Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej przy Elektrowni Korporacji Medycznej KMK Spólka z o. o.
ulica Podmiejska
Rybnik
Pani doktor poświeciła mi wystarczająco dużo czasu aby wyjaśnić jak leczyć się insuliną, bo nikt wcześniej mi dokładnie nie wytłumaczył tylko zapisywał lek. Polecam!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Energomontaż Chorzów" Sp. z o.o.
Szczecińska 10
Chorzów
Jest to lekarz z prawdziwego zdarzenia ;oby takich lekarzy było wielu a najlepiej wszyscy.Miałam okazje się o tym przekonać gdy to właśnie pani doktor zauważyła u mnie zmiany tarczycowe/a jest diabetologiem a nie endokrynologiem/ a lekarz rodzinny sprawę zbagatelizował i opóżnił.Takie zmiany kompetentny lekarz może stwierdzić nawet manualnie.I chwała takim lekarzom.
ul.Wrocławska
Ostrów Wielkopolski
Bardzo dobry lekarz, kompetentny. Ma bardzo dobre psychologiczne podejście do pacjenta. Wiele mu zawdzięczam. Szczerze polecam każdemu.
Długa 6 lok. 1
Jelenia Góra
Mam przyjemność wydać ocenę pracy jako szpitalny pacjent Pani dr.Hanuli . Jest osobowo bardzo profesjonalna . Jest doskonale zorientowana w hematologii. Choruje i los dał mi medycznego opiekuna . Dostałem dar od losu ,ze to właśnie Pani dr ma piecze nad moim stanem zdrowia . Wielki szacun dla prezentowanej wiedzy i szacun dla merytorycznej opieki . Dużo zdrowia Pani życzę ! JS
Do dr Pacury przeniosłem się z Krakowa, gdzie wizyty ograniczały się w zasadzie do wypisania recept i ewentualnie jakichś zaświadczeń czy skierowań. Cukrzycę mam od 42 lat i w Brzesku okazało się, że można jeszcze coś zmienić żeby mieć lepsze wyniki i bardziej komfortowe życie. Pani doktor rozmawia z pacjentem, cierpliwie tłumaczy, a przy tym wszystkim jest bardzo uprzejma i taktowna. Do tego, prawie na każdą wizytę zleca jakieś badania, …
najlepsza Pani doktor jaka może być Ci co piszą że za mało czasu poświęca to niech nie siedzą u Pani doktor nie gadają o pierdołach tylko o chorobie mój syn bardzo chwali Panią doktor bo dzięki Niej wyleczył się z innych chorób np z alkoholu i z papierosów jest dobrym psychologiem potrafi rozmawiać z młodzieżą i polecam Panią doktor Ja jej dziękuję
Powiatowe Centrum Usługowe NZOZ "Szpital Na Wyspie"
ul. Pszenna 2/0
Żary
Lekarz z powołania. Pełen empatii. Skupia się na człowieku i próbuje mu pomóc. Godny zaufania i polecenia.
PROVIVO Specjalistyczne Centrum Medyczne
Jutrzenki 10/6A
Lubliniec
Cudowna Pani dr. Wiedzą,ogromne kompetencje zawodowe.Jestem pod stałą opieką medyczną, Życzliwa i bardzo miła Pani Profesor .
Kaliska 24/1a
Ostrów Wielkopolski
Pani Wiesława to Empatyczna, ciepła osoba z bardzo dobrym podejściem do pacjenta, wytłumaczy, pomoże. Bardzo dobrze poprowadziła moją cukrzycę ciążową. Dostępna o każdej porze. Polecam z całego serca 😊😊
SZPITAL WOJEWóDZKI
Bielsko-Biała
Polecam to naprawdę dobry lekarz, godny zaufania, kompetentny. posiada duże doświadczenie, kompleksowe podejście. Zawsze znajduje czas.
Diabetologiczny Prywatny Gabinet Lekarski. Możliwość diabetologicznej wizyty domowej.
Lekarz z ogromną wiedzą, którą chętnie dzieli się z pacjentem. Spokojnie tłumaczy wdrażane leczenie na każdym jego etapie. Wzbudza zaufanie i poczucie dobrego zaopiekowania. Polecam w ramach leczenia insulinooporności i związanej z tym otyłości.
POL - MED
Zapleczna 9C/9
Kołobrzeg
Jedyny lekarz rodzinny który nie tylko przepisuje tabletki, ale docieka co jest tego przyczyną. Dzieki pani doktor została zdiagnozowana u mnie Astma Oskrzelowa i jej przyczyna alergia. Jestem po odczulaniu i wiem, że żyje ! Leków nie biorę prawie wogole, a wynikiem kilku lat zarzywania różnych śmisznych tabletek i antybiotyków na suchy uporczywy sezonowy kaszel były zniszczone migdałki i 2 pobyty w szpitalu ! Polecam panią doktor !
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Choszcznie
Choszczno
Gorąco polecam tę Panią doktor! Bardzo dobre podejście do pacjenta, jasne tłumaczenie, poświęca dużo czasu na wyjaśnienia i odpowiedzi na pytania. Wszystko jak należy.
SP Zespół Przychodni Specjalistycznych we Włocławku
ulica Szpitalna 6A
Włocławek
Rzeczowa . Tłumaczy dlaczego stosuje takie A nie inne leczenie A to u lekarzy nie jest częste. Poświęca dużo czasu pacjentowi.
Bielany Wrocławskie Dębowa 6
Kobierzyce
Miły czarujący doktor Dariusz Sowiński to geniusz w swoim zawodzie miałam problem w leczeniu cukrzycy on znalazł mi lek w 5 minut i problem minął . Korzystajmy z usług takich lekarzy jak pan Sowiński. Polecam Danuta
Bardzo polecam usługi p. Doktor. Fachowiec, który wysłucha i doradzi jest godny polecenia. Leczę się u p. Dr ponad rok. P. Dr posługuje się także nowoczesnymi technologiami w leczeniu cukrzycy, co chwali się lekarzowi, który może poszczycić się wieloletnią praktyką zawodową. Indywidualne podejście do pacjenta jest dziś wyjątkowym atutem u lekarza, który p. Dr posiada. Polecam.
WSSz. im. M Pirogowa
ulica Wólczańska 191/195
Pani Doktor to wspaniały Specjalista oraz cudowny empatyczny człowiek. Wszystkim bardzo polecam Panią Doktor !