Niepubliczny Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego "Bytków" Szeja-Zabawa, Morawiec,Knap-Ulbrich Spółka Lekarska
Niepodległości 29
Siemianowice Śląskie
Pana doktora cechuje wysoka kultura osobista i ogromna cierpliwość. Lekarz konkretny i bardzo miły. Wizyta przebiega bez pośpiechu, lekarz przeprowadza dokładny wywiad i w zrozumiały dla pacjenta sposób odpowiada na zadane pytania. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam.
Ósemka w położeniu poprzecznym, uciskająca siódemkę. Rwanie w 100% bezbolesne i jestem w szoku jak sprawnie Panu doktorowi to poszło. Znieczulenie, przygotowanie zęba i DWA ruchy, po czym ząb w całości wyrwany. Najlepszy specjalista jakiego spotkałem i polecam każdemu. Wklejam tę opinię wszędzie, żeby ludzie mogli oddać się w dobre ręce ze swoim uzębieniem.
Sygietyńskiego 53
Świecie
Przemiła Pani stomatolog. Stoicki spokój. Fachowe podejście. Miałam wyrywane dwie ósemki. Żaden stomatolog nie chciał ich wyrwać, bo rosły na policzek. Dzięki Pani chirurg mam już spokój. Bezboleśnie. Wszystko zagoiło się bardzo szybko. Naprawdę POLECAM!
Prywatny gabinet położniczo - ginekologiczny
Klonowa 13 m 6
Najlepszy ginekolog, u jakiego byłam. Pani doktor jest miłą i ciepłą osobą, która pomaga przezwyciężyć chorobliwy lęk przed badaniem, jaki występuje u mnie. Podczas badania jest delikatna. Wszystko objaśnia. Polecam wszystkim! A szczególnie tym, które tak jak ja, boją się wizyt u ginekologów. Wizyta u Pani Bayat-Agackiej będzie przyjemnością. Raz pójdziesz i już nigdy nie będziesz chciała zmienić ginekologa.
Dermatologia
Warszawa, ul. Andersa 25 m. 421
Bardzo szybka, fachowa ocena znamion na tułowiu. Wdrożenie odpowiedniego leczenia które okazało się skuteczne. Dzięki kompetencji dr Wasylyszyna zaoszczędziłem dużo czasu nie musząc konfrontować sposobu leczenia z innym lekarzem. Polecam.
Top Dent Gabinet Stomatologiczny
Braci Niemojowskich 4a
Kalisz
super atmosfera w gabinecie, na luzie... bardzo dobra dentystka, świetne podejście, polecam........ dawniej bardzo bała się wizyt u stomatologa... teraz nie znam tego uczucia:)
Przychodnia Nr 2
Połaniecka 11
Chełm
wielka wiedza, doświadczenie, bezustanne dokształcanie się, olbrzymia pasja w pracy podyktowana , myslę, prawdziwym powołaniem lekarskim i co Najważniejsze - odwaga w podejmowaniu decyzji co do sposobu leczenia - 12 lat prowadzi moje dziecko, nigdy się nie pomyliła, celowo napisałam "prowadzi dziecko", bo od urodzenia tak perfekcyjnie to robi dbając nie tylko o leczenie ale przede wszystkim o właściwe chowanie dziecka, że moja córka właściwie nigdy poważnie nie chorowała - …
Profesjonalne podejście do pacjenta, rzeczowy z poczuciem humoru , a poza tym przemiły człowiek, że wspaniałym podejściem do pacjenta. . Lekarz zawsze dokładnie wyjaśnia szczegóły oraz cały proces leczenia czy przepisywane lekarstwa. Z czystym sumieniem mogę jak najbardziej polecić. Pan doktor jak zwykle pomocny i z fachową wiedzą. Cierpliwie odpowiada na pytania i wyjaśnia wszystko.
Szpital
Artwińskiego 3
Kielce
Genialny lekarz. Zna się na rzeczy, pomoże w 100%. Osoba miła, pracowita, działa z uśmiechem na twarzy. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam.
BALI CLINIC
Roentgena 44 lok. U1
Kompetentny, uprzejmy, inteligentny oraz co najważniejsze najlepszy jeżeli chodzi o wszelkiego rodzaju operacje. Warto mu zaufać bo jego umiejętności jeżeli chodzi o zabiegi są niesamowite. Podczas dwóch zabiegów bardzo mnie wspierał i uspokajal i jestem zachwycona jego podejściem do pacjentek, pełnym szacunku wsparcia oraz kiedy można poczucia humoru. Bardzo polecam.
Profesjonalista w każdym calu, godny zaufania. Cechuje go nie tylko kompetencja, ale także wspaniałe podejście do pacjenta i uprzejmość. Jako doktor i jako człowiek zasługuje na najwyższą ocenę, a nawet brakuje skali ocen. Pan Doktor Marek Jadeszko jest Wybitnym Specjalistą i Profesjonalistą.
Chciałbym serdecznie podziękować Dr. Masalskiemu. Miałem bardzo skomplikowany przypadek złamania kłykcia bocznego, dzięki doktorowi po roku wróciłem do sportu wyczynowego oraz do pasji. Większość lekarzy przekreślała szanse na uprawianie jakiegokolwiek sportu tym bardziej ekstremalnych. Panie doktorze, życzę jak najlepiej i dziękuje za naprawienie mi kolana.
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Do Pana Doktora trafiliśmy z polecenia. Pan Doktor jest nie tylko świetnym lekarzem, ale i wspaniałym, ciepłym oraz empatycznym człowiekiem. Dzięki niemu, po 5 latach walki, właśnie kompletujemy wyprawkę dla naszego pierwszego maleństwa. Pan Doktor w trakcie wizyty wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na każde, najdziwniejsze pytanie. Przekazuje informacje w bardzo prosty, łatwy do zrozumienia dla laika sposób. Mąż na każdym badaniu czuł się bardzo komfortowo, nieskrępowany. To pierwszy androlog (a …
PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
Zabrze
Polecam z całego serca. Lekarz z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Niezwykle serdeczny i kompetentny. Pan doktor starannie wyciął znamię i założył szwy. Dba o komfort pacjenta podczas zabiegu, tak by pacjent nie odczuwał bólu i stresu. Jestem wdzięczna Panu Doktorowi za pomoc i ogromną serdeczność. Dziękuje! I.O.
Pracownia Rezonansu Magnetycznego
ulica 3-go Maja 13-15
Zabrze
Kompetentny i troskliwy lekarz, czułam się przed i po zabiegu zaopiekowana, godny polecenia anestezjolog