Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Polskiej Grupy Medycznej im. Polonii Świata
ulica Zygmunta Starego 24A/9
Gliwice
Po latach nieudanego leczenia trądziku u innych lekarzy w końcu trafiłam na Panią doktor Reginę. Pierwszy raz została ze mną przeprowadzona rozmowa i badanie skóry. Po 7 latach wreszcie mogę cieszyć się piękna cera bez trądziku. Polecam z całego serca!
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Radom,ul.Aleksandrowicza 5
Radom
Wspaniały współczujący lekarz z ogromną wiedzą zawodową. Uprzejme i wyrozumiałe podejście do pacjenta i ogromną empatia. Bardzo dziękuję Panie Doktorze.
Dwa lata życia w bólu i cierpieniu po żmudnych rehabilitacjach prywatnie oczywiście i każdy powtarzał dopóki chodzisz to nie operuj. Wszystko tylko nie operacją. Po miesiącach męki trafiam na profesora Macieja Radka i szybka diagnoza konieczna operacją i szok i nie dowierzanie po operacji. Już na drugi dzień podczas pionizacji wiedziałem że będzie dobrze. Operacja była 26 lipca 2022 jestem zadowolony śpię w nocy żyje bez bólu. Minęło 3 tygodnie …
NZOZ Stomatologia Ogólna lek. stom. Jan Jarosz
Bielska 37
Cieszyn
Mam pelne zaufanie do Doktora. Od wielu lat "opiekuje" sie moim uzebieniem i jestem bardzo zadowolona. Moze trudno w to uwierzyc ale od kiedy jestem pacjetka doktora nigdy nie bolaly mnie zeby. Regularnie przychodze na kontrole i co jakis czas,gdy Doktor zauwazy jakies ubytki, od razu je "naprawia". Polecam
Pani Doktor to anioł dla tak strachliwej pacjentki jak ja . W trakcie leczenia ( wyrywanie połamanego zęba, leczenie kanałowe) wszystko tłumaczy, zartuje. W trakcie tych zabiegów czułam się zaopiekowana. Biorąc pod uwagę podejście Pani Doktor do mnie to z czystym sumieniem polecam . Panią doktor poleciła mi moja przyjaciółka, za co jestem Jej bardzo wdzięczna. Dziękuję Pani Doktor 😃
Pani doktor jest bardzo dobrym lekarzem z powołania byłem w tragicznej sytuacji chodziłem o dwóch kulach stan zapalny był ogromny i nie do zniesienia każdy krok był ogromnym bólem !! dzięki Pani Małgorzacie wyszedłem na prostą i jestem bardzo za to jej wdzięczny z całego serca !! polecam bardzo! Panią doktor ktoś jak pisze złe opinie niech zastanowi się dwa razy zanim napisze
Chodziłam do Pana doktora 9 m-cy, gdyż mam problem z zajściem w ciążę. Pan doktor pokierował abym zrobiła różne badania oraz aby je wykonał mój partner. Tak też było, robiłam wszystko co zalecał. Powiedział że wyniki bardzo dobre, co później się okazało tak nie było. Ale to już wiem od innych lekarzy. Pan doktor robił stymulację owulacji, która akurat mam sama wzorową. Wizyty co 3 dni, które trwały 5 minut …
Dr Margola poznałam 20 lat temu po dość ciężkim porodzie w Nysie. Był jedynym człowiekiem który nie tylko zajął się moim wcześniakiem, ale zainteresował go mój kiepski stan psychiczny. Jest on jedynym człowiekiem którego wspominam miło z porodówki i z miesięcznego pobytu tam. Człowiek o ogromnej wiedzy, a przede wszystkim empatii.
Generała Bora-Komorowskiego 47/11
Bydgoszcz
Lekarz z powołaniem. Pan dr prowadził 2 moje ciąże. Od początku do końca czułam się dobrze zaopiekowana. Troszczy się o pacjentkę, odpowiada na każdą wiadomość, oddzwania. Podczas cc potrafił mnie uspokoić, a podczas operacji panowała przyjazna atmosfera. Opanowany i kulturalny. Podczas wizyt zadawałam dużo pytań, a dr cierpliwie i dokładnie na każde odpowiadał. Zawsze podkreślał, że w ciąży nie ma głupich pytań. Jestem bardzo wdzięczna!
