Psychologia bycia, psycholog
online
Białystok
Pani Asia, to bardzo dobry specjalista, kompetentna, empatyczna, wyrozumiała i nieoceniająca. Jestem bardzo zadowolona ze spotkań z Panią psycholog. Sporo się dowiedziałam, zwłaszcza o sobie samej. Teraz lepiej radzę sobie z trudnościami życiowymi. Na prawdę polecam!
NZOZ VITA-DENT S.C.
Władysława Broniewskiego 32/1
Bielsko-Biała
W mojej ocenie bardzo dobry specjalista. Poświęcił mi dużo czasu aby wytłumaczyć jaki jest plan leczenia, a po skomplikowanej operacji łokcia zaprosił do gabinetu i przedstawił efekty pracy. Spokój i generalnie sposób bycia lekarza budzi pełne zaufanie. Szczerze polecam!
Bio Ortopeda - Terapie Biologiczne
Kupiecka 32B
Zielona Góra
Z całego serca dziękuję Panu Doktorowi Wojciechowi Janczewskiemu za profesjonalne przeprowadzenie skomplikowanej operacji mojej kostki oraz za niezwykle empatyczne podejście do pacjenta. Pan Doktor to wybitny specjalista i cudowny człowiek – życzliwy, bardzo uważny i otwarty. Od pierwszego kontaktu czułam się zaopiekowana i bezpieczna. Jak powiedział św. Jan Paweł II: „Człowiek jest wielki nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Z pełnym przekonaniem polecam.
Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
Lubin
Najlepszy chirurg jakiego znam. Myślę że Doktor który jest sympatyczny, miły i mega kompetentny - nie muszę się stresować ani bać zabiegu jaki mnie czeka. Polecam z całego serca. Więcej takich lekarzy nam trzeba. Niech żyje jeszcze nam 100 lat
Diagnostyka Laboratorium w Rzeszowie
Jabłońskiego 2/4
Rzeszów
Super specjalista, polecam i stawiam za wzór. Szkoda, że tak trudno się do niego zarejestrować.
Salus Centrum Medyczne
Kusocińskiego 3a (Centrum Medyczne Salus)
Kłodzko
Teraz zobaczyłam, że Pani doktor Grażynie Iwan-Dyś dałam 4,8 punktów, a powinna dostać 5 punktów. Coś przeoczyłam. Mojej najukochańszej córki już nie ma, ale panią doktor zapamiętam jako konkretnego, kompetentnego lekarza, który pierwszy rozeznał, co mojej córce dolega. Ola też wtedy była pełna uznania dla doktor, mimo ciężkiej choroby.
Żywiecka 142 (EuroMedica)
Bielsko-Biała
Trafiłam do szpitala w Wilkowicach z masywnym obustronnym zatorem płucnym pod opiekę Pani Doktor. Ogromny szacunek za podejście do pacjenta i mnóstwo pozytywnej energii wnoszonej za każdym na salę. Oddział prowadzony przez Panią Doktor - wzorowy. Bardzo dziękuję za uratowanie życia.
Witam Serdecznie ! Chciałbym bardzo podzielić się swoimi uwagami w sprawie wizyty u Pani doktor Barbary Bożek- Bechońskiej . Miałem niedosłuch ucha prawego . Profesjonalne podejście Pani doktor, wysłuchała moich wyjaśnień i szybko zdiagnozowała , podejmując działanie . Po kilku minutach wypłukała jedno oraz skutecznie drugie ucho. Bardzo uprzejmia i miła . Bardzo dziękuję za pomoc. Przepisała również mi skuteczny środek, który będę stosował . Polecam / jeżeli będzie taka …
To Lekarz przez duże L. Jestem obecnie w szpitalu po operacji przegrody wykonanej przez Pana doktora. Wiele osób przed zabiegiem polecało mi „miłego, profesjonalnego, zaangażowanego, ludzkiego i cudownego lekarza dr. Misiewicza”. Muszę przyznać, że nie zawiodłam się na żadnej z tych opinii. Przed zabiegiem przez 2 dni zrobiono mi wiele badań i konsultacji, aby wykluczyć przeciwwskazania do zabiegu: od echa serca do gastroskopii włącznie. Na oddziale laryngologii w szpitalu kolejowym …
ulica Gen.Sowińskiego 37/35
Na początku wizyty prosiła o zrobienie wszystkich potrzebnych wyników, dodatkowo miałam robione eeg oraz Tomografię komputerową głowy, po czym dobrała mi odpowiednie leki, które bardzo mi pomogły. bez problemu wypisuje potrzebne zaświadczenia oraz odpowiada na wszystkie pytania .
Byłem u Pana doktora z problemem nadgarstka. Pan doktor stwierdził martwicę kości księżycowatej z przemieszczeniami. Zaproponował zabieg artrodenzy - częściowe usztywnienie nadgarstka prawego. Zabieg wykonał 11 paźdzernika 2022. Jestem bardzo zadowolony z zaangażowania Pana doktora. Poza małym niedowładem w nadgarstku czuję się dużo lepiej. Jestem Panu doktorowi bardzo wdzięczny i wszystkim go polecam. Dziękuję Panie doktorze, Stanisław