Dziękuję Panu Doktorowi Micza za wspaniale leczenie (korony i most cyrkonowy). Wreszcie mogę spokojnie się śmiać i cieszyć zdrowym stanem zębów! Odwiedzałam innych stomatologów, ale niestety nie mam dobrych doświadczeń. Teraz przybywam do Pana Miczy z Hiszpanii, wcześniej z Meksyku - gdyż wiem, ze tutaj jestem w niezawodnych rękach. Bardzo polecam.
Diagnostyka Laboratorium Regionu Południowo-Wschodniego
Jagiellońska 74
Kielce
Pani doktor to pragmatyk zawodowy.Nie boi sie dotknac pacjenta ,nie zbywa.Ambitna kobitka.Mam ogromną wiedzę z wielu specjalności lekarskich.Wytlumaczy jak podać lek.Nie zbywa obowiązku ,nie boi się zrobić ineksji,podać tlen twierdząc jak co niektórzy to nie mój obowiązek.....SWOJĄ WIEDZA I DOSWIADCZENIEM WIELU STARZYSTOW W PRAKTYCE BY WYSZKOLIŁA I DOBRZE WYCHOWAŁA W ODNIESIENIU DO PACJENTÓW.ZAANGAŻOWANA DOKTOR.NIE UNOSI SIE DO INNYCH Z DUNA LECZ Z EMPATIA.POTRAFI WEJSC W CUDZE BUTY.GORĄCO POLECAM PANIA DOKTOR …
Prywatny Gabinet Logopedyczny "GłosKa"
ul.Ożarowska 15
Sandomierz
Bardzo sympatyczny i przyjemny lekarz, a przede wszystkim wszystko dokładnie sprawdza. Badanie EMG niebolesne, lekki przerywany dyskomfort. Polecam
W 2018/2019 roku byłam leczona na Oddziale Psychiatrii ZOZ Kłodzko przez 6 tygodni. Pan Maciej Jędrych miał dyżur w dniu przyjęcia mnie i profesjonalnie uspokoił mój przykry stan pobudzenia. W trakcie pobytu bardzo wspierał . Ma wielką empatię, życzliwy, uważny. Szczerze polecam
Gabinet Neurologopedyczny Justyna Kiliańska
Dobkiewicza 8
Sandomierz
Polecam z pełnym przekonaniem przesympatyczną, doskonałą w swoim fachu Panią Justynę Kiliańską.Poza ogromem pracy i zaangażowania, jakie wkłada w pomoc małemu pacjentowi, zaraża go ponadto uśmiechem i pozytywną energią. Profesjonalistka jakich mało!
Poradnia Endokrynologiczna
ul. Boh. Westerplatte 4
Giżycko
Wspaniały lekarz z powołania. Uratował mi życie. Bardzo miły, uprzejmy. Zna się na swojej pracy. Bardzo dziękuję za opiekę w szpitalu. Powróciłam do zdrowia dzięki dr. Adamskiemu. Żyje dzięki niemu, jestem z dziećmi i mężem. Bardzo dziękuję i nigdy tego nie zapomnę.
Armii Krajowej 17a lok. 4
Jelenia Góra
Wspaniały lekarz,cierpliwy i z dawką poczucia humoru. Dwa porody,dwa dobre porody. Człowiek i lekarz o ogromnym sercu.
Krótko:) nie umiem... Wizyta profesjonalna pod każdym względem , dlatego 6 x 5 gwiazdek. Chciałbym bardzo , aby wszystkie wizyty u innych lekarzy przebiegały w ten sposób !!! Moja Mama , która potrzebuje cierpliwosci i jasnego przekazuze strony lekarza jest bardzo zadowolona z konsultacji i wyszła z gabinetu z usmiechem pomimo maski na twarzy:), dlatego pozwoliłem sobie na ten nieco zbyt długi wpis. Gorąco polecam i dziękuję w imieniu mojej …
Jestem po drugim ...niestety :( zawale zaistniałym w m-cu wrześniu b.r. ……………………... DOKTOR Urszula KUBIAK jest kardiologiem prowadzącym mnie od 2011r…w ramach Poradni Szpitala we Wrześni- dlatego najpierw muszę na jej ręce złożyć podziękowanie za PROFESJONALNĄ WIELOLETNIĄ OPIEKĘ ,empatię i …podejmowanie przez P. Doktor …ZAWSZE…trafnych decyzji medycznych …WTEDY …………..KIEDY TRZEBA BYŁO.!!! ………… …..Co do niedawnego zawału pragnę podkreślić ,że jestem ………… bardzo wdzięcznym………. Sz.P. Doktor…KUBIAK ……….. za mające miejsce wówczas …
Instytut Bielenda Professional
Najbardziej kompetentny lekarz medycyny estetycznej u jakiego byłam. Usta i botox wykonane perfekcyjnie i nieprzesadzone; otrzymałam efekt taki jakiego oczekiwałam. Ceny rozsądne, Pan Dr nie naciągał (a jest to nagminna praktyka niestety...), taktowny, miły, czułam się bardzo komfortowo. na pewno wrócę i będę polecać koleżankom, pozdrawiam serdecznie
Wspaniały lekarz, a przede wszystkim człowiek. Jest cierpliwy, uprzejmy, miły, uśmiechnięty. Osoba, której można zaufać i oddać się pod opiekę. Jestem po drugiej endoplastyce biodra. Po pierwszym biodrze rok temu operowanym sprawność po miesiącu, dzisiaj 4 doba od drugiego biodra a ja już nie czuję bólu, sprawnie poruszam się o kulach i oczywiście ćwiczę. Polecam doktora!!!!!!!