lekarz Katarzyna Wójcik

ul. Złote Łany 26B
43-215 Jankowice

Bardzo kompetentny lekarz, poświęca czas pacjentowi przeprowadzając wywiad. Zawsze uśmiechnięta i miła co ułatwia kontakt.

lekarz Ewa Malinowska

Internista, Pulmonolog

Strąkowa 63
10-846 Olsztyn

Serdecznie dziękuję Pani Doktor za uratowanie mi życia. Pani E.Malinowska błyskawicznie postawiła trafną diagnozę i wprowadziła odpowiednie leczenie. Dziękuję również za Jej zaangażowanie, wyrozumiałość, cierpliwość i dobre słowo do mnie i moich bliskich. Składam też podziękowania całemu personelowi oddziału KLINIKA PULMUNOLOGII . Z wyrazami wdzięczności i szacunku Józef Burniewicz
Opinia dodana przez: Józef burniewicz

Grażyna Kazana-Węglowska

Internista, Lekarz rodzinny

Przychodnia Antidotum
Nowy Sącz

kompetentna, uprzejma, solidna w pracy, posiada dużą wiedzę medyczną, życzliwa, w przypadku gdy jest to konieczne bez problemów kieruje do lekarza specjalisty, diagnozę poprzedza badaniami laboratoryjnymi, ekg lub usg
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Piotr Jarmużek

Pro vita
Konstytucji 3 maja
Międzyrzecz

Jest bardzo dobry i kompetentny i budzić zaufanie polecam takiego lekarza wszystkim znajomym , a u mnie prawie cała rodzina się leczy u pana lekarza

lekarz Andrzej Puźniak

Endokrynolog, Internista

Prywatna Przychodnia Lekarska Medyk C.&J. Kupisz Spółka Jawna
ulica Siewna 5
20-617 Lublin

Pan Andrzej nie jest mistrzem podejścia do pacjenta ale za to jest bardzo rzeczowy, profesjonalny i merytoryczny. Kawy razem nie wypijemy ale bardzo dobrze zinterpretował poprzednie badania, zlecił dodatkowe i objaśnił pod jakim kątem szukamy przyczyny mojego problemu. Myślę, że z czystym sumieniem należy mu się pozytywna opinia.
Opinia dodana przez: Dawid

lekarz Krzysztof Pawlik

Samodzielny publiczny zakład Opieki Zdrowotnej w Kościanie
ulica Szpitalna 7
64-000 Kościan

Kompetentny lekarz, który stawia prawidłowe diagnozy. Wybrane przez niego leczenie pomogło w wyleczeniu choroby i umożliwiło pozbycie się bólu.
Opinia dodana przez: N.

lekarz Dorota Rykwa

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne ,,VITA"
ulica Modrzewiowa 1/1
22-234 Urszulin

Dobre podejście do pacjenta. Bardzo szczegółowo wyjaśnia wszystkie problemy. Kompetentna. Byłem też z dzieckiem, syn się nie bał słuchał grzecznie wszystkich poleceń. Doktor ma dobre podejście do dzieci, traktuje ich problemy bardzo poważnie, a jednak z uśmiechem do małych pacjentów
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Jan Zyguła

Endokrynolog, Internista

Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
33-100 Tarnów

Leczę się u doktora Zyguły już parę lat. Ma dobre podejście do pacjenta,dokładnie wytłumaczy przebieg leczenia.,dokładność w badaniu. Jest godnym polecenia endokrynologiem.

lekarz Jacek Dobryniewski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MIM-DENT Spólka Cywilna" Magdalena-Jeżyna Łobacz Małgorzata Dudzicz-Dubicka
Nowosielska 34/2
15-617 Białystok

Po wielu latach poszukiwana leków i zrozumienia ,szacunku w leczeniu najbardziej trafny właściwy lekarz w doborze leków i bardzo wyrozumiały z powołania.Pacjenka
Opinia dodana przez: Karolina Dec
Pani doktor to świetny specjalista, przemiła, delikatna, pełna empatii. Mimo już zdobytego wykształcenia i doświadczenia cały czas podnosi swoje kwalifikacje. Wizyty przebiegały w super atmosferze, szczerze polecam
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Ewa Habelak

