lekarz Jan Lisiakiewicz

ulica Waryńskiego 40
46-200 Kluczbork

Od 2 lat mieszkam z żoną w rejonie Kluczborka. Jako lekarza rodzinnego wybraliśmy właśnie polecanego nam dr Lisiakiewicza. Jest wymagający jako lekarz: mówisz, on słucha, ale nie możesz mu przerwać, kiedy ocenia sytuację i wymyśla wszystkie opcje przypadku. To dobre, bo maksymalnie skupia się na danym problemie, szuka możliwych rozwiązań i wypisuje skierowania na różne badania oraz skierowania do specjalistów. Oczywiście nas - pacjentów rozlicza zgodnie z wymogami - z …

lekarz Dorota Sierant-Kalicka

Słowackiego 67/Armii Krajowej 18
97-300 Piotrków Trybunalski

Polecam Panią Doktor Dorotę Sierant- Kalicką. Profesjonalna i sympatyczna. Wizyta Taty, starszego Pana przebiegła w miłej atmosferze.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Krzysztof Krzyżanowski

Kołobrzeska 16b lok. 1
78-400 Szczecinek

Leczyłam się u wielu lekarzy na częstoskórcz nadkomorowy dostawałam tylko leki mówiono mi że mam to na tle nerwowym na zabieg ablacji nikt mnie nie chciał skierować bo twierdzono że w moim przypadku zabieg nie jest potrzebny i nie takie leki będę jeszcze brała do końca życia a ostatnio miałam puls 250 na min.Dowiedziałam się o PANU DOKTORZE kRZYŻANOWSKIM poszłam na wizytę zrobił mi eho serca i zaraz został wyznaczony …

prof. dr hab. n. med. Krystyna Karczewska

Gastroenterolog

Hipokrates
Reymonta
Zabrze

Dzień dobry wszystkim. Mam na imię Tomek ma. 30 lat. Zaraz po urodzeniu okazało się że mam skazę białkowa nie tolerancja zadnego mleka ani produktów mlecznych. Byłem karmiony Humana SL. Ktoś pewnie słyszał jak ciężko było ją dostać. Ale do rzeczy stwierdzono u mnie nietolerancję również glutenu. Dawano mi małe szanse na życie moi rodzice słyszeli każdego dnia tylko jedno jeśli przeżyje noc to będzie żył i tak w kółko. …
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Tomasz Szulik

Ginekolog

Zespół Poradni "Centrum Medyczne"
Wyzwolenia 30
43-170 Łaziska Górne

Bardzo, ale to bardzo POLECAM!!! Już wchodząc do gabinetu i widząc uśmiech Pana Dr. od razu przechodzi całe zdenerwowanie przed wizytą. Miły i kompetentny, odpowiada na wszystkie zadane pytania bardzo wyczerpująco, bada delikatnie, poświęca tyle czasu ile trzeba i nie spieszy sie. Chodziłam do niego i na NFZ i prywatnie i zawsze traktowana byłam tak samo.

lekarz Wojciech Szadok

58-300 Wałbrzych

Drogi? Doktor Szadok nie przyjmuje prywatnie, stąd trochę się zdziwiłam?! :| Ze względu na długie oczekiwanie chętnie bym skorzystała. Macie może jakiś namiar?
Opinia dodana przez: Eliza

mgr Maciej Florek

Fizjoterapeuta

Centrum Medyczne MF
Łagiewnicka 12 bud. DORD 2 piętro

Pan Maciek to wspanialy fachowiec uratowal moje kolano przed artroskopia ktorej za wszelka cene chcialam uniknac i udalo sie wlasnie dzieki cwiczeniom a nie tak jak proponowali ortopedzi operacja , do tego godny zaufania i przemily. Panie Macku jeszcze raz bardzo panu dziekuje :) Polecam wszystkim . Pozdrawiam Dorota Sajewicz

dr Włodzimierz Antosz

Ginekolog

Przychodnia Gdańska Sp z o.o.
ulica Gdańska 88-90
85-021 Bydgoszcz

Profesjonalista i merytoryczny w każdym obszarze konsultacji medycznej. Polecam każdej niezdecydowanej kobiecie. Lekarz i człowiek z wyższej półki.

lekarz Wiesława Fischer

Diabetolog, Internista

Kaliska 24/1a
63-400 Ostrów Wielkopolski

Pani Wiesława to Empatyczna, ciepła osoba z bardzo dobrym podejściem do pacjenta, wytłumaczy, pomoże. Bardzo dobrze poprowadziła moją cukrzycę ciążową. Dostępna o każdej porze. Polecam z całego serca 😊😊
Opinia dodana przez: Natalia

lek. dent. Ilona Raudisz-Kobiela

Goetla 2

Pani doktor leczy moje zęby od 20 lat. Zawsze profesjonalnie podchodzi do problemu, potrafi doradzić. Wizyta odbywa się w atmosferze przyjaźni i poszanowania człowieka. Polecam! 100% zadowolenia.
Opinia dodana przez: Aleksandra

