dr n. med. Zbigniew Jabłonowski

Urolog

Jarmed
Organizacji WiN 50

Gorąco polecam profesora Jabłonowskiego Super fachowiec w swojej dziedzinie. Dla pacjenta poświęca tyle czasu, ile potrzeba. Bez pośpiechu odpowiada na każde pytanie. Jest osobą pełną empatii. Podsumowywując pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Cezary

lekarz Małgorzata Soroka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "OMEGA " Sp. z o.o.
ulica Jasna 13
09-400 Płock

Ginekolog na medal!! Z polecenia trafiłam do Pani doktor z problemem z zajściem w ciążę. Zalecono badania dla mnie i męża. Miesiąc brania leków, obserwacji cyklu i się udało!:) W trakcie ciąży zawsze nie mogłam się doczekać wizyty u pani doktor. W gabinecie panowała bardzo miła atmosfera. Rzeczowo i w języku zrozumiałym dla zwykłych ludzi odpowiadała na moje pytania. Badanie zawsze było bezbolesne (co rzadko się zdarza ginekologom). Zawsze miałam …
Opinia dodana przez: Ola

dr Janusz Mamicki

Laryngolog

116 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ
ul. Wróblewskiego 46
45-759 Opole

Jak dla mnie fachowiec mimo, iż pracuje "na akord" i ma sporo do roboty. Ma specyficzne poczucie humoru, które ja akurat lubię. Lubię też jak ktoś jest konkretny a ja sam nie potrzebuje by mnie niańczyć. Przyjmował mnie na konsultacji 2lata temu, ostatnio z kolei wykonał zabieg prostowania przegrody nosowej. Sprawnie i porządnie ja wykonał jak na fachowca, którego mnie właśnie polecono. I to finalnie się liczy.
Opinia dodana przez: Trevor

dr n. med. Olimpia Nowakowska

Cieszyńska 45a

Wspaniały lekarz z powołania z podejściem do dzieci. Bardzo cierpliwa, życzliwa, spokojna i uprzejma. Wszystko dokładnie tłumaczy. Przeprowadziła operację zeza mojej córce. Ciężko znaleźć takiego lekarza.

dr n. med. Grzegorz Nadajczyk

Didura 2 lok. 2
41-902 Bytom

Bardzo dobry fachowiec, kompetentny, miły i uprzejmy. Leczę się u dr od wielu lat. Lekarz godny polecenia
Opinia dodana przez: Andrzej

dr Grzegorz Bosy

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

PZP NZOZ MSWiA
Piotra Skargi 16

Poszukuję numeru kontaktowego do Doktora Grzegorza Bosego, czy ktoś z państwa może mi pomóc? Wszystkie numery jakie są w internecie nie odpowiadają, chodzi o prywatną wizytę
Opinia dodana przez: Patryk

dr n. med. Artur Odyniec

Oddział Kliniczny Toksykologii
Kopcińskiego 22

Polecam z pełnym przekonaniem. Cierpliwie tłumaczy (także łopatologicznie :-) i ma czas dla pacjenta. Profesjonalista w pełnym tego słowa znaczeniu. Opinia po leczeniu Mamy na oddziale szpitalnym. Jesteśmy mega zadowoleni i wdzięczni.
Opinia dodana przez: Wojciech

Robert Bakalarz

Onkolog

Szpital
Artwińskiego 3
25-734 Kielce

Lekarz kompetentny, empatyczny i dokładny. Wszystko jasno tłumaczy, słucha pacjenta i naprawdę stara się pomóc. Każda wizyta przebiega w miłej atmosferze. Michał Bielecki z Kielc
Opinia dodana przez: Michał Bielecki

dr n. med. Piotr Świąder

Ortopeda, Traumatolog

Szczęśliwicka 23 B/24

Wybitny specjalista jako jedyny właściwie zdiagnozował problem w mojej ręce dzięki niemu mogę nią poruszać inni specjaliści zalecali zupełnie innne leczenie

dr n. med. Teresa Szymczyk

Alergolog, Pediatra

Gabinet Chirurgii Dziecięcej
Kielecka 12/16
45-319 Opole

Zanim trafiliśmy do Pani doktor wydeptaliśmy mnóstwo ścieżek z synem chorym na AZS. Tylko dzięki wsparciu dr Szymczyk udało nam się wyjść na prostą. Cierpliwie wyjaśnia wszystkie wątpliwości, współpracuje z rodzicami, nie neguje wypracowanych metod leczenia ( również tych naturalnych). W razie pogorszenia możemy liczyć na kontakt telefoniczny i wsparcie. Czujemy się bezpieczni i zaopiekowani. Wszystko to na NFZ. Bardzo dziękujemy. Rodzice Miłoszka.
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Bożena Kazimierczak

