lekarz Małgorzata Jaworowicz

Internista, Reumatolog

NZOZ "SANITAS" Przychodnia Lekarza Rodzinnego w Mchach
Mchy 27
63-130 Książ Wielkopolski

Dobry lekarz ale dla dorosłych i dobry reumatolog, ale jeżeli chodzi o dzieci to sobie podarujcie, jak dziecko zachoruje po zakończeniu pracy przez panią doktor to na prywatnie nie przyjedzie lecz każe jechać do szpitala, bezwzględnz jak chodzi o małe bobasy, które nie umieja się bronić. Jej sławne powiedzenie jak człowieka coś boli '' do bólu trzeba się przyzwyczaić'', '' mnie tez boli'', '' jak by nie bolało to byśmy …

lek. dent. Anna Niechciał

Nzoz ESKULAP Anna Niechciał
ulica Lutosławskiego 4
78-200 Białogard

bardzo miła, chętnie objaśnia, kompetentna, wychodzę od niej zawsze zadowolony, jakby zdrowszy

lek. dent. Joanna Bednarczuk

al. Wolności 55g
84-300 Lębork

Pani doktor bardzo miła i uprzejma, doskonałe podejście do dziecka, jednakże koszt leczenia zęba mlecznego w wysokości 80zł a wcześniej 60 zł za zatrucie to już z lekka przesada. Łączny koszt leczenia zęba mlecznego 140zł.

lekarz Andrzej Wojtaszek

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Super lekarz. Bardzo dokładnie i precyzyjnie przeprowadza badanie wzroku. Uczciwy i miły do pacjentów. Polecam i dziękuję serdecznie!
Opinia dodana przez: Maryna

dr Czesław Cielecki

Chirurg dziecięcy

Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2

Najlepszy lekarz, jakiego znam. Zajmował się synem dosyć dawno, ale do tej pory pozostał w naszej pamięci jako wspaniały lekarz - pod wieloma względami - i bardzo życzliwy, serdeczny człowiek! Dziękuję Panie Doktorze!

lekarz Krzysztof Weselak

Fizjoterapeuta, Fizykoterapeuta

Zakład Pielęgnacyino-Opiekuńczy
Rybacka 15
82-107 Jantar

Miałam okazję spotkać doktora w poradni rehabilitacyjnej. Doktor nie tylko wypisał skierowanie na zabiegi, ale też szczegółowo przeprowadził wywiad oraz polecił jakie nawyki warto wprowadzić, aby uzyskać poprawę oraz jakie ćwiczenia można wykonywać samemu, aby nie bolał już tak kręgosłup. Cieszę się, że trafiłam do dr Weselaka. Polecam i bardzo dziękuję za cenne wskazówki.

dr n. med. Aneta Hill-Bator

Okulista dziecięcy, Okulista

Profesorskie Centrum Medyczne OPTIMUM
ul.Szybka 5 C

wspaniały fachowiec,wspaniała kobieta godna zaufania,bardzo polecam jako wspaniałego lekarza w tym co robi.
Opinia dodana przez: irena
Byłam pacjentką Pani Doktor na Oddziale. Słucha, tłumaczy, jest bardzo ciepłą osobą, ale... przez cały pobyt w szpitalu nikt nie spojrzał w moje badania ani razu (które na Izbie Przyjęć koniecznie kazano mi przynieść). Ilość poświęconego czasu również pozostawia wiele do życzenia, lecz może to wynikać ze specyfiki organizacji placówki - ciężko jednocześnie przyjmować pacjentów w Poradni i być z tymi na Oddziale. W kontakcie z pacjentem jak najbardziej ludzka …
Opinia dodana przez: Ktoś

lekarz Jadwiga Pacura

Diabetolog, Internista

ul. Mokra 6
32-800 Brzesko

Do dr Pacury przeniosłem się z Krakowa, gdzie wizyty ograniczały się w zasadzie do wypisania recept i ewentualnie jakichś zaświadczeń czy skierowań. Cukrzycę mam od 42 lat i w Brzesku okazało się, że można jeszcze coś zmienić żeby mieć lepsze wyniki i bardziej komfortowe życie. Pani doktor rozmawia z pacjentem, cierpliwie tłumaczy, a przy tym wszystkim jest bardzo uprzejma i taktowna. Do tego, prawie na każdą wizytę zleca jakieś badania, …

lekarz Agnieszka Szadkowska

Diabetolog, Pediatra

ulica Pankiewicza 15

Polecam Panią Profesor Agnieszkę. Niesamowita WIEDZA, profesjonalność i podejście do pacjenta. Podziwiam za to że pamięta mimo wielu pacjentów wyniki i historię leczenie.
Opinia dodana przez: Gustaw

