Serdecznie dziękuję Pani Doktor za uratowanie mi życia. Pani E.Malinowska błyskawicznie postawiła trafną diagnozę i wprowadziła odpowiednie leczenie. Dziękuję również za Jej zaangażowanie, wyrozumiałość, cierpliwość i dobre słowo do mnie i moich bliskich. Składam też podziękowania całemu personelowi oddziału KLINIKA PULMUNOLOGII . Z wyrazami wdzięczności i szacunku Józef Burniewicz
Prywatna Przychodnia Lekarska Medyk C.&J. Kupisz Spółka Jawna
ulica Siewna 5
Lublin
Pan Andrzej nie jest mistrzem podejścia do pacjenta ale za to jest bardzo rzeczowy, profesjonalny i merytoryczny. Kawy razem nie wypijemy ale bardzo dobrze zinterpretował poprzednie badania, zlecił dodatkowe i objaśnił pod jakim kątem szukamy przyczyny mojego problemu. Myślę, że z czystym sumieniem należy mu się pozytywna opinia.
Samodzielny publiczny zakład Opieki Zdrowotnej w Kościanie
ulica Szpitalna 7
Kościan
Kompetentny lekarz, który stawia prawidłowe diagnozy. Wybrane przez niego leczenie pomogło w wyleczeniu choroby i umożliwiło pozbycie się bólu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne ,,VITA"
ulica Modrzewiowa 1/1
Urszulin
Dobre podejście do pacjenta. Bardzo szczegółowo wyjaśnia wszystkie problemy. Kompetentna. Byłem też z dzieckiem, syn się nie bał słuchał grzecznie wszystkich poleceń. Doktor ma dobre podejście do dzieci, traktuje ich problemy bardzo poważnie, a jednak z uśmiechem do małych pacjentów
Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
Tarnów
Leczę się u doktora Zyguły już parę lat. Ma dobre podejście do pacjenta,dokładnie wytłumaczy przebieg leczenia.,dokładność w badaniu. Jest godnym polecenia endokrynologiem.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MIM-DENT Spólka Cywilna" Magdalena-Jeżyna Łobacz Małgorzata Dudzicz-Dubicka
Nowosielska 34/2
Białystok
Po wielu latach poszukiwana leków i zrozumienia ,szacunku w leczeniu najbardziej trafny właściwy lekarz w doborze leków i bardzo wyrozumiały z powołania.Pacjenka
Klinika Świętego Łukasza Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Bielsku-Białej
ulica Bystrzańska 94B
Bielsko-Biała
Witam. O pani doktor mogę się wyrażać w samych superlatywach. Bardzo rzeczowo wyjaśniła mój problem. Przy tym niezwykle miła i uprzejma. Zawsze znajdzie czas na kontakt telofoniczny. Osobą cierpioncym na bezdech senny -goraco polecam wizyte u pani doktor. Andrzej Sobik
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Laboratorium Analityczne
Witosa 3
Dobczyce
Podejście do pacjenta: – kulturalny – z poczuciem humoru, błyskotliwy – cierpliwy – SŁUCHA – ma wyczucie taktu – tłumaczy na czym polega schorzenie – mówi o prewencji w leczeniu/w życiu w zdrowiu Poza tym, jestem za dzieleniem się z pacjentami innowacjami/sposobami samopomocy, wpływaniem swoją szeroką wiedzą na całość zdrowia człowieka, z którym ma się kontakt – co bardzo rzadko (lub wcale) niestety się spotyka w placówkach NFZ.
Centrum Medyczne SANITAS Sp. z o.o.
ulica Hempla 5
Lublin
Doktor Bartłomiej Olajossy jest genialnym lekarzem i Człowiekiem!!! Wrodzona dobroć i kultura powala. Z całym "sercem " Pozdrawiam i polecam fantastycznego specjalistę!!! Danuta Płatek Zakliczyn - Siepraw
ul. Kielecka 138
Kostomłoty Pierwsze
Bardzo miła, sympatyczna, kompetentna Pani, i jak na prywatny gabinet z przystępnymi cenami. Godna polecenia.
Ośrodek Dializ Nr 5 w Gryficach
Niechorska 27
Gryfice
Lekarz leczył moje zlamanie w kostce. Sam uraz nie był skomplikowany, tak więc pan doktor nie mogl sie wykazać zaawansowanymi umiejetnościami. Ale zakładał mi gips i zdjemowal. W czasie wizyt byl kompetentny i uprzejmy, cierpliwie odpowiadal na pytania. Sam doktor został mi polecony przez inną zadowoloną pacjetntkę i ja również polecam go szczerze.