Gastroenterolog

Zielona 12b
62-800 Kalisz

Pani doktor nie dosc ze kompetentna to jeszcze bardzo mila i uprzejma. Zarowno w placowce publicznej jak i prywatnie co sie bardzo rzadko zdarza!!!

dr n. med. Krzysztof Preś

Laryngolog

NZOZ MEDICUS Dolnośląskie Centrum Laryngologii we Wrocławiu
Kardynała Wyszyńskiego 110

To prawda, przede wszystkim CZŁOWIEK. Bardzo rzeczowy lekarz. Zdecydowanie polecam, zwłaszcza dla tych, którzy tracą nadzieją
Opinia dodana przez: Grażyna

lek. dent. Anna Bukowy

Ogrodowa 16
39-200 Dębica

obsługa, rzetelna , miła i kompetentna wszystko jest super . polecam gorąco a kolejki świadczą same za siebie .
Opinia dodana przez: Bogdan
Bardzo dobry specjalista ,Wyrazy wdzięczności dla Pana Piotra za świetne podejście do mnie jako pacjentki, sumienny , serdeczny ,a co najważniejsze jestem zadowolona z efektów pracy,szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Danuta A.

lekarz Beata Czerwonogrodzka

LUX MED
Migdałowa 4

Jestem bardzo zadowolona że trafiłam do Pani Beaty ,która ma bardzo dużą wiedzę i przy tym jest przesympatyczna . Będąc na początku ciąży zaczęłam się martwić co się ze mną dzieje natomiast po wizycie byłam już spokojna że wszystko będzie dobrze :) Opowiedziałam o swoich dolegliwościach i po wysłuchaniu mnie stwierdziła co jest przyczyną ,zapisała leki i skierowała na jeszcze kilka badań by sprawdzić poziom witamin w moim organizmie . …
Opinia dodana przez: Kinga P.

lekarz Damian Kocur

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14

Pełen profesjonalizm w pełnym słowie tego znaczenia. Wszystko było wyjaśnione co do leczenia i jego przebiegu. Pacjent jest na pierwszym miejscu a nie kasa żeby nabić jej jak najwięcej, a zabieg jest na ostatnim miejscu, leżeli zostaną wykorzystane wszystkie inne możliwość. Mało jest takich ludzi że Pan Doktor dał mi wiarę w uczciwych ludziach. POLECAM OBY Więcej Takich LUDZI
Opinia dodana przez: Jacek Janikowski

dr n. med. Jacek Warso

Kardiolog

Prywatne Centrum Kardiologii
ul. Staszica 20 lok.1
Radom

Napisze krótko - dzięki doktorowi Warso żyję i pomimo ciężkiej choroby serca nadal jestem z rodziną. A te wszystkie zarzuty to chyba dzieło zazdrosnych kolegów po fachu, Żaden nie poświęcił mi tyle czasu co doktor.

lekarz Elżbieta Zgorzelska

Audiolog, Laryngolog

Wiosenna 61
09-410 Płock

Przyznam się szczerze, że korzystałem z usług wybitnych naszych laryngologów z miasta. Większość wizyt prywatnych. Brali tylko pieniądze i na tym się kończyło. Z wizyt u Pani Zgorzelskiej korzystam w PZU Medica. Jestem bardzo zadowolony. Lekarz wnikliwie podchodzi do leczenia. Polecam

Joanna Łobaza-Gałaszkiewicz

Ortodonta, Stomatolog

Niepodległości 16b lok. 19
38-400 Krosno

Za tydzień zdejmuję aparat ortodontyczny i jak do tej pory było rewelacyjnie.

dr Jacek Pantofliński

Endokrynolog

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Uniwersytecki w Krakowie
ulica Kopernika 23

Matka mie się pochorowala, caly czas stękała, nic nie mogla ugotować i nie wiedzieliśmy co mamy robić, jak doktórka rejonowa skierowanie dała po dopiero wielu naszych żądaniach to my z matkom pojechali na klinike do Krakowa i tam Pantofliński doktór medyczny jom leczył i Se dał rade tak, że matka ozdrowiała i teraz przy garach stoi i zawsze mam jakijś ciepły posilek. Tego doktora chwale strasznie, bo jakby nie on …