym , a u mnie prawie cała rodzina się leczy u pana lekarza

lekarz Katarzyna Guzanek

Kardiolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "OLS-MED" spółka jawna Wioletta Olszewska, Artur Olszewski
Emilii Plater 9
11-200 Bartoszyce

bardzo kontaktowa sympatyczna i fachowa pani doktor

lekarz Beata Mikłaszewicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " CARDIAMED"
Grunwaldzka 7
59-220 Legnica

Bardzo polecam Panią Dr Mikłaszewicz. To bardzo kompetentna i konkretna osoba. W sposób dokładny wyjaśniła mi moje pytania i poświęciła mi wystarczająco dużo czasu. W gabinecie czułam się komfortowo, dr to bardzo miła i ciepła osoba, godny polecenia lekarz.

lek. med. Cezary Lemański

NZOZ LEMA-MED
09-500 Gostynin

Pełen profesjonalizm. Lekarz, któremu można zaufać. Polecam. Bardzo dokładnie zajął się moim schorzeniem i o to właśnie chodzi.
Opinia dodana przez: Roman

dr n. med. Piotr Gryglas

Kardiolog, Hipertensjolog

Miedzynarodowa 48/51

Polecam Doktora Piotra , to była moja pierwsza wizyta ,ale napewno nie ostatnia, Doktor poświęcił bardzo dużo czasu odpowiadając na moje pytania,bardzo zaangażowany,empatyczny,wszystko dokładnie wytłumaczył,poszłam z problemem kardiologicznym a zostałam zbadana kompleksowo Doktor dał mi dużo praktycznych porad i wskazówek co do innych dolegliwości .Jestem mega zadowolona że właśnie trafiłam na Takiego lekarza.Polecam raz jeszcze :)
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Dariusz Wasiak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS" Filia nr 1
Piłsudskiego 49
08-110 Siedlce

Chciałbym aby kiedyś moje dzieci mogły się u kogoś takiego leczyć.Coraz trudniej znaleźć człowieka w lekarzu. Dziękuje Doktorze !
Opinia dodana przez: Witold

dr n. med. Piotr Ruszkowski

Boh. Września 61
98-200 Sieradz

Serdecznie polecam Pana Doktora Piotra Ruszkowskiego bardzo dobry doktor, świetny specjalista w dziedzinie kardiologii. Uratował mamie życie. Dzięki szybkiej i trafnie postawionej diagnozie mama wraca do zdrowia. Polecam Pana Doktora bardzo serdecznie. Najlepszy specjalista na jakiego mogliśmy trafić.
Opinia dodana przez: Monika Szymczak

dr n. med. Jacek Morka

Prywatne Usługi Medyczne
Karolinowska 8
26-200 Końskie

To jeszcze nie wszystko o Panu doktorze J.Morka. W międzyczasie miałem znów problemy z arytmią serca i ciśnieniem tętniczym. Dodatkowo przy arytmią występują silne bóle w klatce piersiowej. Na wysłaną przez Media wiadomość, otrzymałem szybką odpowiedź i trafną poradę lekarską, - i to nie jeden raz! Przed 3. tygodniami ponowna wizyta u doktora Morki zaowocowała zmianą niektórych leków, w obniżające tętno. Dla mnie to strzał w dziesiątkę spowodowany trafną diagnozą …
Opinia dodana przez: Bernard

lekarz Marcin Kaźmierczak

BARLICKI
kopcińskiego 22

Świetny lekarz i człowiek, pełen empatii i zrozumienia dla pacjenta. Poświęca relatywnie dużo czasu, dokładnie bada i stara się wytłumaczyć, co dolega. Dr. Kaźmierczak to lekarz absolutnie godny polecenia.

lekarz Paweł Łyżwa

Piastowska 42 K
Dzierżoniów

Uważam doktora Łyżwę za wspaniałą osobę, cierpliwą, kompetentną, o rzadko spotykanym spokoju wewnętrznym. Zdecydowanie polecam i na prawdę uważam go za wzór lekarza, od którego wielu powinno się uczyć podejścia do pacjenta.

