Chyców Potok 8
Zakopane
Potrzebuję twojej pomocy w usunięciu brodawczaka Czy mogę to dla Ciebie zrobić? Zrobię to sam z Ukrainy.
Kurkowa 29 / 2
Niestety,ale "nasza" pani stomatolog już w Brzeziej nie przyjmuje,a szkoda,bo dawno nie spotkałem się z tak miłym fachowcem.Serdecznie pozdrawiam!
LUXMED
ul. Jerozolimskie 65/79 (budynek hotelu Mariott)
Bardzo dobra miła pani doktor .Ma pewne podejście do tego co robi. Wyrywałam u pani doktor dużo zębów i jestem naprawdę bardzo zadowolona co bardzo boję się dentysty. Teraz chodzi moja córka i jest też zadowolona
VIP DENTAL CLINIC
Pułkownika Karola Zagórskiego 3
Bielsko-Biała
Dziś byłam pierwszy raz u Pana dr. Krysty. Jestem bardzo szczęśliwa że było mi dane znaleźć się u niego po kilku nieudanych wizytach u różnych lekarzy. Po dzisiejszej wizycie mam ogromną nadzieję że Pan dr. Krysta mi pomoże. Cudowny lekarz a przede wszystkim wspaniały ciepły empatyczny człowiek. Bardzo dziękuję.
Najlepszy chirurg na jakiego mogłam trafić! Pełen profesjonalizm, Pan doktor wykazuje silne zaangażowanie względem powierzonych mu obowiązków. Przede wszystkim ma indywidualne podejście do pacjenta. Widać, że zależy mu na pacjencie i jego dobrze. Naprawdę przesympatyczny i bardzo „ludzki” lekarz.
Caritas Włoszczowa
Lenartowicza 10/20 lok. 6
Częstochowa
Super stomatolog z dobrze wyposażonym gabinetem!!! Uprzejmy, z poczuciem humoru, kompetentny. Adekwatna cena leczenia co do jakości wykonywanej pracy :) oraz leczenie tylko chorych zębów w przeciwieństwie do innych stomatologów. Znakomite podejście do pacjenta, perfekcyjne planowanie leczenia, a przede wszystkim punktualność - zawsze wchodzę o tej godzinie na którą jestem umówiony!!! Co do lokalizacji to łatwy dojazd i dużo miejsca na parkingu. POLECAM KAŻDEMU!!!
DENS Jan Gawur
Krakowska 55
Radomsko
Wyobraźcie sobie sytuacje ze tracicie jedynkę podczas wypadku przy samym korzeniu ,udałem się niedaleko obok Pana Jana gabinetu "ząb do wyrwania" takie słowa usłyszałem i do tego wyliczenia rzędu 6 tyś złotych mowie świetnie ale pisze się ( no bo jak chodzić bez jedynki ?) został wyrwany mi korzeń zęba (ból jak cholera co okazało się później że znieczulenie było dla dzieci a gdzie facetowi co waży kolo 90 kg …
ul. gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 47
Bydgoszcz
Pani lek. dent. Magdalena Lisiak-Myszke to wyjątkowo kompetentny i godny zaufania chirurg stomatolog. Leczenie przebiegało sprawnie, profesjonalnie i w bardzo przyjaznej atmosferze. Pani doktor wszystko dokładnie wyjaśnia, odpowiada na pytania i dba o komfort pacjenta na każdym etapie wizyty. Zabieg został przeprowadzony bezboleśnie, a efekty leczenia są bardzo dobre. Widać ogromne doświadczenie, precyzję oraz indywidualne podejście do pacjenta. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka rzetelnego i empatycznego specjalisty.