Jadwiga Moździerska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "UROLOG"
ulica Polna 3/42
84-200 Wejherowo

Do Pani Doktor chodzę na wizyty około 6 lat. Jest bardzo cierpliwą, ciepłą osobą.Przedewszystkim wyrozumiałą z dużą empatią dla pacjenta.Poświęca czas na tłumaczenie choroby .Zawsze coś doradzi.Nigdy nie daje odczuć że się śpieszy bądź nie ma czasu.Podziwiam jej spokój.Oby więcej takich lekarzy.Zycze dużo zdrowia i sił. Pacjentka
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Grażyna Kot

Reumatolog

WZR
Ul. Grunwaldzka1-3
Sopot

Pani dr b.życzliwa i wnikliwie analizująca problemy pacjenta. Bardzo profesjonalne i rzetelne podejście, zaskakująco głęboka analiza i szukanie przyczyn choroby.

lekarz Agnieszka Bala

Spacerowa 8
05-100 Nowy Dwór Mazowiecki

Od wielu lat wraz ze swoją rodziną jestem pacjentką Pani Doktor. Jest lekarzem z ogromną wiedzą, odpowiednim podejściem do pacjenta oraz osobą bardzo ciepłą. Wszystko tłumaczy, szczegółowo odpowiada na pytania, proponuje rozwiązania, doradza. Świetny fachowiec godny polecenia - dziękuję.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Jaromir Kmiecik

Szymały 140a
41-933 Bytom

Bardzo fajny lekarz konkretny i rzeczowy. Nie trzeba go ciągnąć za język mówi wszystko jak jest. Przepisałam się do niego po porodzie u innego ginekologa i jak narazie jestem bardzo zadowolona myślę ze kolejną ciążę poprowadzi własnie dr Kmiecik. Jeśli ktoś idzie się badać a nie na plotki to własnie do niego.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Ewa Joniec

Gorzów Wielkopolski

Dzięki tej Pani moje życie nabrało sensu. Jako jedyna pomogła mi w spełnieniu największego marzenia jakim jest macierzyństwo. Razem z mężem zawdzięczamy jej nasze szczęście. Anioł nie kobieta. Dziękuję jej każdego dnia za jej dobroć i profesjonalizm. Polecam 1000000%
Opinia dodana przez: Kasia-skwierzyna

lekarz Antoni Kania

Szeroka 25
Toruń

Szanowny Panie Doktorze składam najserdeczniejsze podziękowania i wyrażam głęboką wdzięczność za zaangażowanie i troskliwą opiekę w czasie mojego leczenia. Jest Pan wspaniałym, dobrym człowiekiem, a dla mnie najlepszym lekarzem. W tym trudnym czasie z całego serca życzę Panu dużo zdrowia, wytrwałości i wdzięcznych pacjentów. Z uszanowaniem Janina K.
Opinia dodana przez: Janina K.

lekarz Emilia Piotrowska

Gabinet lekarski Okulistyczny Kalisz, Widok 26
Górnośląska 35
89-400 Kalisz

PROBLEM JAKIM JEST CHOROBA OCZU PRZY CUKRZYCY NIKT SOBIE NIE PORZDZI ALE PANI DOKTOR USWIADOMILA MI ZE TEJ KWESTI WYLECZYC SIE NIE DA ALE MOZNA OPOZNIC CHOROBE PRZYNAJMNIEJ WIEM CO MNIE CZEKA NIKT NIGDY ZE MNA TAK RZECZOWO NIE ROZMAWIAL

dr Lucyna Moćko

Wojewodzka przychodnia specjalistyczna

Pani Lucyna leczy moje oczy od 9 lat ,mam do tej pani głęboki szacunek . Dzięki jej zabiegom do dziś widzę ,jest bardzo sprawną i kompetentną specjalistką laseroterapii.Ma dobre kontakty z innymi lekarzami tej profesji. Miła uprzejma i taktowna pani dr.n.medycznych .Za zasłoną powierzchownej sztywności kryje się zwykły człowiek otwarty na potrzeby ludzi potrzebujących pomocy.Z mojej strony wielkie dzięki.Tomasz
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Krzysztof Nocoń

PŚZiPZ Elvita- Jaworzno III Sp. zo.o.
Gwarków 1
43-603 Jaworzno

Lekarz Mistrzostwo Świata...podpowie interesuje się pacjentem zatrzyma się na ulicy i zapyta jak tam się czujesz...polecam

lekarz Arkadiusz Joks

Internista, Pulmonolog

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

Dzisiaj to jest 9 .04 .byłem u Pana doktora ,i jak mam negatywny stosunek do lekarzy to spodkała mnie miła niespodzianka bo choć zostałem przyjęty półtora godziny od planowej godziny to warto było spotkać takiego lekarza .Nie będę opisywał przebiegu wizyty bo to były same superlatyw . Pragnął bym że większość lekarzy tacy byli .