Ten czlowiek nie nadaje sie na lekarza ... na innych stronach tak jak patrzylam wiele opini sie powtarza na jego temat oczywiscie negatywnych ... W sobote niestety trafilam na izbe przyjec do panstwowego szpitala w lomzy i niestety mialam przyjemnsc rozmawiać z tym czlowiekiem ... przyszedl z wielka łaska do gabinetu i wielce zdziwiony wrecz nie wierzył ze mam problem i dal mi do zrozumienia ze przyszlam do niego bo …
Consilius
Staszica 9-15
Stargard Szczeciński
Wspaniały lekarz!Wysłucha nie patrzac na zegarek.Wszystko dokładnie wytłumaczy.Zrobi dokładne Usg. Zleci badania.Stawia trafną diagnozę.Bardzo się cieszę ze pan Piotr Fengler mnie leczy.Lekarz z powołania i bardzo dobry reumatolog.Polecam!!!
Gabinety Krukierek
ul. Kujawska 3
Rzeszów
Serdecznie polecam. Pomimo stresu (pierwsza wizyta) wizyta przebiegła bardzo przyjemnie. Lekarz odpowiada na wszystkie pytania - robi to bardzo zrozumiale. Samo badanie delikatne i bezbolesne. Dodatkowo otrzymać można wiele porad. Polecam!
Diagnostyka Laboratorium oddziału Łódź
19 Stycznia 12
Bełchatów
Polecam przede wszystkim z uwagi na profesjonalne podejście i kompetencje. Minęło już kilka lat po operacji. Cały czas jestem pod kontrolą i dzięki Panu Doktorowi wiem, że jestem w dobrych rękach. Przypadek był trudny, ale Pan Doktor perfekcyjne zmierzył się z problemem. Dzisiaj z większym spokojem i nadzieją spoglądam w przyszłość. Dziękuję Panie Doktorze.
prywatny gabinet stomatologiczny, współpraca z NFZ
os. Pawlikowskiego 14 A
Żory
Do Pana Doktora trafiłem z naprawdę beznadziejnym stanem zdrowia. Począwszy od trafnej diagnozy i wdrożeniu leczenia, aż do etapu gdy goiły się moje rany po zabiegu Pan Doktor codziennie kontrolował przebieg leczenia, czy jest wszystko okej i nie wziął za to ani złotówki za codzienne kontrolę. I jako człowiek i jako lekarz kompetentny, uprzejmy oraz bardzo kulturalny. Świetnie wyrywa, dobrze szyje rany oraz zawsze dba o dobro pacjenta. Polecam serdecznie
Poszłam do pana doktora, kierując się dobrymi opiniami w Internecie. Miałam nadzieję, że pomoże mi ustalić przyczynę moich nasilających się problemów z oczami. Poza tym kilka osób pisało o "wypasionym" gabinecie, więc liczyłam na kompleksowe i specjalistyczne badanie... przecież poszłam prywatnie... Niestety, gabinet jest całkiem zwykły - okulistka, u której leczę się na NFZ, ma lepszy sprzęt... Rejestratorka średnio miła, ale to w sumie mało istotne. Pan doktor sprawia wrażenie …
Drodzy , zatroskani Rodzice!!!!! Wspanialszego Profesora, Człowieka, Specjalisty nie zna Świa!!!! Niektóre Wasze opinie są niemiłe- drodzy- Profesor ratuje życie !!! W szpitalu przebija się przez procedury i tony papierów, nawet w chwilach zmęczenia, słabości- nikt nie ma prawa podważać zdania lub opinni tego wspaniałego Człowieka !!! Pan Profesor ratuje życie naprawdę bardzo chorym Pacjentom.
Pan doktor tak przestraszyl mojego synka probujac zajrzec mu do ucha otoskopem, ze pomimo uplyniecia juz poltorej roku od tej wizyty, synek wpada w histerie na widok lekarza i sama mysl o "swiatelku w uchu". Potwornie zaluje wizyty u doktora Kasperka, ze spowodowal taka traume u malenkiego dziecka, przez co wszystkie kolejne wizyty u lekarzy staly sie bardzo trudne. Byla to wizyta prywatna, platna, trwajaca godzine! Naprawde byl czas, zeby …