NZOZ "M-Dent"
Przepiórcza 23c/1A
Szukałam dobrego chirurga szczękowego w Poznaniu. Kierowana dobrymi opiniami o Pani doktor, umówiłam się na zabieg usunięcia ósemek. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Pani doktor jest miła, profesjonalna i z pełnym spokojem krok po kroku przechodziła ze mną przez cały zabieg. W zupełności polecam wszystkim, którzy szukają dobrego chirurga szczękowego. Ja przekonałam się o tym, że dr Trzcionka to trafiony i dobry wybór :)
Białostocka 9/53
Polecam z całego serca Panią doktor. Od razu wzbudziła we mnie zaufanie, jest przemiła i profesjonalną osobą. Wyrywała mi dr ósemkę. Nie sądziłam że będzie to tak szybko i bezboleśnie (a byłam bardzo wystraszona) zresztą jak za każdym razem na fotelu u stomatologa. Teraz w ciemno można iść ze spokojem w sobie to tak złotych rąk które ma Pani dr Joanna 🙂 oby więcej takich lekarzy w Polsce .
Pani doktor pomogła mi pożegnać dolną ósemkę w sposób burzący wszelkie stereotypy związane z podobnym zabiegiem. Arcyfachowe podejście i złote ręce; nie wiem jak opisać inaczej. Wszelki stres spacyfikowany, a dolegliwości po ustąpieniu znieczulenia sprowadzone do minimum, co właśnie wynika z manualnej biegłości. Mam porównanie, bo była to ostatnia z usuwanych ósemek i mogę tylko żałować, że nie trafiłem wcześniej w ręce Pani doktor. Jeśli ktoś wertuje opinie z myślą …
ulica Słoneczna 65/17
Super stomatolog! Odkąd do niego chodzimy wizja wizyty przestała być koszmarem. Podczas leczenia tworzy przyjazną swobodną atmosferę i człowiek przestaje się bać. Zawsze cierpliwie tłumaczy i odpowiada na pytania. Profesjonalny i dokładny. Nigdy się nie zawiodłam i gorąco polecam go wszystkim poszukującym świetnego stomatologa.
Solident jkk
grochowska 162/164
chodzę do Pana doktora od kilku lat. Jest to doskonały fachowiec, bardzo sympatyczny człowiek i to co ważne dla pacjenta, w trakcie zabiegu opowiada co robi, i co się dzieje z zębem, jakie są możliwości leczenia. Jest też bardzo sprawny i pracuje szybko, bez dłubania i męczenia pacjenta. Oprócz tego opowiada dowcipy i żartuje, co naprawdę odpręża. Chodząc do niego nie mam żadnego poczucia niepewności, jest najlepszym stomatologiem, jakiego spotkałam. …
Praktyka Stomatologiczna Katarzyna Sokalska
ul. Sarnia 3
Pani Doktor jest rewelacyjna, uratowała mi zęba którego inni lekarze chcieli usunąć. Leczymy się z rodziną u niej od lat. Od pewnego czasu w nowym gabinecie , gdzie komfort leczenia jest jeszcze większy.Polecam
Stolarska 6c/1
Kędzierzyn-Koźle
W końcu trafiłam na stomatologa z podejściem do pacjenta, do tego najlepszy chirurg, dokładnie tłumaczył co będzie robić.
Sigma
Powstańców Śląskich 49
Super lekarka. Polecam każdemu. Zęby leczy profesjonalnie tak, aby nie trzeba było o nich myśleć przez bardzo długi czas.
Stomatologia El-Dent Zamość
Ul. Szwedzka 15
Zamość
Polecam Pana Dr Michała. Trafiłem do Dr 4 lata temu po pobiciu, w środku nocy na ostry dyżur przywieziony karetką na Lindley'a. Pan Doktor przyszedł na konsultacje na SOR , zbadał mnie, oglądal badania, i powiedział, że wymagam operacji, że przyjmuje mnie od razu do kliniki. Po kilku dniach byłem operowany przez Pana Dr. Przez pół roku miałem 3 metalowe płytki na kościach twarzy i wiele śrub. Juz wszystkie zostały …