pediatra pediatra pediatra pediatra pediatra

lekarz Halina Zakrzewska

Laryngolog, Pediatra

os. Wazów 2 lok. 40
77-300 Człuchów

Dla mnie jest naprawdę ok. Chodzę do niej z dwójką małych dzieci i jestem bardzo zadowolona. Polecam

lekarz Marceli Marzyński

Przychodnia Medycyny Rodzinnej s.c. Zenon Borucki Edyta Newska
ulica Libelta 4
62-130 Gołańcz

Najlepszy lekarz pierwszego kontaktu. Zawsze trafne diagnozy, zawsze dyspozycyjny. Nie mogę złego słowa powiedzieć. :-) Mimo, że już prawie nie mieszkam w rodzinnej miejscowości zawsze do Pana doktora wracam.
Opinia dodana przez: Daria

lekarz Jarosław Szułczyński

Kąpielowa 13
86-005 Przyłęki

Bardzo kompetentny i daleki od dawania niepotrzebnego antybiotyków idealna diagnoza po tygodniu bezsensownego leczenia

lekarz Adriana Białek

Pediatra, Psychiatra

Kujawska 11
64-920 Piła

Super lekarz. Lekarz z powołania jest wyrozumiała i sumienna, godna zaufania. Z zaangażowaniem poświęca czas dla pacjętòw i rodziny w trudnych i bezradnych chwilach. Oby więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Joanna Estrella Binet

Szpital Specjalistyczny
Prądnicka 35-37

Kompetentna lekarka.Dobre podejście do pacjęta, dobra diagnoza i leczenie. Gorąco polecam i dziękuję. Wiesław Wolańczyk
Opinia dodana przez: Wieslaw

lekarz Jerzy Tarnowski

Pediatra, Pulmonolog

Lubelska 20
21-100 Lubartów

Super lekarz . Kompetentny. Godny zaufania.Wszystko wytłumaczy . Indywidualnie podchodzi do pacjenta. Polecam z całego serca

lekarz Dorota Sroczyńska-Chomicz

Alergolog, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lekarze Specjaliści" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Konrada Wallenroda 15
20-607 Lublin

Nie mam zastrzeżeń do leczenia u Pani Doktor.Kompetentna i dokładna.Są dobre efekty terapii.Pani Doktor nie jest gadułą ale odpowie na każde zadane pytanie dotyczące leczenia.Mnie to bardzo odpowiada,że jest konkretna i rzeczowa.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Anna Lis

Lekarz rodzinny, Pediatra

Chrobrego 7
66-210 Zbąszynek

Miła, kompleksowa usługa. Pani doktor pytała o historię wcześniejszych chorób i dobrze dobrała leki. Szybkie wyleczenie moich dwóch szkrabów.
Opinia dodana przez: Karolina

Jolanta Pełka

Przychodnia Specjalistyczna "MEDYK" - Poradnia alergologiczna
98-300 Wieluń

U pani doktor leczę się od 11 lat. Leczę się ja, mój syn a ostatnio na wizytę wzięłam również tatę-osobę starszą. Za każdym razem pani doktor podchodzi do wizyty profesjonalnie, poświęca czasu tak dużo jak trzeba. Ratuje mi życie (w dosłownym tego słowa znaczeniu) pod kątem astmy a dziecku (kiedy skończył tylko 1,5 roku a ma 13 lat) zawsze pomogła jako pediatra i alergolog. Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Danuta Ostalska - Nowicka

ul. Sowiniecka 74
62-050 Mosina

Cudowna Pani Profesor, nie ma lepszych w jej dziedzinie. Naprawdę z całego serca polecam. Cudowna zarówno dla dzieci jak i dorosłych.

lekarz Czesław Błaszczyszyn

Neonatolog, Pediatra

Rubinowa 5
48-300 Nysa

Najlepszy pediatra w Nysie.Polecam.Pełna kompetencja, wiedza i podejście do pacjenta.Diagnoza postawiona zawsze poprawnie,
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Michał Hoffman

