{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Androlog
                                       dr n. med. Andrzej Rogoza

dr n. med. Andrzej Rogoza

Androlog, Ginekolog

Beniowskiego 37

Robiłam u doktora zabieg mona lisa touch. Jestem zadowolona i polecam każdej kobiecie z problemem. Nic nie boli i spełnia oczekiwania. cena adekwatna do efektu.
Opinia dodana przez: majka
{'id': 14792, 'name': 'Gniezno'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Piotr Hekert

lekarz Piotr Hekert

Ginekolog położnik, Ginekolog

Centrum Medyczne Salomed
Wolności 4A
62-200 Gniezno

Bardzo polecam pana doktora. Kilka lat już pod jego opieką i jestem bardzo zadowolona. Jeśli szukasz dobrego ginekologa, który założy wkładkę domaciczną serdecznie polecam. Zabieg wykonany szybko i bezboleśnie, w ramach wizyty na nfz w Centrum Medyczne Salomed w Gnieźnie.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Pediatra
                                       dr n. med. Jacek Czelej

dr n. med. Jacek Czelej

Gabinet Lekarski
ul. Dickensa 7 m 83

Synek miedzy 3 a 7 miesiącem życia przyjął trzy antybiotyki i kilka opakowań słynnego sterydu do inhalacji. Prawdopodobnie siostra przynosiła wszystko z przedszkola. Lekarze twierdzili, że to normalne, choruje, bo ma starsze rodzeństwo w przedszkolu. Miałam wrażenie, że jesteśmy w błędnym kole, antybiotyki pomagały, lecz w krótkim czasie po nich znowu łapał kolejną infekcję. Byliśmy tak zdesperowani, że starsza córka miała dwu miesięczną przerwę od przedszkola, żeby znowu nie zaraziła …
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Michał Janiak

Koszarowa 17
62-300 Września

Znam doktora od 12-13 lat. Operował mi rękę na cieśń. Fantastyczny efekt. 3 dni po zabiegu władałam ręką bez problemu. Obecnie miałam inną operację ręki - znów doskonale. Ma złote ręce, talent. Na wizycie się nie spieszy, odpowie na każde pytanie, wytłumaczy, zrozumie sytuację i podpowie jak sobie radzić, co można zrobić albo czego nie warto robić. Patrzy na człowieka holistycznie, nie "naprawia" go jak zabawki z klocków lego, a …
{'id': 1828, 'name': 'Nowy Targ'} Internista
                                       dr Paweł Chruściel

dr Paweł Chruściel

Podhalańskie Centrum Kardiologiczne ZDROWE SERCE
Wojska Polskiego 14
34-400 Nowy Targ

Bardzo dobry specjalista, gabinet kapitalnie wyposażony bije na głowe państwowe przychodnie - badania szybko dokładnie i za rozsądną cenę , Pozdrawiamy D i W Otrębscy
Opinia dodana przez: Darek
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Stomatolog
                                        Paweł Dobosz

Paweł Dobosz

Paweł Dobosz IMPLANTY & STOMATOLOGIA
Piastów 3

Pan Paweł Dobosz wspaniały fachowiec, rzeczowy, ciepły człowiek, wskazuje konkrety i dalszy tok leczenia, tłumaczy w prosty zrozumiały sposób, jest profesjonalistą. Widać, że ma bardzo dużą wiedzę. Bardzo empatyczny, a zarazem skromny, oby więcej takich lekarzy stomatologów. Pozdrawiam Krystyna.
Opinia dodana przez: Krystyna
{'id': 32591, 'name': 'Bielsko-Biała'} Alergolog
                                       dr n. med. Małgorzata Wróbel-Rajzer

dr n. med. Małgorzata Wróbel-Rajzer

Alergolog, Pulmonolog

Specjalistyczny Gabinet Lekarski Alergologiczno - Pulmonologiczny Dr n. med. Małgorzata Wróbel - Rajzer
ul. Karpacka 24 lokal 4b
Bielsko-Biała

