W dniu 17.12.2025 zgłosiłam się do Szpitala w Piekarach Śląskich z powodu silnego bólu po operacji, nieefektywnego leczenia p/bólowego oraz podwyższonej temperatury. Byłam przyjmowana przez lek. Grzegorza Prajsnara. Po badaniu usłyszałam, że wszystko jest w porządku i miałam zostać odesłana do domu, bez rejestracji i dokumentacji z wizyty. Dopiero po moich wyraźnych prośbach wykonano podstawowe badania, wydano kartę informacyjną oraz podano kroplówkę z lekiem p/bólowym. Pomoc została więc udzielona, jednak …
Pani doktor prowadziła moją czwartą ciążę i jedyną zakończoną sukcesem. Mimo mojej trudnej historii, pani doktor najpierw zajęła się diagnostyką problemów, następnie prowadziła ciąże od samego początku do samego końca. Pod koniec ciąży pojawiły się podejrzenia hipotrofii na które pni doktor zareagowała skutecznie i z należytą starannością.(na szczęście niepotwierdzone i z dzieckiem wszystko w porządku). Polecam z całego serca.
Najwspanialszy pediatra na świecie! Zawsze możemy na nią liczyć i tylko do niej mamy zaufanie! Jeśli z jakiegoś powodu trafimy do innego lekarza, to i tak następnego dnia wzywamy ja do domku, żeby potwierdziła albo obaliła postawioną przez innych diagnozę (a już dwa razy lekarze źle zdjagnozowali moją córkę i to dr Ewa wyprowadziła ją na prostą)!Jeśli pani Koszarska jest na urlopie, modlimy się, żeby dziewczynki nie chorowały, bo boimy …
Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny M-DENT
Niepodległości 35a
Jarocin
Pani doktor wyrwała mi tzw. 8, która znajdowała się poza łukiem. Wszystko odbyło się bezboleśnie i bezproblemowo. Polecam.
Onko-Centrum
Ignacego Daszyńskiego 2
Lublin
Wiedza, umiejętności i zaangażowanie są nieocenione. Dzięki Pana profesjonalizmowi miałem poczucie bezpieczeństwa, zaufania i wsparcia. Dziękuję za oddanie, które wkłada Pan w swoją pracę i za życzliwe podejście. Jestem bardzo wdzięczny za Pański wkłada i oddanie w moje zdrowie.
Wspaniała Pani doktor Neurolog.Pelna kultura i wielka pomoc dla ludzkiego zdrowia . Potrafi zrobić wszystko dla swojego pacjenta . Mimo wszystko ale pacjent dla Pani Doktor jest wszystkim jeśli potrafi pomóc . Ja jako 25 lat byłem U pani doktor pacjentem zawsze byłem godnie przyjęty . I oddaje swą opinię bardzo dobrą bo ta Pani neurolog to człowiek z prawdziwego powołania .
Ośrodek Leczniczo-Wypoczynkowy Kormoran Sp. z o.o.
ulica Portowa 8
Kołobrzeg
Pan Doktor Łukasz Podstawski to nie tylko cudowny lekarz ortopeda, ale również wspaniały człowiek. Pomógł mi w leczeniu przewlekłego bólu lewego kolana, postawił trafną diagnozę i przeprowadził u mnie operację wycięcia nerwiaka nerwu podrzepkowego. Nigdy nie odmówił mi konsultacji gdy jej potrzebowałem, zawsze udzielił mi pomocy. Jestem ogromnie wdzięczny Panu za trud włożony w moje leczenie i za poświęcenie dla mnie czasu. Bardzo jestem zadowolony, że mógł mnie leczyć tak …
Prywatna Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "Nowak&Nowak" w Toruniu
ulica Filtrowa 29B
Toruń
Kompetentny, fachowiec, uprzejmy, po prostu dobry lekarz i .. człowiek, godny polecenia, można mu zaufać.
To lekarz starej daty ale niezwykle kompetentny doskonale wykształcony z ogromnym doświadczeniem patrzący na pacjenta całościowo i bardzo skrupulatnie. Stara szkoła ,która nie ogranicza się tylko do jednej specjalizacji .Wywodzi się ze starej dobrej szkoły .Polecam póki jeszcze przyjmuje.
Gabinet otolaryngologiczny - choroby gardła, nosa, uszu, krtani
Poznańska 1b
Drawsko Pomorskie
Naprawdę polecam jestem zadowolona z podejścia i praktyki pani doktor. Leczy moje dzieci jestem pod wrażeniem podejścia.
Wspaniały lekarz!!Leczę dzieci u dr.Janik od 8 lat i nigdy się nie zawiodłam.Poświęca dużo czasu,zawsze dokładnie tłumaczy na czym polega choroba,jest bardzo dokładna i ma cudowne podejście do dzieci.Ufam tylko dr.Janik gdyż jako jedyny lekarz wysłuchała zapalenie płuc u młodszej córeczki i obyło się bez szpitala.Zdecydowanie polecam !!
Kompetentny, uważnie wsłuchujący się w słowa pacjentki lekarz. Pan doktor szczegółowo zajął się moim problemem zdrowotnym, co ułatwiło mi podjęcie trudnej dla mnie decyzji. Polecam innym pacjentkom tego lekarza również ze względu na jego sympatyczne i ciepłe podejście do pacjentek, co wbrew pozorom odgrywa niebagatelną rolę w sytuacji pełnej stresu.