Instytut Onkologii
Wybrzeża Armii Krajowej15
Gliwice
Na tarczycę leczę się wiele lat, pani dr.B.Michalik jest chyba czwartym lekarzem, który mnie leczy. Moim zdaniem jest najlepszym lekarzem jaki mi się trafił w życiu.Dodam że leczę się na serce, kręgosłup,oczywiście korzystam z porad lekarza rodzinnego, byłam wiele razy w szpitalu, i nie spotkałam tak dobrego lekarza.To prawda co napisała p.Danuta jest oszczędna w słowach i bardzo dobrze czas lekarza i mój jest cenny. Nie przychodzimy przecież do lekarza …
Gabinet Pomocy Psychologicznej
Kasprowicza 48/11
Świetny fachowiec o bardzo dużej wiedzy oraz wielką życzliwością w stosunku do pacjenta. Polecam każdemu, który nie miał tyle szczęścia co ja by w odpowiednim momencie trafić na Panią doktor.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "OMEGA " Sp. z o.o.
ulica Królewiecka 24 A
Płock
Najlepszy endokrynolog w Płocku. Nie wiem co zrobię gdy kiedyś zabraknie Pani doktor. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile trzeba, odpowiada na wszystkie pytania. Bardzo polecam. Tylko bardzo ciężko dostać się do Pani doktor.
Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Opolska 5
To najlepsza Pani Doktor która mnie leczy od 25 lat i dzięki Pani Małgorzacie Siekierskiej Hellmann żyję. Mój przypadek to akromegalia.
Ozimska 55A
Opole
Pani Doktor to miły dobry uprzejmy człowiek ,lekarz godny polecenia na 5+ kompetentyny ,rzetelny ,cierpliwy...rozmawia z pacjentem..wyjasnia..tlumaczy
NZOZ Przychodnia Specjalistyczna"Danuta Macierzyńska i Partnerzy -Lekarze"
OLSZTYŃSKA 33A
Radom
Wizyta trwała dłużej, niż była umawiana (patrząc na to co ile są umawiani pacjenci). Czułam się wysłuchana i dostalam odpowiedź na wszystkie pytania. Mimo, że to była wizyta prywatna, lekarz sam zachęcał do zapisania się na NFZ, co jest dodatkowym atutem, lekarz z powołania a nie dla pieniędzy. Jestem bardzo zadowolona tym bardziej, że wcześniej spotkałam się już z lekarzami, którzy nie zlecali badań, tylko wypisywali recepty. Tutaj był dokładny …
LAM Laboratorium Analiz Medycznych mgr Ewa Szwajkowkska - Chwalisz
Wodna 2
Przemyśl
Bardzo miły lekarz, który zawsze ma czas dla pacjenta i nie bagatelizuje niczego. Najlepszy lekarz z jakim miałam kontakt
Lubomirskiego Aleksandra 7/7
Cudowny człowiek, świetny specjalista. Nie mogłam mieć dzieci z powodu autoimmunologicznego zapalenia tarczycy. Dzisiaj moja zdrowa, roczna córeczka i ja pozdrawiamy Pana Profesora!
pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122
Konkretna, fachowa lekarka, dokładnie bada, wszystko tłumaczy.Stawia trafne diagnozy i dobrze dobiera leki. Do tego do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie, traktuje pacjenta z życzliwością, poświęcając mu dużo czasu.
gabinet prywatny
ul.Wokalna 4 Warszawa 02-787
Kompetentny Lekarz z powołania do zawodu, wyjaśnia kompleksowo wszelkie problemy medyczne pacjenta. Potrafi wysłuchać pacjenta i poświęcić mu wystarczająco dużo czasu.
ulica Grunwaldzka 78
Kompetencje, uprzejmość, kultura. Umiejętności w zakresie tłumaczenia choroby i leczenia. Oceniam bardzo wysoko.
InVivo
Wita Stwosza 58
Znakomita specjalistka, rzetelność, uwaga i troska o pacjenta, a przede wszystkim chęć udzielenia pomocy pacjentowi. Z całego serca polecam Panią Doktor, pomogła mi niesamowicie, diagnoza, plan leczenia ustalone, omówione i wytłumaczone rewelacyjnie. Komunikacja na najwyższym poziomie i bardzo szybkie odpowiedzi na maila. W dodatku Pani Doktor za każdym razem pozytywnie i ze spokojem potrafi rozwiać wszelakie wątpliwości co automatycznie uspakaja pacjenta. Nie mogłam trafić na lepszego lekarza.
CSK MSWiA
ulica Wołoska 137
Super lekarz, polecam każdemu, pełny profesjonalizm, rewelacyjne podejście do każdego pacjenta, wszystko tłumaczy. Pacjentka
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Aleksandra Kierat-Pająk
Moja mama jest pacjentką Pani Doktor od lipca 2013r. Od czasu postawienia rozpoznania jest prowadzona bardzo rzetelnie i sumiennie. Pani Doktor ma zawsze dla nas czas, spokojnie i cierpliwie odpowiada na pytania, okazuje zainteresowanie, ma wyjątkowe podejście do osoby starszej. Zawsze możemy na Nią liczyć.Wysoko oceniamy Jej kompetencje zawodowe. Polcamy jako wysokiej klasy specjalistę wszystkim, którzy poszukują bardzo dobrego endokrynologa. Jest wspaniałym lekarzem. :):):)
Samodzielny publiczny zakład Opieki Zdrowotnej w Kościanie
ulica Szpitalna 7
Kościan
Wspaniała Pani Doktor, która z wielkim zaangażowaniem podchodzi do pacjentów. Lekarz z powołaniem. Jestem szczęśliwa, że mogę być pacjentką tak znakomitego specjalisty. Dzięki temu czuję się coraz lepiej. Polecam z całego serca.
Gabinet prywatny
16 stycznia 1 E
Końskie
Wspaniały lekarz! Pani doktor rozpoznała u mojej Mamy bardzo rzadką i trudną do wykrycia chorobę metaboliczną- tzw.chorobę Cushinga. Wcześniej Mama przez wiele lat była odsyłana od lekarza do lekarza i nikt nie umiał jej pomóc. Każdy tylko mówił, ze ma schudnąć, ale nikt nie zastanowił się dlaczego tak bardzo tyje, jedząc bardzo niewiele. Gdyby nie Pani doktor, Mamy już by z nami nie było. Swoją trafną diagnozą uratowała jej życie. …
NZOZ "Medica" Zespół Lekarzy Specjalistów
ulica 3-go Maja 3
Siedlce
Serdecznie polecam Panią Doktor Pięknie opiekuje się pacjentami jest bardzo empatyczna w stosunku do swoich podopiecznych i ich rodzin Polecam serdecznie także cały oddział wewnętrzny super opieka . Mój tata jest starsza osoba po 70 gościmy na oddziale już drugi raz i nie mogę wyjść z podziwu chylę czoła.
Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289
Znakomity specjalista i empatyczny człowiek z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Jasno przekazuje wiedzę medyczną i sposób leczenia. Poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu. Jestem wdzięczna za zastosowanie odpowiedniego leczenia.