Zdecydowanie polecam doktora Wierzbickiego wszytkim którzy musza usunąć zęba. Byłem u doktora na usowaniu zęba mądrości. Mój poprzedni lekarz nie podjął sie tego bo ząb był podobno krzywy i jeszcze prawie cały w kości. Dr Wierzbicki całkowicie bezboleśnie i w 15 minut pozbawił mnie przyczyny moich zmartwień, a to czego sie najbardziej obawialem czyli ze spuchne i ze będzie strasznie bolało nie nastąpiło. Jeszcze raz polecam dr Wierzbickiego!
Lek.Dent.Ewa Wrochna Stomatologia
Aleja Jana Pawła 25
Zwoleń
Bardzo polecam panią Ewę. Profesjonalizm, życzliwość, w gabinecie zawsze miła atmosfera. Dziękuję za bezbolesne wyleczenie zębów :))))
Witam! Chodzę do Pani doktor od przeszło 30 lat i nigdy się nie zawiodłem:) Poza doskonałym podejściem do swojego zawodu, zawsze służy profesjonalną poradą, jest miła i sympatyczna:) Mam do niej pełne zaufanie i zawsze ze spokojem oddaję jej moje, czasem szwankujące "pianino" do naprawy:))) Polecam gorąco!!!
Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Czajek 5
Pan Doktor Piotr Ogniewski jest rewelacyjny. Skala od 1 do 5 jest za niska żeby go ocenić :D prowadzi mojego synka od roku, a moje dziecko ma skończone 2 latka. Nie mamy żadnego problemu z wizytami u stomatologa pomimo przeprowadzonych zabiegów! Naprawde Pan Doktor godny polecenia! Cała obsługa z resztą też! Klinika pierwsza klasa. Za taki poziom, obsługę i komfort warto zapłacić :) Pozdrawiam, Ola.
ulica Skłodowskiej 35
Siemianowice Śląskie
Ostatnio korzystam z pomocy wielu lekarzy w szpitalu SPSKM i trafiam na samych wspaniałych Lekarzy nie wiem czy to przypadek i szczęście albo ten szpital jest tak dobry.
Kwiatka 5 A m. 8
Płock
szczerze polecam dr grabowską ! dzięki niej juz nie boję się iść do stomatologa, po ponad 20 latach mnie z tego strachu wyleczyła. wyrozumiała, delikatna! wspaniały specjalista ! polecam ja każdemu ! !!!!!!!!!!!!
time for Dentist
Olbrachta 126
Najlepszy stomatolog z jakim miałem do czynienia. Do tego specjalista w dziedzinie implantów. Poza tym przesympatyczna osoba. Polecam wszystkim !
STOMATOLOGIA-BRYNÓW
Brynowska 86
Napisze tylko ze 2 lata po wizycie u pani Karoliny, moja 8 letnia obecnie córka mówi, ze chce iść znów do cioci Karoliny naprawić ząbki. Świetne podejscie do dzieci , uśmiech i serdeczność.
DENTALLAND Paweł Kosior - Chirurg Stomatolog
Stanisławowska 58
Byłem u p. Pawła na usunięciu zęba, co nigdy nie jest łatwe. Jednak w rękach tak dobrego fachowca jak p. Paweł czułem się bezpieczny. Ze spokojem polecam wizytę w gabinecie.
Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Sypień
Piastowska 67a
Bielsko-Biała
Stomatolog z powołania, duży profesjonalizm, niezwykła sprawność działania i bardzo dobry, niestresujacy kontakt z pacjentem.
Kartezjusza 2 lok.307
Profesjonalista w każdym calu! Fachowo, kompleksowo i bardzo przyjacielsko. Nie sadziłem ze usunięcie zęba może przebiegać tak gładko i profesjonalnie