lekarz Mariusz Więcek

Prywatne Gabinety Lekarskie Więcek
Bytnara 10
09-402 Płock

Pan Mariusz Więcek to najlepszy ginekolog w Płocku, a może i poza Płockiem, wspaniały ciepły człowiek, bardzo kulturalny i uśmiechnięty. Zawsze poświęca tyle czasu, ile pacjentka potrzebuje, nie spieszy się, odpowiada cierpliwie i wyczerpująco na wszystkie pytania. Poza tym czuć, że szczerze troszczy się o swoje pacjentki. Leczył mnie, idealnie poprowadził moją ciążę, za co jestem mu dozgonnie wdzięczna, zlecał wszystkie potrzebne badania, w trakcie wizyty zawsze czułam się komfortowo, …

lekarz Tomasz Siwiecki

Neurochirurg

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Tydzień temu przeszłam operację kręgosłupa lędźwiowego. Po powrocie z sali operacyjnej powróciło czucie w nodze. Jest doktor wspaniałym lekarzem godnym zaufania i polecenia . Opieka medyczna w Kwidzynie na mega poziomie . Z całego serca dziękuję za fachowe podejście do problemu zdrowotnego . Teraz będzie już tylko lepiej , jestem o tym przekonana ❤️❤️❤️
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Katarzyna Styka

Pulmonolog

Berlinga 20 A
62-400 Słupca

Najlepsza lekarka pod słońcem! Posiada szeroką wiedzę z wielu dziedzin medycyny. Zawsze uprzejma, szczera, bardzo kompetentna i pomocna. Nie ważne jak długa kolejka jest na zewnątrz to w gabinecie nigdy nie czuć zniecierpliwienia i zbywania tylko maksymalne skupienie na mnie i problemach. Lekarzy tak oddanych swojej misji jak Pani to ze świecą szukać :)
Opinia dodana przez: Janek

lekarz Artur Kopczyński

II Armii Wojska Polskiego 5/9
68-100 Żagań

Byłam w szpitalu na Bema na oddziale reumatologii. 10 stycznia 2025 r. pan doktor był proszony o konsultację ortopedyczną w sprawie moich stóp, gdyż po badaniu usg okazało się, że jest tam duży problem. Wyraził zdecydowaną opinię, że źródło problemu leży w chorobie reumatycznej , a nie ortopedycznej. Takie stanowisko przekazał lekarzom prowadzącym na reumatologii. Dostałam informacje, że reumatolog się z tym nie zgadza i na wypisie nie ma opinii …
Opinia dodana przez: Anna Dębicka

lekarz Małgorzata Zaremba-Wojtal

Zespół Opieki Zdrowotnej
ulica Żeromskiego 1
55-010 Święta Katarzyna

Chciałabym serdecznie polecić Panią Doktor. To wyjątkowo kompetentny, zaangażowany i empatyczny lekarz. Z pełnym przekonaniem polecam każdemu, kto szuka lekarza z prawdziwego powołania.Pozdrawiam Panią Doktor!🤗

lekarz Halina Zakrzewska

Laryngolog, Pediatra

os. Wazów 2 lok. 40
77-300 Człuchów

Dla mnie jest naprawdę ok. Chodzę do niej z dwójką małych dzieci i jestem bardzo zadowolona. Polecam

dr Zbigniew Walkiewicz

ulica Chrobrego 41 B
62-200 Gniezno

Polecam wszystkim kobietom, prowdził moją ciążę, lekarz z którym można spokojnie o wszystkom porozmawiać, poświęca tyle czasu ile trzeba, naprawdę z powołania, a poza tym na świetne poczucie humoru, już 4 lata jestem jego pacjentką i nie zamierzam zmieniać lekarza

dr Monika Gałęzowska-Bielak

Plac Wolności
58-130 Żarów

Gorąco polecam! Pani doktor jest wspaniałą osobą, która tłumaczy co będzie robiła, uprzedza, co może być nieprzyjemne w czasie leczenia. Wypełnienie trzyma się bez zarzutu. Dodatkowo otrzymałam zalecenia odnośnie higieny. Polecam !
Chodziłam do pani doktor prywatnie z problemami laryngologicznymi, bardzo cenię to, że przepisuje minimum leków i ma bardzo kompleksowe podejście (pytała, na jakim łóżku śpię, jakie są podłogi w mieszkaniu...), bardzo konkretna i uprzejma. Polecam!
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Marcin Ciesielski

Chirurg stomatolog

PRZYCHODNIA
Rokicińska 125
95-020 Andrespol

Pan Marcin to mistrz w swoim fachu, skomplikowana 8 której kilku lekarzy się nie podjęło dla Pana Marcina nie była żadnym problemem. Ogromnie polecam