Wspaniały i godny polecenia lekarz. Konkretny i w pełni kompetentny. Dokładnie tłumaczy chorobę i metody leczenia. Poświęca pacjentowi dużo czasu, a do do tego jest bardzo sympatyczny:)Prawdziwy lekarz z powołania!!! POLECAM!!!! Pacjentka z Olsztyna
Przychodnia Specjalistyczna MEDYK
ulica Piłsudskiego 8
Wieluń
Wizyty u pani doktor są zawsze miłe i pełne zaangażowania z jej strony. Kompetentna pani doktor promieniuje empatią i chęcią zaspokojenia mojej wiedzy w temacie cukrzycy. Atmosfera w gabinecie pozytywnie wpływa na taką pacjentkę jak ja. M.
Chodzę do Pani doktor już pół roku i czuję że jestem w dobrych rękach. Odpowiedni dobór leków i dawki sprawił, że TSH z prawie 5 zeszło do 3. Czuję, że moje samopoczucie jest coraz lepsze, a objawy niedoczynności są coraz mniej uciążliwe. Bardzo polecam, Pani doktor wie co robi:)
Poradnia Stomatologiczna Brudnickich
ul.Sowińskiego 15 a lok 118
Legionowo
Z pierwszej wizyty byłam zadowolona, jeśli chodzi o kolejną to zawiodłam się, ponieważ po 10 minutowym spóźnieniu usłyszałam że Pani doktor mnie już nie przyjmie. Nie było opcji nawet zaczekania aż wszystkich pacjentów przyjmie.
Zdecydowanie NIE polecam tego lekarza. Operacja palca została wykonana źle, a palec do dziś jest niesprawny. Po operacji okazało się, że staw w palcu "zniknął". Mam ograniczoną ruchomość i stały ból. Zamiast poprawy mojego stanu zdrowia, zostałam z trwałym uszczerbkiem.
Imedica
Leszczyńskiego 25
Lublin
Bardzo dobry lekarz świetny fachowiec tylko do niego na echo... Przy bliższym poznaniu sympatyczny człowiek, na początku z dystansem traktuje pacjenta.
W przypadku mojego dziecka zdecydowanie jestem niezadowolona. I nie polecalabym tej pani doktor. Najpierw wmawiala mi ze dziecka nie bedzie widziało, a potem ze nie bedzie mogło chodzić do normalnej szkoły. Tm zrobiła mi najwieksza krzywdę. Nie potrafiła przepisać wlasciweych okularów, a w zasadzie moje dziecko nie kwalifikowalo sie na okulary tylko na szkła kontaktowe. Po przyjęciu na oddział celem badania w znieczuleniu ogólnym trzymała moje 4miesieczne dziecko od godziny …
Magnolia
Klonowica 34/1
Z czystym sumieniem mogę polecić panią doktor innym rodzicom. Zaufałam internautom i zdecydowałam się na wizytę u pani doktor i był to pierwszy raz kiedy opinie o lekarzu zgodziły się z rzeczywistością :)
Indywidualna Praktyka Lekarska
Świerkowa
Wisła
Jesteśmy razem z mężem pacjentami Pana Dr.Sitkiewicza,mój mąż ponad 12 lat,ja od 7 lat.JA,osoba która się bała Dentystów a mam już swoje lata, przychodzę teraz do Pana Dotkora jak do "starego znajomego" i tak też się czuję na fotelu dentystycznym.Nasze wizyty sprowadzają się teraz do kontroli i ewentualnych ulepszeń,bo przecież medycyna idzie ciągle do przodu.Z całym przekonaniem wypowiadam się ,że Pan Dr.Sitkiewicz jest bardzo dobrym Stomatologiem.
A2 Clinic
Władysława Broniewskiego 87a
Wałbrzych
Polecam tego lekarza! Uratowała mi kolejnego zęba, z którego myślałam, ze nic nie będzie:( wszystko dokładnie wytłumaczyła na temat całego leczenia. Cała wizyta przebiegła tez przy zachowaniu wszystkich środków ochrony, tak jak powinno być. Miło, uprzejmie i bez bólu!
ulica Kościuszki Tadeusza 21/16
Opole
Trafiłam do Pani doktor około trzy lata temu z mega widoczną wadą uzębienia tzn. Moje zęby były obrócone o 180°. Pani Jola szczegółowo wytłumaczyła na czym będzie polegać leczenie i jak będzie wyglądać sytuacja już po zakończeniu leczenia. Dzisiaj po trzech latach ciężkiej pracy Pani doktor, jej zaangażowaniu i determinacji mam piękny, zdrowy uśmiech. Szczerze polecam 😊
Best-Med
al. Jerozolimskie 87
lek.med.Arkadiusz Madej zalecił mi wymiane biodra, wybaczcie mi mówienie własnym jezykiem 15,11,2021 doktór wykonał zabieg wymiany wyżej wspomnianego biodra lewego w szpitalu w Grodzisku Mazowieckim. Jestem zadowolony z przebiegu procesu leczenia.Z doktorem można podyskutować,pytac i usłyszeć fachowe odpowiedzi oprócz kompetencji widać duzą osobistą kulturę pana doktora Z gabinetu wyszedłem ogromnie uspokojony.Wszystkim którym dokuczaja podobne problemy zdrowotne bardzo ale naprawdę bardzo mocno POLECAM DR.ARKADIUSZA MADEJA TERESIN POWIAT SOCHACZEW. Pozwolę sobie doktorze …
Pani Doktor jest najlepym lekarzem pediatrą i pulmunologiem jakich znam. Z moim dzieckiem jeździłam do doktor od 3 miesiąca życia a ma juz 13 lat. Każda wizyta to prognoza szybkiego powrotu do zdrowia i w dodatku mnóstwo cennych rad. Z całego serca polecam tego lekarza.
Klinika Ortopedii USK im.WAM
Zeromskiego 113
Bardzo dobry fachowiec, wybitny specjalista, lekarz z prawdziwym powołaniem. Człowiek potrafiący pomóc i dać nadzieję. Godny polecenia .