Dojazdowa 44
Kobyłka

Nie polecam. Właściwie powinnam podać go do sądu, bo z powodu jego ignorancji moje dziecko będzie najprawdopodobniej niewidome na jedno oko ( lub w najlepszym wypadku słabowidzące). Gdy miało ospę wyskoczyła mu krosta na rogowce w oku. Pan doktor nie dość , że bardzo nas popędzał ( bo czekała kolejka osób ) to zajął się głównie krostami na ciele. Gdy upomniałam się o coś na oko to przypisał kropelki ( …

lekarz Zbigniew Muszewski

Szeroka 10 lok. 12
42-700 Lubliniec

W mojej opinii genialny lekarz, 2miesiace meczylem sie z zapaleniem zatok i węzłów chłonnych, straciłem kupę czasu i pieniędzy na innych lekarzy, jedna wizyta, 3tabletki i 2lata spokoju a sezonowo chorowalem. Dodatkowo jako jedyny zdiagniozowal przewlekłą pokrzywe u żony, ktora wcześnie leżała w klinice we Wrocławiu gdzie nie mogli jej pomóż. Jak dla mnie to najlepszy lekarz i człowiek
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Krzysztof Godek

Tumska 10
62-200 Gniezno

Leczę dzieci u Pana doktora od 10 lat. Jestem bardzo zadowolona , zawsze trafia z diagnozą, zawsze umie im pomóc, moje dzieci go bardzo lubią. Zawsze uprzejmy poświęca dużo czasu pacjentowi. Polecam wszystkim rodzicom

Joanna Wiechowska

Strzelców Bytomskich 4/1
Bytom

Pani doktor zawsze pomoże naszej Natalii nasza malutka uwielbia do niej chodzić bardzo profesjonalny lekarz pani doktor podchodzi indywidualnie do każdego pacjenta polecam z czystym sumieniem
Opinia dodana przez: Mama Natalii
Polecam z czystym sumieniem tego lekarza. Ma świetne podejście do dzieci. Uprzejmy dla rodzica. Indywidualne leczenie, trafne diagnozy.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Piotr Plizga

ul.Sienkiewicza
48-385 Otmuchów

Szczerze polecam. Bardzo kompetentny lekarz. Świetne podejście do małego pacjenta. Pan doktor uważnie nas wysłuchał i dokładnie zbadał synka. Z pewnością nie traktuje pacjenta przedmiotowo. Cechuje go empatia. A wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Moim zdaniem najlepszy pediatra w okolicy.

lekarz Maria Pniewska

Nefrolog, Pediatra

ul.bema
08-110 Siedlce

Leczyłam się u pani doktor 9 lat . Niestety ze względu na swój wiek (18+) musiałam ją opuścić ;-) jednak wszystkim bardzo bardzo polecam :) Pani doktor to jedna z lepszych lekarzy do jakich było mi dane chodzić ( a trochę tego jest ) :) Wszystko wytłumaczy , wyjaśni na spokojnie , dla każdego pacjenta ma czas .

lekarz Marek Zawiła

Lekarz rodzinny, Pediatra

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
34-106 Wadowice

Polecam z całego serca Pana Marka. Od kilku lat jest lekarzem naszych dzieci. Wspaniałe podejście do małego pacjenta z delikatnością, spokojem, troską i cierpliwością. Czy w przychodni czy prywatnie zawsze znajdzie czas dla chorego dziecka! Polecam!

lekarz Ewa Jędrzak

Spichrzowa 16
63-400 Ostrów Wielkopolski

Dołączam się do pochlebnych opinii. Świetny specjalista, zawsze w humorze do swoich małych pacjentów, dużo czasu poświęca na zbadanie, zagłębienie dolegliwości i nie zapisuje niepotrzebnie antybiotykow. Synek jak dotąd ich uniknął choć niejednokrotnie myślałam że bez nich się nie obejdzie, a tu prosze czyli jednak MOŻNA:))POLECAMY Panią Dr z całego serca:))