lekarz Jakub Czapiewski

ul. Dworcowa 22A/1
83-130 Pelplin

Bardzo dobry lekarz, bardzo dokładnie zbadał oczy, jestem bardzo zadowolony dziękuję i polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Andrzej Jabłoński
Jestem zadowolona z przebiegu wizyt i efektów leczenia. Myślę że jest to bardzo dobra specjalistka od terapii mocnego trądziku. A najważniejsze, że cały czas czuję, że jej zależy i wybiera to co dla mnie najlepsze.
Opinia dodana przez: anita

lekarz Zbigniew Popow

Lekarz med. paliatywnej

ulica Kołłątaja 41
62-031 Luboń

Bardzo mądry i dobry lekarz oraz człowiek. Zawsze pomocny i otwarty dla pacjenta. Świetny specjalista !
Opinia dodana przez: Klaudia

lekarz Agnieszka Widera

ulica Kaszelewskiego 6
34-500 Zakopane

Pani doktor jest miłą, profesjonalną osoba. Z fantastycznym podejściem do pacjenta. Oby więcej takich lekarzy. Podejście z uśmiechem i wyrozumiałością do pacjenta co nie zawsze sie zdarza. Szczerze polecam wszystkim w razie problemów ze zdrowiem.
Opinia dodana przez: Damian

lekarz Piotr Balawajder

Internista, Lekarz rodzinny

Chopina 7
99-300 Kutno

Lekarz super pod każdym względem. Można mieć do Niego zaufanie. Kompetentny, cierpliwy, stawia trafne diagnozy. Jest bardzo uprzejmy , wytłumaczy chorobę i sposób leczenia a to jest ważne dla każdego pacjenta. Polecam z całą odpowiedzialnością.

lekarz Jarosław Szabatowski

Łochowskiego 5/6
85-796 Bydgoszcz

Znakomity fachowiec.Przed wydaniem końcowej diagnozy zapoznaje się szczegółowo z dokumentacją medyczną ,z tym co ma do powiedzenia pacjent.Przez pół roku u różnych lekarzy leczyłem uciążliwy, przewlekły kaszel.Leczono skutki a nie szukano przyczyn.Dr.Szabatowski dzięki trafnej diagnozie i odpowiednim lekom doprowadził do tego,że kaszel minął w ciągu tygodnia.
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Mirosława Dybowska-Nozdrzykowska

Internista, Reumatolog

Brzozowa 71
87-400 Golub-Dobrzyń

Profesjonalne i kompleksowe podejście do pacjenta, lekarz naprawdę godny polecenia, nawet w przypadkach niezwykle trudnych ( pacjent onkologiczny)

lekarz Cezary Szcześniak

Urolog

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Profesjonalizm, fachowość, kultura osobista, a do tego poczucie humoru gwarantują poczucie troski o pacjenta.
Doskonały diagnosta, świetny specjalista, cierpliwy, kulturalny i empatyczny człowiek. Jeśli szukacie lekarza rodzinnego - nie mogliście lepiej trafić. Doktor zleca wszystkie możliwe badania i przepisuje nie doskonale dobrane - a niekoniecznie drogie - leki. Pogaduszki w kolejce do doktora nierealne - pan doktor jest niezwykle punktualny i dokładny długo w kolejce nie czekacie. Bardzo polecam.

lek. dent. Monika Garecka-Głowacka

Chirurg stomatolog

Zamkowa 14
26-500 Szydłowiec

Pani Monika ? Trudno wyrazić w kilku słowach mój szacunek do tej osoby ,a także opinie, w jednym zdaniu : to najlepszy stomatolog w Szydłowcu,do tego to człowiek który jest człowiekiem dla pacjenta,jest mega profesjonalna w swojej pracy a zarazem ma ludzkie podejście i potrafi zrozumieć ból pacjenta z jakim do niej przychodzi co wizytę stawia na profesjonalnym poziomie ,praktycznie zero stresu . Bardzo pozdrawiam
Opinia dodana przez: Radek

lekarz Marek Kuternoga

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska w Toruniu
ulica Dąbrowskiego 1
87-100 Toruń