Wspaniała Pani Doktor. Polecam każdemu. Mnie wyprowadziła z astmy oskrzelowej i wielokrotnie ratowala mi zdrowie, a nawet życie, kiedy inni lekarze zawodzili. Pomocna i bardzo mądra lekarka. Dzięki jej radom i wsparciu mam zdrowe dzieci, mimo że sama jestem alergikiem i astmatykiem. Szkoda tylko ze tak późno na nią trafiłam. Dziękuje Pani Doktor!!!!
Opinia dodana przez: Karolina

dr n. med. Marek Długosz

Urolog

Prywatny Gabinet Urologiczny Marek Długosz
Wieniawskiego 14
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Lekarz z powołania. Jest genialny. Dzięki Niemu urologia w ostrowieckim szpitalu jest na najwyższym poziomie. Polecam każdemu kto potrzebuje urologa.
Opinia dodana przez: Marian Pomostowski
{'id': 1451, 'name': 'Dąbrowa Górnicza'} Kardiolog
                                       dr n. med. Jacek Sowa

dr n. med. Jacek Sowa

Kardiolog

Specjalistyczna Praktyka Kardiologiczna
Żeromskiego 13
41-300 Dąbrowa Górnicza

Pan doktor jest rzetelnym i cierpliwym lekarzem z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Jest dociekliwy, wnikliwy i zaangażowany. Poza tym jest przemiłym, kulturalnym człowiekiem z subtelnym poczuciem humoru, co rozluźnia atmosferę wizyty. Ja polecam szczerze Pana doktora.
Opinia dodana przez: Teresa

dr n. med. Radosław Piotrowicz

Chirurg naczyniowy

Przychodnia "INTERCOR"
Kasztanowa 57
85-605 Bydgoszcz

Pan doktor Piotrowicz to doskonały fachowiec , cechuje go uprzejmość ,cierpliwość i profesjonalne podejście do wykonywanej pracy. Jest godny polecenia , co niniejszym czyniẹ
Opinia dodana przez: Remigousz
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg ortopeda
                                       dr n. med. Adam Zawojski

dr n. med. Adam Zawojski

Chirurg ortopeda

Centrum Medyczne Chabrowa
Chabrowa 29/1

Lekarz godny polecenia! Ma ogromną wiedzę. Profesjonalnie podchodzi do pacjenta! Polecam w 100 %.
{'id': 26013, 'name': 'Lublin'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Cezary Szymański

dr n. med. Cezary Szymański

Ginekolog położnik, Seksuolog

Jutro Medical
Chodźki 17/8

Pan doktor wydaje się być dobrym fachowcem. Jestem właśnie po pierwszej wizycie u niego i mam miłe odczucia.

lekarz Kamil Dworak

Ortopeda, Traumatolog

Usługi Medyczne "Śródmieście" Sp. z o. o.
ulica Bytomska 8
42-600 Tarnowskie Góry

Wspaniały człowiek ma podejście do pacjenta widać że chory nie jest mu obojętny aby takich więcej.Polecam z całym sercem.
Opinia dodana przez: Stanisław

dr n. med. Marek Adam Brzuchalski

Zakres porad: ginekologia i położnictwo, Ginekolog położnik

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Z. Herberta 6/4
72-600 Świnoujście

Czytałam opinie na temat Dr. Były fajne i mniej fajne każdy ma prawo do własnego zdania! Ja odwiedziłam Dr raz bo przyjechałam na urlop do Świnoujścia z Danii (a tu lekarze Boże broń) spóżniał mi się okres dość długo a testy wykazywały brak ciąży .Pan Dr wysłuchał mnie,zapytał i zbadał pełna dyskrecja rozśmieszyły mnie spódniczki ale za nie wielki plus bo nie czułam sie skrępowana .Przepisał tab .na wywołanie okresu …
Opinia dodana przez: Eva

dr Elżbieta Czaplińska-Jujeczko

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ELDENT Poradnia stomatologiczna
ul.Kilińskiego 3A
65-508 Zielona Góra