Klinika Świętego Łukasza Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Bielsku-Białej
ulica Bystrzańska 94B
43-300 Bielsko-Biała

Witam. O pani doktor mogę się wyrażać w samych superlatywach. Bardzo rzeczowo wyjaśniła mój problem. Przy tym niezwykle miła i uprzejma. Zawsze znajdzie czas na kontakt telofoniczny. Osobą cierpioncym na bezdech senny -goraco polecam wizyte u pani doktor. Andrzej Sobik
Opinia dodana przez: Andrzej Sobik

lekarz Maciej Luba

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Laboratorium Analityczne
Witosa 3
32-410 Dobczyce

Podejście do pacjenta: – kulturalny – z poczuciem humoru, błyskotliwy – cierpliwy – SŁUCHA – ma wyczucie taktu – tłumaczy na czym polega schorzenie – mówi o prewencji w leczeniu/w życiu w zdrowiu Poza tym, jestem za dzieleniem się z pacjentami innowacjami/sposobami samopomocy, wpływaniem swoją szeroką wiedzą na całość zdrowia człowieka, z którym ma się kontakt – co bardzo rzadko (lub wcale) niestety się spotyka w placówkach NFZ.

lekarz Bartosz Olajossy

Centrum Medyczne SANITAS Sp. z o.o.
ulica Hempla 5
20-008 Lublin

Doktor Bartłomiej Olajossy jest genialnym lekarzem i Człowiekiem!!! Wrodzona dobroć i kultura powala. Z całym "sercem " Pozdrawiam i polecam fantastycznego specjalistę!!! Danuta Płatek Zakliczyn - Siepraw

lekarz Maciej Dragon

Piastów 16 (Amika)
62-300 Września

Pan doktor trafnie zdiagnozował przyczynę bólu barku i zastosował odpowiednie leczenie. Dziś po bólu ani śladu. Jestem wdzięczna że trafiłam na takiego lekarza.
Opinia dodana przez: WERONIKA

lekarz Anna Lis

Lekarz rodzinny, Pediatra

Chrobrego 7
66-210 Zbąszynek

Miła, kompleksowa usługa. Pani doktor pytała o historię wcześniejszych chorób i dobrze dobrała leki. Szybkie wyleczenie moich dwóch szkrabów.
Opinia dodana przez: Karolina

lek. dent. Magdalena Surgiel-Borowiec

ul. Kielecka 138
26-085 Kostomłoty Pierwsze

Bardzo miła, sympatyczna, kompetentna Pani, i jak na prywatny gabinet z przystępnymi cenami. Godna polecenia.

lekarz Artur Rajczyk

WSPR w Szczecinie
ulica Mazowiecka 4

Lekarz miły, pomocny, na wizycie świątecznej zrobił więcej, niż rodzinny na umówionej. Sympatyczny i kompetentny.

lekarz Rafał Radzis

Ośrodek Dializ Nr 5 w Gryficach
Niechorska 27
72-300 Gryfice

Lekarz leczył moje zlamanie w kostce. Sam uraz nie był skomplikowany, tak więc pan doktor nie mogl sie wykazać zaawansowanymi umiejetnościami. Ale zakładał mi gips i zdjemowal. W czasie wizyt byl kompetentny i uprzejmy, cierpliwie odpowiadal na pytania. Sam doktor został mi polecony przez inną zadowoloną pacjetntkę i ja również polecam go szczerze.
Opinia dodana przez: Petronela

lekarz Katarzyna Skonieczna

Górczewska 212/226

Pani Doktor jest przesympatyczna, rzeczowa i zna się na swoim fachu! wyszłam z gabinety z przeświadczeniem, że zostałam bardzo dobrze przyjęta, dobrze mi wytłumaczyła co i jak no i wiem, że moja wada wzroku moze być wyleczona! Polecam takich lekarzy!
Opinia dodana przez: Marta Bas

lek. dent. Sylwia Skarżyńska

Słowackiego 53a

Najlepszy stomatolog!! Super podejście do człowieka, poświęca max czasu. Wszystko dokładnie tłumaczy.