Pan doktor który leczy mnie od kilkunastu lat zarazem moją całą rodzinę jestem mu bardzo wdzięczny za pomoc którą służy bardzo pomaga bo to fachowiec w swoim zawodzie mogę tylko bardzo serdecznie podziękować który bardzo pomaga ludziom.Dziękuje Panu doktorowi za wszystkie porady życzę zdrowia dla Pana i całej rodziny
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Jacek Kuciński

Podhalański Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II w Nowym Targu
Szpitalna 14
34-400 Nowy Targ

Bardzo uprzejmy i grzeczny pan doktor spokojny opanowany polecam z całego serca byłam parę razy na wizycie konkretny wytłumaczył mi wszystko polecam.
{'id': 14758, 'name': 'Gliwice'} Ortopeda
                                       lekarz Jakub Hawranek

lekarz Jakub Hawranek

Serafin Clinic. Spejalistyczne Centrum Medyczne
Daszyńskiego 34
44-100 Gliwice

Bardzo dobry specjalista, dr konsultował mnie po kontuzji kolana ale również moją mamę czekającą na wstawienie endoprotezy. Za każdym razem byłem usatysfakcjonowany usługami doktora. Polecam

lekarz Małgorzata Niesłony

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Vita" s.c.
Oleska 5
46-310 Kozłowice

bardzo dobry lekarz. :)bierze pod uwagę wszystkie objawy i bardzo się stara. :)

lek. dent. Anna Niechciał

Nzoz ESKULAP Anna Niechciał
ulica Lutosławskiego 4
78-200 Białogard

bardzo miła, chętnie objaśnia, kompetentna, wychodzę od niej zawsze zadowolony, jakby zdrowszy

lek. dent. Joanna Bednarczuk

al. Wolności 55g
84-300 Lębork

Pani doktor bardzo miła i uprzejma, doskonałe podejście do dziecka, jednakże koszt leczenia zęba mlecznego w wysokości 80zł a wcześniej 60 zł za zatrucie to już z lekka przesada. Łączny koszt leczenia zęba mlecznego 140zł.

lekarz Andrzej Wojtaszek

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Super lekarz. Bardzo dokładnie i precyzyjnie przeprowadza badanie wzroku. Uczciwy i miły do pacjentów. Polecam i dziękuję serdecznie!
Opinia dodana przez: Maryna

dr Czesław Cielecki

Chirurg dziecięcy

Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2
20-093 Lublin

Najlepszy lekarz, jakiego znam. Zajmował się synem dosyć dawno, ale do tej pory pozostał w naszej pamięci jako wspaniały lekarz - pod wieloma względami - i bardzo życzliwy, serdeczny człowiek! Dziękuję Panie Doktorze!

lekarz Krzysztof Weselak

Fizjoterapeuta, Fizykoterapeuta

Zakład Pielęgnacyino-Opiekuńczy
Rybacka 15
82-107 Jantar

Miałam okazję spotkać doktora w poradni rehabilitacyjnej. Doktor nie tylko wypisał skierowanie na zabiegi, ale też szczegółowo przeprowadził wywiad oraz polecił jakie nawyki warto wprowadzić, aby uzyskać poprawę oraz jakie ćwiczenia można wykonywać samemu, aby nie bolał już tak kręgosłup. Cieszę się, że trafiłam do dr Weselaka. Polecam i bardzo dziękuję za cenne wskazówki.

dr n. med. Aneta Hill-Bator

Okulista dziecięcy, Okulista

Profesorskie Centrum Medyczne OPTIMUM
ul.Szybka 5 C

wspaniały fachowiec,wspaniała kobieta godna zaufania,bardzo polecam jako wspaniałego lekarza w tym co robi.
Opinia dodana przez: irena