lekarz Arleta Jarosz

Specjalistyczna Kardiologiczna Praktyka Lekarska; konsultacje kardiologiczne i internistyczne, badania ECHO serca, USG jamy brzusznej, Dopler tetnic przedczaszkowych
ul. Długosza 9 (obok I LO - w budynku "MEDYK" z Rehabilitacją Kardiologiczną)
33-300 Nowy Sącz

Wspaniała Pani Doktor! Jestem bardzo zadowolona z wdrążonego leczenia. Życzę każdemu, kto potrzebuje pomocy, aby na swojej drodze spotykał tylko tak kompetentnych specjalistów.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Tadeusz Kalbarczyk

Bursztynowa 6
26-604 Radom

Specjalista godny polecenia, konkretnie i rzeczowo podchodzi do sprawy przy czym potrafi podnieść na duchu i swoim miłym i spokojnym głosem ukoić nerwy i stres jaki niewątpliwe towarzyszy wizytą u lekarza. Trafnie stawia diagnozę przy czym nie straszy pacjenta co jest bardzo istotne. Polecam. Wspaniały Człowiek.
Opinia dodana przez: Jadwiga W. z Kozienic

Janusz Romanek

Szpital Wojewódzki Nr 2
Rzeszów

Dla mnie spoko, chociaż tekst: "dlaczego przychodzi pani tak późno" mogł sobie darować. Profesjonalne podejscie, ogromna wiedza i przede wszystkim widać było, że chce mi pomóc. Szybko zatarł pierwsze kiepskie wrażenie:) Polecam!

dr n. med. Witold Orszulak

Orbimed
43-100 Tychy

Lekarz z powołania,najlepszy specjalista dziękuję za opiekę medyczną wieloletnią.Pan doktor jest kompetentny, podejście do pacjenta rewelacja.
Opinia dodana przez: joanna

lekarz Krzysztof Krzyżanowski

Kołobrzeska 16b lok. 1
78-400 Szczecinek

Leczyłam się u wielu lekarzy na częstoskórcz nadkomorowy dostawałam tylko leki mówiono mi że mam to na tle nerwowym na zabieg ablacji nikt mnie nie chciał skierować bo twierdzono że w moim przypadku zabieg nie jest potrzebny i nie takie leki będę jeszcze brała do końca życia a ostatnio miałam puls 250 na min.Dowiedziałam się o PANU DOKTORZE kRZYŻANOWSKIM poszłam na wizytę zrobił mi eho serca i zaraz został wyznaczony …

dr hab. n. med. Jerzy Wranicz

MULTI-MED PLUS Sp. z o.o
Łódź, ul. Kopernika 67/69

Dobry, rzeczowy, kulturalny. Duża wiedza i doświadczenie, a ponadto niezwykle pomocny i skuteczny. Postawił "na nogi" mojego ojca, któremu nikt nie mógł pomóc!!! Stanisław Mróz (syn pacjenta)

dr Barbara Połecka

Kardiolog dziecięcy

Chodźki 3 lok. 2
Lublin

Pól roku temu urodziłam córeczkę i jak każda mama szukałam dobrego kardiologa, który zrobi mojemu dziecku echo serca. W DSK słyszałam od innych mam,że Pani dr Połecka jest lekarzem godnym polecenia. Wiem,że pracuje w Luxmedzie i tam też postanowiłam udać się z dzieckiem na wizytę. Na wizytę musiałam poczekać (jest to bardzo "oblegany" lekarz), gdyż trudno było się zapisać. Chociażby to świadczy jak wiele osób chce właśnie u tej Pani …

lekarz Elżbieta Krawczyk

Głęboka 29
Lublin

Pani dr. Miła, sympatyczna, profesjonalna, znakomity fachowiec, bezwzględnie polecam. Spokojnie można powierzyć jej swoje zdrowie.
Opinia dodana przez: Zenon