W ostatnim czasie miałam okazję być dwukrotnie w gabinecie.Raz na zdjęciu kamienia,a potem na leczeniu.Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu obydwu Pań i kulturze osobistej.Panie są delikatne i cierpliwe.O wszystkim co robią informują, pouczają jak dbać o uzębienie (jak trzeba,to i w grzeczny sposób zwrócą uwagę na nieprawidłowości,np.w szczotkowaniu zębów).Moją uwagę przykuły też, takie detale,jak kolorowe kubeczki śliniaczki,czy też Panie wesoło,kolorowo,gustownie ubrane.Te wszystkie detale sprawiły,że czułam się spokojna i wyluzowana.Polecam wizytę w …

dr Kamila Stachura

Dermatolog, Lekarz medycyny estetycznej

Klinika Dr Stachura
Jagiellońska 87

Nie polecam. W lutym 2024 r. miałam wykonany zabieg laserowego zamykania naczynek przez p. Kamilę Stachurę. Zabieg zakończył się poparzeniem skóry twarzy – pojawiły się pęcherze, strupy, ropa i trwałe blizny. Nie zostałam poinformowana o możliwych powikłaniach, nie przeprowadzono ze mną wywiadu lekarskiego ani nie otrzymałam do podpisania zgody na zabieg. 2 tygodnie przed ślubem zaproponowała mi bardzo inwazyjny zabieg – dermamelan, który mógł doprowadzić do pogorszenia mojego stanu i …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Marek Strawiński

Prywatny Gabinet Lekarski Marek Strawiński
Janiny Bartkiewiczówny 89
87-100 Toruń

świetny lekarz, zabiegowiec i do leczenia schorzeń w poradni, polecam w imieniu swoim i znajomych

lek. med. Krzysztof Żychowicz

Androlog, Chirurg ogólny

Żelazna 34

Byłem na wizycie u pana doktora w dniu 22.02.2018r. w gabinecie urologicznym 4 WSKzP. I wizyta ta zrobiła na mnie wielkie wrażenie, ponieważ zachowanie dr Żychowicza było niemal podręcznikowe! Jestem wymagającym pacjentem ,ale też od lekarza oczekuję takiego prawdziwie ludzkiego podejścia. I napiszę w ten sposób, że jeżeli potrzebujemy takiej prawdziwej, empatycznej i fachowej pomocy urologicznej to wybór dr. Żychowicza będzie niezwykle trafnym!
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. med. Krzysztof Ptak

Lekarz sportowy, Lekarz rehabilitacji medycznej

NZOZ Przychodnia Sportowo-Rehabilitacyjna “Zdrowie”
Bratków 16
43-300 Bielsko-Biała

Masakra. Pan przyjmuje też na ul. Bratków 16 w Bielsku-Białej. Od półtora roku po kilku wizytach z prośbą o skierowanie na badanie wieloletniej kontuzji znowu jestem bez skierowania. Badanie potrzebne mi jest do rozpoznania źródła dolegliwości i leczenie tej przyczyny co jest wystarczającym powodem do skierowania na badania. Tłumaczeniem p. Ptaka było że najpierw muszę odbyć rehabilitację potem u lekarza ogólnego zrobić sobie rendgen potem na kolejnej wizycie za pół …
Opinia dodana przez: Ka

dr Michał Waśniewski

Kardiolog

Medyczne Centrum Hetmańska
Hetmańska 55/1

Bardzo polecam Pana Doktora! Profesjonalne podejście, ogromna wiedza, bardzo uprzejmy, konkretny lekarz. Trafna diagnoza i błyskawiczna pomoc.
Opinia dodana przez: Natalia