Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kraszewskiego 1
Bytom
Doskonały lekarz! Cierpliwie i w przystępny sposób wytłumaczył i omówił wyniki badań. Poświęcił sporo czasu. Jest endokrynologiem, którego będę polecać każdemu potrzebującemu porady, diagnozy i leczenia.
Modrzewiowa 14 lok. 36
Bydgoszcz
Bardzo dobry,kompetentny,punktualny lekarz ,o ..właściwym podejściu do pacjenta.gorąco polecam.Gdyby wszystcy lekarze tacy byli świat byłby wspaniały.
Przychodnia
ul. Ledóchowskiego 16
Dzisiaj odbyłam drugą wizytę u Pani doktor Szczerskiej. Z obydwu wizyt wyszłam zadowolona, a przede wszystkim uspokojona. Pani doktor jest ciepłym i życzliwym lekarzem z dużą empatią do pacjenta. Spokojnie mnie wysłuchała, zbadała i odpowiedziała na moje wszystkie pytania i wątpliwości. Przede wszystkim podeszła do mojego chorego problemu całościowo biorąc pod uwagę również moje problemy kardiologiczne i neurologiczne. Pani doktor jest lekarzem na szóstkę.
Praktyka Internistyczno-Endokrynologiczna Urszula Wyrwas-Bełz
11 Listopada 3E/1
Oświęcim
Z całego serca polecam Panią Doktor jako wyjątkową specjalistkę. To lekarz z wieloletnim doświadczeniem, rzeczowym i kompetentnym podejściem do pacjenta, a jednocześnie ogromną empatią i kulturą osobistą. Każda wizyta przebiega w miłej, spokojnej atmosferze, a Pani Doktor patrzy na pacjenta całościowo – z uwzględnieniem wszystkich aspektów zdrowia. Poza palpacyjnym badaniem tarczycy, bada również całego pacjenta, mierzy puls, waży i osłuchuje, co pokazuje jej skrupulatność. Dzięki jej uważności i zaangażowaniu czuję …
Sirene Medical Clinic
Wąwozowa 32/u1
Jestem pod opieką Pani doktor od kilku lat. Zawsze bez najmniejszego problemu zleca wszystkie badania i pomaga mi w opanowaniu mojej choroby, uśmiechnięta i pełna optymizmu. Polecam
NZOZ "Euromed" Magdalena Jaśkiewicz we Włocławku
ulica Kaliska 83D
Włocławek
Najlepsza Pani Doktor z jaką kiedykolwiek się spotkałam. Wszystko dokładnie wytłumaczy,wysłucha i oczywiście z każdej wizyty wyszłam zadowolona. Oby więcej tak wspaniałych lekarzy.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Energomontaż Chorzów" Sp. z o.o.
Szczecińska 10
Chorzów
Jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia ;oby takich lekarzy było wielu a najlepiej wszyscy.Miałam okazje się o tym przekonać gdy to właśnie pani doktor zauważyła u mnie zmiany tarczycowe/a jest diabetologiem a nie endokrynologiem/ a lekarz rodzinny sprawę zbagatelizował i opóżnił.Takie zmiany kompetentny lekarz może stwierdzić nawet manualnie.I chwała takim lekarzom.
Przychodnia Specjalistyczna
al. Jana Pawła II 7A
Ostrowiec Świętokrzyski
Ideał lekarza, człowiek, który ma powołanie i jest dobry w swej pracy,dobra komunikacja i empatia dla pacjenta
ID CLINIC
Janowska 19
Mysłowice
Witam. Zostałam pacjentką Pana doktora Klajnowicza z polecenia. Moje objawy to trądzik, wzmożone owłosienie, wypadanie włosów. Pojawiłam się u Pana doktora ponad 6 lat temu prywatnie z podstawowymi badaniami wykonanymi prywatnie. Pan doktor przepisał steryd dexamethason sugerując chorobę nadnerczy (na podstawie podwyższonego 17 hydroprogesteronu) oraz euthyrox na niedoczynność tarczycy. Stosowałam się do zaleceń lekarza, ufałam mu w końcu profesor z doświadczeniem. Po kilku latach zaczęłam się coraz gorzej czuć, a …
A.B.C." Family Med."Sp.zo.o
Małopolska 11/1
Sopot
Pani doktor życzliwa, przesympatyczna, zawsze poświęca pacjentom dużo czasu. wszystko wytłumaczy, rozwieje wątpliwości polecam naprawdę super lekarz z powolania
Specjalistyczna Praktyka Lekarska Przemysław Kutrzyk
ul. Kozubka 8
Dąbrowa Górnicza
Polecam, bardzo kompetentny lekarz, wszystko dokładnie wyjaśnia. Leczy kompleksowo, nie tylko w wąskiej dziedzinie czego innym lekarzom często brakuje.
