Bielsko-Biała
Najlepszy specjalista w tej dziedzinie! Wszystkim polecam z czystym sumieniem.Należę do strasznych tchórzy jeśli chodzi o wyrywanie zębów- musiałam usunąć obie ósemki. Zabieg całkowicie bezbolesny, z dokładnym omówieniem przed i po zabiegu. Po zabiegu również bez bólu. Zagoiło się rewelacyjnie, mimo, że przy pierwszej ósemce pojawiły się komplikacje z zatoką. Po prostu rewelacja. Z drugim zębęm szłam jak na kawę z koleżanką - całkowicie bez stresu. 8 minut i po …
FALDENT
ul. Derkaczy 57 B
Lekarz na 6-tkę! ale nie wiem czemu nie ma takiej w rankingu? Świetny specjalista i świetny człowiek, czyli dałabym dwie szóstki, a właściwie sześć szóstek. Wreszcie trafiłam w dobre ręce.
ARCUSMED
Częstochowa
Ten Człowiek ma dar od Boga. Mam problem z usuwaniem zębów. Byłem u kilku lekarzy , którzy usiłowali mnie znieczulić jednak udało się tylko Panu Krzysztofowi. Polecił mi go inny stomatolog, który powiedział cyt. Jeśli Pana ten lekarz nie będzie w stanie znieczulić to nikt tego nie zrobi. U mówiłem się na wizytę i poszedłem do Pana Denisa. Od razu poczułem bardzo sympatyczną atmosferę. Pan Krzysztof był bardzo spokojny. Porozmawiaj …
INGLOT
Fiołkowa 4
Jestem na samym początku leczenia. Mam ogromną fobię stomatologiczną. Dziękuję za wyrozumiałość i profesjonalną rozmowę. Polecam Pana doktora z całego serca.
ulica Dworcowa 9
Stargard Szczeciński
Tylko i wyłącznie dr Rawicki! Pełen profesjonalizm, miły, uprzejmy, dokładny pomimo mega kolejek na poczekalni czułam się zaopiekowana nie czuć presji czasu. Do tego bardzo przyjazna atmosfera w gabinecie sprawia że chce się wracać. Zarówno na NFZ jak i prywatnie wizyta na najwyższym poziomie. Dr przywrócił mi piękny uśmiech, który był moim marzeniem od lat! Polecam z całego serca!
Kościelna 39
Gryfino
Usuwałam u pana Patryka dwa zęby, a korzenie miałam "pozawijane" tak że nie było to łatwe zadanie ale dla tego doktora to pestka :), kilka minut i po sprawie. Jest uprzejmy i umie uspokoić pacjenta. Zawsze uśmiechnięty i zna się na tym co robi. Polecam wszystkim.
Dentica Park Clinic
ul. Jagiellońska, 45
Legionowo
Bardzo dziekuje Pani dr Anecie za życzliwość, troskę i profesjonalne podejście. Miałem zakładany implant, zupełnie bezbolesnie i bez żadnych problemów. Gdybym wcześniej trafił do tej kliniki na pewno nie miał bym takich lęków i problemów z zębami. Dziekuje i zycze samych zadowolonych pacjentow!
Każdy pacjent jest wyjątkowo profesjonalnie traktowany. Wszystkie czynności są szczegółowo omawiane przez Panią stomatolog. Wspaniałe podejście zarówno do dorosłych jak i dzieci, nawet tych, które miewają bariery przed wizytą u dentysty. Stomatolog z powołania, znajdujący rozwiązanie nawet w beznadziejnych przypadkach. Przez cały okres leczenia ścisły kontakt i szybka interwencja w razie potrzeby. Polecamy👍👍👍
Sygietyńskiego 53
Świecie
Przemiła Pani stomatolog. Stoicki spokój. Fachowe podejście. Miałam wyrywane dwie ósemki. Żaden stomatolog nie chciał ich wyrwać, bo rosły na policzek. Dzięki Pani chirurg mam już spokój. Bezboleśnie. Wszystko zagoiło się bardzo szybko. Naprawdę POLECAM!
MEISSMED Przychodnia Stomatologiczna
Kochanowskiego 1/2
Luboń
W klinice Meissmed przeszedłem operację wstawienia implantów. Przeszedłem całą drogę od diagnozy do założenia implantów i teraz czeka mnie wizyta kontrolna po ostatnim zabiegu. Mogę więc wyrazić swoją opinię już po założeniu implantów i ich dokładnym sprawdzeniu w działaniu. Na każdym etapie uzyskiwałem bardzo szczegółowe wyjaśnienie co będzie robione i dlaczego, wręcz z pokazaniem prototypów implantów, śrub gojących itp. Założenie moich implantów trwało niestety trochę dłużej, ponieważ musiałem przejść małą …
Poradnia Stomatologiczna "STOMAX"
Cicha 2 lok. 1
Mińsk Mazowiecki
Najlepsza dentystka jaką znam, dlatego chodzę do niej już od kilku lat. Nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń do jej pracy. Plomby się trzymają, wyglądają estetycznie, Pani dr tłumaczy wszystko co robi, jest bardzo delikatna i miła. Polecam
Poradnia Specjalistyczna Stomatologiczna
Rędzińska 112
Częstochowa
Wzorowy lekarz. Takich chciałabym spotykać częściej. Wzbudza sympatię i zaufanie. Człowiek przestaje się bać bo pani doktor jest spokojna i uśmiechnięta. A zęby usuwa cudnie. Szybko,sprawnie i bezboleśnie. Widać, że lubi swoją pracę. Ma też bardzo sympatyczną asystentkę. Szkoda,że już nie mam nic do wyzwania, bo bardzo tam było fajnie.
Vitadent
Rycerska 4
Borzęcin Duży
Właśnie byłam na wizycie u dr Kwiecińskiej. Przyjemne traktowanie człowieka z problemem - Pani doktor rozumie że można się bać i obawiać się bólu. Ma ciepłe podejście do klienta. Oczywiście nie bolało i pewnie niedługo umówię sie następny raz. Pozdrówka dl wszystkich. Kalina R
Zespół Specjalistycznych Gabinetów Stomatologicznych
Szczecińska 59
Chorzów
Bardzo sympatyczny i uprzejmy Doktor. Wyrwanie ósemki było mega delikatne i byłam zaskoczona jak sprawnie i szybko Doktor je przeprowadził. Dodatkowo jest bardzo sympatyczny, z poczuciem humoru co rozładowuje stres :) Polecam serdecznie!
Dzień dobry 🙂 Zacznę od tego, że trafiłam do Pana Doktora z polecenia wieluuu osób z bardzo nieprzyjemnym i rozwijającym sie w trybie natychmiastowym "problemem" 😪 Zostałam przyjęta wręcz na cito 👍 Jestem dentofobem, oczywiście dodałam tę informację przy zapisie 😉 Od samego wejścia czułam w się w 101% zaopiekowana 🤗 Świetne podejście do pacjenta, tłumaczenie krok po kroku i co było dla mnie również mega ważne to porządne znieczulenie …
ESDENT NZOZ
Pomarańczowa 8
Świetnie wyposażony gabinet. Bardzo dokładnie przeprowadzone wyrywanie pokruszonego zęba trzonowego. Bez Roentgena i mikroskopu w zębodole byłoby to bez szans. Zagoiło się szybko i bez komplikacji. Dziękuję !