Szpital Św. Michała Archanioła
Ignacego Paderewskiego 5
Łańcut
Polecam bardzo - przez około 5 lat tułałam się po różnych specjalistach endokrynologach, ale to pani doktor postawiła już na pierwszej wizycie wstępną diagnozę a wyniki badań tylko to wszystko potwierdziły. Nastąpiła zmiana leków na inne i wszystko idzie w końcu w dobrym kierunku. Wredni pacjenci narzekają że w dniu wizyty trzeba długo czekać na swoją kolejkę(przeciąga się o3-5 godzin) ale do dobrego specjalisty warto swoje odczekać. Polecam!!!!!!!!! 👍
Agata Czarnywojtek gabinet
os. Rzeczypospolitej 6
Wychodzę z założenia, że jeśli ja traktuje ludzi dobrze, to oni odwzajemniają ty samym. U pani doktor byłam już 2 razy i nigdy nie było żadnych problemów. I za każdym razem była do niej kojejka, skoro to takie ważne, by o tym wspominać. Czy oczekujecie, że wszyscy lekarze, którzy przyjmują prywatnie będą wa lizać d***py?
Żołnierska 18 lok. 57
Olsztyn
Bardzo miła, sympatyczna i doświadczona pani doktor 😉 wysłucha, wytłumaczy, kieruje na szersze badania, spyta o zdrowie i samopoczucie. Widać że lekarz z powołania. Przyjmuje punktualnie, bywają poślizgi podczas wizyt, ale nie ma co się dziwić jak wizyta co 5min w jednej placówce i tak dużo pacjentów 😉
Gabinet Prywatny - Gabinety Lekarskie "Diagnoza"
Aleje Racławickie 44A
Lublin
Pani Doktor, wbrew w/w opinii jest osobą bardzo miłą i uprzejmą. Do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie i z szacunkiem oraz zrozumieniem. Chodzę do niej od dawna i nie zauważyłam nigdy aby w czasie wizyty zajmowała się innymi sprawami czy innymi pacjentami. Na papierosa też wcale nie wychodziła. Mogę ją z czystym sumieniem polecić jako dobrego i oddanego lekarza. Zawsze służy pomocą i radą. Nie zamieniłabym jej na innego lekarza. Jest …
"MEDICUS KULKA HOLDING" dr n.med. Krzysztof Kulka
353a
Bystra
Lekarz wytłumaczył na czym polega choroba. USG odrazu przy wizycie robione dokładny opis wizyty i dokładnie dawkowanie leków do stanu zdrowia.
Prywatna Przychodnia Lekarska Medyk C.&J. Kupisz Spółka Jawna
ulica Siewna 5
Lublin
Pan Andrzej nie jest mistrzem podejścia do pacjenta ale za to jest bardzo rzeczowy, profesjonalny i merytoryczny. Kawy razem nie wypijemy ale bardzo dobrze zinterpretował poprzednie badania, zlecił dodatkowe i objaśnił pod jakim kątem szukamy przyczyny mojego problemu. Myślę, że z czystym sumieniem należy mu się pozytywna opinia.
Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
Tarnów
Leczę się u doktora Zyguły już parę lat. Ma dobre podejście do pacjenta,dokładnie wytłumaczy przebieg leczenia.,dokładność w badaniu. Jest godnym polecenia endokrynologiem.
Szpital Wojewodzki
Oddział Endokrynologii Szpital Wojewódzki w Opolu
Opole
Trafić na dobrego lekarza, to jak wygrana na loterii. Pani Doktor jest Niesamowita. Nigdy na swojej drodze nie spotkałam tak świetnego lekarza. Jest Bardzo Miła,Ciepła, Kompetentna ma doskonałe podejście do pacjenta. Podczas rozmowy potrafi prześwietlić pacjenta i postawić diagnozę w punkt. Nie zbywa, a wręcz przeciwnie. Przeprowadza szczegółowy wywiad. Ogólnie unikam lekarzy wielkim łukiem. Natomiast do Pani Doktor mogłabym przyjeżdżać każdego dnia. Lekarka z powołaniem i oddaniem. Polecam